Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Κυριολεκτικά δεν ξερω τι παίζει. Η αδελφή μου σήμερα καθόταν στο δωμάτιο της και ειχε συνδεθεί στο ιντερνετ μεσω wifi. Εμείς παρακολουθούμε τηλεόραση (smart tv) και ξαφνικά η εικόνα σβήνει και ανάβει. Και τι βλέπουμε; τις φωτογραφίες που έβλεπε η αδελφή μου στο κινητό της. Την φωνάζω και της λεω ρε συ τι ειναι αυτο; ωχ μου λεει πως εγινε; πάτησε κάτι στο κινητό της του τύπου "αλλαγή μέσου" ή κατι τετοιο. πως γινεται ρε παιδια η τηλεόραση να πήρε εικόνα απο το κινητό; εχω φρικάρει!
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Κυριολεκτικά δεν ξερω τι παίζει. Η αδελφή μου σήμερα καθόταν στο δωμάτιο της και ειχε συνδεθεί στο ιντερνετ μεσω wifi. Εμείς παρακολουθούμε τηλεόραση (smart tv) και ξαφνικά η εικόνα σβήνει και ανάβει. Και τι βλέπουμε; τις φωτογραφίες που έβλεπε η αδελφή μου στο κινητό της. Την φωνάζω και της λεω ρε συ τι ειναι αυτο; ωχ μου λεει πως εγινε; πάτησε κάτι στο κινητό της του τύπου "αλλαγή μέσου" ή κατι τετοιο. πως γινεται ρε παιδια η τηλεόραση να πήρε εικόνα απο το κινητό; εχω φρικάρει! dlna server σου λεει κατι?πολλα κινητα βρισκουν τις συσκευες στο δικτυο και κανεις οτι θες.ειδικα ειναι πιο ευκολο πχ sony κινητο sony τηλεοραση.ενταξει μην φρικαρεις.φαντασου να ειχε τιποτα παραξενες φωτο με κανα αγορι της και να τις εβλεπε ολη η οικογενεια.εκει να δεις φρικη .εγκεφαλικα θα ειχατε.αστειο ειναι αυτο αλλα δεν αντεξα να μην το πω. αλλα ναι αμα ψαξεις στα κινητα θα δεις οτι γινεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 dlna server σου λεει κατι?πολλα κινητα βρισκουν τις συσκευες στο δικτυο και κανεις οτι θες.ειδικα ειναι πιο ευκολο πχ sony κινητο sony τηλεοραση.ενταξει μην φρικαρεις.φαντασου να ειχε τιποτα παραξενες φωτο με κανα αγορι της και να τις εβλεπε ολη η οικογενεια.εκει να δεις φρικη .εγκεφαλικα θα ειχατε.αστειο ειναι αυτο αλλα δεν αντεξα να μην το πω. αλλα ναι αμα ψαξεις στα κινητα θα δεις οτι γινεται. really; δεν το ηξερα. Γίνεται και με το pc; και πως ξερω οτι το κινητο της δεν "δινει εικόνα" σε άλλη tv στο διπλα διαμέρισμα. ξερω βλακεια ερωτηση... αλλα γιατι επελεξε την δικη μας τηλεοραση να "δωσει εικόνα"; αγορι;; χεχε... εγκεφαλικα να δεις!
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 really; δεν το ηξερα. Γίνεται και με το pc; και πως ξερω οτι το κινητο της δεν "δινει εικόνα" σε άλλη tv στο διπλα διαμέρισμα. ξερω βλακεια ερωτηση... αλλα γιατι επελεξε την δικη μας τηλεοραση να "δωσει εικόνα"; αγορι;; χεχε... εγκεφαλικα να δεις! λογικα και απο Pc θα μπορεις να το κανεις με καποιο προγραμμα.μεχρι και απο nas γινετε.λογικα η τv εχει καποιο ονομα και με βαση αυτο την βρηκε.τωρα αμα εστελνε τιποτα παραξενα στην διπλα tv και ακουγατε απο διπλα ΟΛΕΕΕΕ ενω δεν επαιζε κανα ματς θα ηξερε οτι εχει κανειλαθος στην tv.ευτυχως δενεχουν πολλα ατομα ακομα smart tv. φαντασου το σαν ασυρματο δικτυο η σαν blutooth που παιζεις με ονοματα κτλ.η καμια φορα που εισαι μεσα στα windows και σου βρισκει ενα αλλο pc του δικτυου σου σαν media player.
djuan1988 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εάν έχεις συνδέσει την τηλεόραση στο δίκτυο του σπιτιού λογικό είναι να έστειλε την εικόνα το κινητό εκεί. Στην τηλεόραση του γείτονα δε γίνεται να πάει εκτός και αν έχεις συνδεθεί στο wifi του.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 εκτος αν παει καποιος να κανει adhoc connection που θα πρεπει να ειναι φτιαγμενα ολα για adhoc
djuan1988 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 εκτος αν παει καποιος να κανει adhoc connection που θα πρεπει να ειναι φτιαγμενα ολα για adhoc Γίνεται και με wifi direct, αλλά πρέπει να εισαχθεί pin, να πατηθεί κουμπί επιβεβαίωσης κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 εκτος αν παει καποιος να κανει adhoc connection που θα πρεπει να ειναι φτιαγμενα ολα για adhoc Γουάτ; Γίνεται και με wifi direct, αλλά πρέπει να εισαχθεί pin, να πατηθεί κουμπί επιβεβαίωσης κτλ. γουαααατ;
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Γουάτ; γουαααατ; συνηθως στις περισσοτερες περιπτωσειςολες οι συσκευες συνδεονται πανω στο ρουτερ.(infrastructure).σε καποιες περιπτωσεις μπορουν ναπαιξουν ad hoc η direct Οπως ειπε φ φιλος.δηλαδη η μια συσκευη να βλεπει την αλλη απευθειας αν δεν υπαρχει ρουτερ.αλλα και παλ συνηθως θα υπαρχει καποιο Pin/password για να παιξει ετσι η στο adhoc θα πρεπει πχ το Pc να γυρισει την καρτα σε adhoc ωστε να γινει το Pc(με την ασυρματη καρτα) router.μην σε μπλεκουμε παραπανω χωρις λογο. Γίνεται και με wifi direct, αλλά πρέπει να εισαχθεί pin, να πατηθεί κουμπί επιβεβαίωσης κτλ. wps μου θυμιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα