Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ηδη την παρηγγειλα πάντως μου καλύπτει αυτά που ήθελα και σε θέμα Τίμης είναι καλη.δεν έχω ακούσει κάτι για τις asrock... Αν έχω ακούσει κάτι είναι για asus άλλα δεν είναι και απόλυτο. Μπορεί οποιαδήποτε να σου βγάλει πρόβλημα αν είναι ελατοματικη. Προσωπικά απο 2 χρονία εγγύηση και πανω δεν με νοιάζει καθόλου γιατι για τις αναγκες μεσά σε 2 χρονιά μου κανει απόσβεση κατα Πόλυ!!

Υ.Γ το fiat chinquecento του έχω πιει το αίμα και δεν έχει πει τίποτα :P

Δημοσ.

Όπως επισης ,ντολμαδακια,εμας ενα fiat brava έχει τρελαθει στις φλατζες κεφαλής κλπ.

Θέλω να πω πως τυχαίνει ακομη και να σου ζησει 10 χρόνια. Αλλά οι asrock έχουν αρκετά μεγαλύτερη πιθανότητα να βγουν προβληματικές.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως επισης ,ντολμαδακια,εμας ενα fiat brava έχει τρελαθει στις φλατζες κεφαλής κλπ.

Θέλω να πω πως τυχαίνει ακομη και να σου ζησει 10 χρόνια. Αλλά οι asrock έχουν αρκετά μεγαλύτερη πιθανότητα να βγουν προβληματικές.

Μα δεν το αποκλεισα κιόλας... :)

Δημοσ.

την gigabyte δεν την πολυ παω και γω..
εγω ειμαι στο asrock vs asus vs msi
χτυπαω το κεφαλι μου κατω δεν μπορω να διαλεξω
εμενα με τραβαει πολυ η msi αλλα πολλοι φιλοι μου λενε οτι αυτη η asrock που εγραψα ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της

Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω σχετικά για την Asrock. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ τη δική μου, την πήρα μετά από πολύ σκέψη. Ήμουν αρκετά καχύποπτος.

Βλέποντας όμως που το πάει η Asrock τόσο με τα έτοιμα PC ( http://www.tomshardware.com/reviews/asrock-m8-mini-itx-gaming-pc,3627-2.html ), όσο και με τις μητρικές της, κατάλαβα ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή εταιρία. Δίνει τα περισσότερα Features απ' όλους και ειδικά στις High End μητρικές πολλές φορές δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Χαμός!

http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87%20Extreme11ac/

Δημοσ.

Όπως έχω ξαναπεί, δεν υπάρχει καλή και κακή. Η κάθε εταιρία βγάζει πετυχημένα ή αποτυχημένα μοντέλα. Προσωπικά τις θεωρώ κορυφαίες τις MSI, ειδικά για AMD.

Ένα κριτήριο όταν αγοράζω μητρική είναι να έχει φορεθεί πολύ ώστε ότι πρόβλημα προκύψει να μπορώ να βρω λύση. 

Δημοσ.

Σωστος
εγω παω για AMD πιστευω οτι η msi ειναι κορυφη

εχετε να μου προτεινετε καμια αλλη για amd επεξεργαστη μεχρι 70 ευρω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...