deesnider Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Έχω την έκδοση 5 τού power dvd, η οποία δινόταν δωρεάν με ένα dvd recorder τής lg που είχα αγοράσει παλιά. Σε κάποια dvd δισκάκια που έφτιαξα με το convert x to dvd, παρατηρώ ότι οι υπότιτλοι (επιλέξιμοι, όχι «καμμένοι» πάνω στο αρχικό avi. Ήταν δηλαδή σε srt ξεχωριστό) εμφανίζονται λίγο νωρίτερα από το κανονικό. Λογικά, δεν ήταν απόλυτα συγχρονισμένοι με το αρχικό video, πράγμα που δεν έλεγξα πριν τη μετατροπή. Ξέρει κανείς, αν στο power dvd μπορώ να ρυθμίσω το πότε θα εμφανίζονται κατά την αναπαραγωγή τού dvd, όπως γίνεται στους διάφορους media players (π.χ. στο gom που χρησιμοποιώ) κατά την αναπαραγωγή avi, mp4 κ.τ.λ όταν έχουμε εξωτερικούς υπότιτλους; Στις ρυθμίσεις τού προγράμματος, δεν πήρε το μάτι μου κάποια τέτοια δυνατότητα, εκτός κι αν μού διέφυγε.
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Όχι. Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε υπότιτλους από dvd video.
deesnider Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Όχι. Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε υπότιτλους από dvd video. Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε. Το υπέθεσα κι εγώ ότι δε γίνεται αφού, όσο κι αν ...ξεψάχνισα τις ρυθμίσεις, δεν είδα κάποια σχετική. Ευτυχώς είναι μόνο 2-3 τα δισκάκια με το συγκεκριμένο πρόβλημα και, εκτός αυτού, η διαφορά στο χρόνο εμφάνισης είναι πολύ μικρή. Εγκυκλοπαιδικά τελείως, αν το γνωρίζεις: Ο περιορισμός αυτός, έχει να κάνει με το ότι μιλάμε για dvd video, ή είναι πιθανό να εξαρτάται από το πρόγραμμα αναπαραγωγής;
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Το pdvd, ιδίως οι παλιές εκδόσεις, δεν έχουν τέτοια επιλογή. Για τις καινούργιες δεν ξέρω. Δοκίμασε με το kmplayer να αναπαράγεις το dvd το οποίο έχει subtitles time shifting για τα αρχεία srt. Αν και φαντάζομαι ότι δεν υα δουλέψει στο dvd δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα