Προς το περιεχόμενο

Το τοπικ της καταδυσης,των βουνων,του canyoning, των extreme sports

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 6/4/2019 στις 2:53 ΜΜ, poulinos είπε

αφου σου αρεσουν γιατι δεν κανεις και σπηλαιολογια? εκτος αν εχεις κανει και δεν το θυμαμαι.

Oxi  δεν εχω κανει ,τι να πρωτοκανω ρε Πουλινε  και αυτα που κανουμε πολλα ειναι αχααχ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, Fotis13 said:

Oxi  δεν εχω κανει ,τι να πρωτοκανω ρε Πουλινε  και αυτα που κανουμε πολλα ειναι αχααχ.

εχεις ηδη δυο σε εκκρεμοτητα μετα απο τα φαραγγια.trimix και σπηλαιολογια.η σπηλαιολογια ειναι κανα 3 αρι σαββατοκυριακα σιγουρα.το trimix  8 βουτιες:P.εκλεισες για αυτη τη χρονια:P . full Προγραμμα.

Κατα τα αλλα χτες πηγα για ενα τρεξιματακι 5km στο γηπεδο.στα 4 Km αρχιζε να βρεχει.οποτε βρεχει ευχαριστιεμαι τρεξιμο. σαν μηχανη αμαξιου που παιρνει μπροστα το βεντιλατερ και κατεβαινει η θερμοκρασια

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Σαββατο  εκανα Γερακαρη για πρωτη φορα .

Πολυ δυσκολο  μεγαλο  και αθλητικο φαραγγι  , βγαζει πολλα προβληματα .Αυτο  σε συνδυασμο  με ενα καταγμα περονης που επαθε ενας απο την ομαδα εκει μεσα μας εκανε να βγουμε στις 11:30  το βραδυ  απο τις 9 το πρωι που μπηκαμε αντι για τις 19:00  που ηταν προγραμματισμενο.Το τελευταιο του κομματι το καναμε με φακους κεφαλης καθως δεν εβλεπες τιποτα χωρις αυτους  ηταν και πολυ κλειστο στο σημειο .

Με ολα αυτα οταν γυρισα Αθηνα ειχα κλεισει 24 ωρες αυπνος :)

56956394_10157306334663453_5535987272861614080_o.jpg

56947196_10157306334438453_2944907058794725376_o.jpg

57336203_10157306337043453_4409658049678016512_o.jpg

57154212_10157306333698453_1102872714563026944_o.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 5

9 minutes ago, Fotis13 said:

Το Σαββατο  εκανα Γερακαρη για πρωτη φορα εγω.Πολυ δυσκολο  μεγαλο  και αθλητικο φαραγγι  και βγαζει πολλα προβληματα .Αυτο  σε συνδυασμο  με ενα καταγμα περονης που επαθε ενας απο την ομαδα εκει μεσα μας εκανε να βγουμε στις 11:30  το βραδυ  απο τις 9 το πρωι που μπηκανε αντι για τις 19:00  που ηταν προγραματισμενο.Το τελευταιο του κομματι το καναμε με φακους κεφαλης καθως δεν εβλεπες τιποτα χωρις αυτους  ηταν και πολυ κλειστο στο σημειο .

Με ολα αυτα οταν γυρισα Αθηνα ειχα κλεισει 24 ωρες αυπνος :)

αφου βγηκατε μονοι σας χωρις να χρειαστει κατι παραπανω δεν λες τιποτα. παντως καλο ειναι σε τετοιες περιπτωσεις αφου πας που πας μεχρι το ταδε σημειο να μενεις και ενα βραδι και να φευγεις την επομενη μερα αν υπαρχει η δυνατοτητα. ειναι γενικος σκοτωμα μετα απο χ ωρες ειτε λεγεται canyoning ειτε hiking  ειτε ακομα και δουλεια να πρεπει να οδηγησεις μεγαλη αποσταση για να γυρισεις.

μου εχει τυχει 3 φορες τουλαχιστον (μια δουλεια,μια canyon(για βλακεια λογο) ,μια βουνο) να πρεπει να οδηγησω μετα απο full Ημερα και ενταξει δεν ειναι οτι καλυτερο.Λυνεται λιγο το προβλημα αν οδηγουν πολλα ατομα οποτε και κοιμασαι λιγακι.αλλα τι πιο ωραιο να πας να ξεκουραστεις το πρωι να φας το πρωινο σου και να ξεκινησεις χαλαρα.

52 λεπτά πριν, poulinos είπε

αφου βγηκατε μονοι σας χωρις να χρειαστει κατι παραπανω δεν λες τιποτα. παντως καλο ειναι σε τετοιες περιπτωσεις αφου πας που πας μεχρι το ταδε σημειο να μενεις και ενα βραδι και να φευγεις την επομενη μερα αν υπαρχει η δυνατοτητα. ειναι γενικος σκοτωμα μετα απο χ ωρες ειτε λεγεται canyoning ειτε hiking  ειτε ακομα και δουλεια να πρεπει να οδηγησεις μεγαλη αποσταση για να γυρισεις.

μου εχει τυχει 3 φορες τουλαχιστον (μια δουλεια,μια canyon(για βλακεια λογο) ,μια βουνο) να πρεπει να οδηγησω μετα απο full Ημερα και ενταξει δεν ειναι οτι καλυτερο.Λυνεται λιγο το προβλημα αν οδηγουν πολλα ατομα οποτε και κοιμασαι λιγακι.αλλα τι πιο ωραιο να πας να ξεκουραστεις το πρωι να φας το πρωινο σου και να ξεκινησεις χαλαρα.

Καλα αυτο ειναι το καλυτερο δεν το συζηταμε απλα  δεν ειναι εφικτο παντα .Ειδικα αθλητικο φαραγγι  και να εισαι ξυπνιος απο τις 3 τα ξημερωματα ειναι σκοτωμα . Η οδηγηση μετα ειναι το χειροτερο ισχυει .

19 minutes ago, Fotis13 said:

Καλα αυτο ειναι το καλυτερο δεν το συζηταμε απλα  δεν ειναι εφικτο παντα .Ειδικα αθλητικο φαραγγι  και να εισαι ξυπνιος απο τις 3 τα ξημερωματα ειναι σκοτωμα . Η οδηγηση μετα ειναι το χειροτερο ισχυει .

ναι πρεπει να βρεις δωματιο πρεπει να συμφωνησουν ολοι. βεβαια σε εσας εκατσε και η στραβη αλλα και η στραβη να μην γινοταν δεν  παυει να εισασταν πολλες ωρες στο ποδι.εστω να ειχατε φυγει πχ απο παρασκευη βραδυ και να κοιμοσασταν εκει οποτε να σηκωνόσασταν το πρωι μια πιο λογικη ωρα.

πχ για ολυμπο οταν ειχα παει κορυφη το προγραμμα ελεγε. πεσαμε για υπνο κατα τις 21:00 με 22:00 για να ξεκινησουμε απο τρικαλα κατα τις 04:00 να παμε λιτοχωρο.Λογω υπερεντασης δεν καταφερα να κοιμηθως σχεδον καθολου.φυγαμε και φτασαμε στα πριονια στις 07:00.πηγαμε κορυφη και κατεβηκαμε ξανα στα πριονια στις 20:00 το βραδυ περιπου.και πισω στα τρικαλα.

δευτερη φορα ολυμπο για διασχιση.ακριβως το ιδιο προγραμμα με την διαφορα οτι ημουν με την μηχανη. και ειδικα οταν ειναι εθνικη και δεν εχεις στροφες κτλ και εισαι σε μονοτονη οδηγηση ειναι ακομα χειροτερα.

και την τριτη φορα που εκει τα ειχα παρει λιγο κρανιο γιατι δεν ηταν δικη μου επιλογη.πηγαμε καναμε ορλια (δεν θυμαμαι και πολλα ) και Next day καναμε την αγια κορη.φυγαμε αρον αρον για να γυρισουμε αλλα ενα ατομο ειχε την φαινη ιδεα να χασουμε 3-4 ωρες της ζωης μας για να παμε να φαμε καπου που ηταν εκτος διαδρομης.το αποτελεσμα να γυρισουμε βραδυ .να ελεγα οτι αργησαμε στο φαραγγι και γυρισαμε βραδυ οκ, αλλα να γυρισουμε αργα λογω φαγητου απλα fuck me. και καπως ετσι αρχισα να κανω δραστηριοτητες χωρις πολλα ατομα μαζι.

και βεβαια παρομοιο  προβλημα σε elbrus και σε kili.το βραδυ πριν τον κορυφη σχεδον τιποτα σε υπνο.μια ανυπομονησια + λιγο αγχος για το Summit day και No sleep.

αν τωρα ειναι καποιος μονος του ή οδηγει μονο αυτος το να κοιμηθει λιγακι σε καποιο parking στην εθνικη εστω και για 20-30 λεπτα βοηθαει. δοκιμασμενο.

Aπο την εμπειρια μου αυτα  τα ατομα που λενε  παμε καπου μετα απο δραστηριοτητα τετοιου ειδους ,η' "απο αλλον ενα δρομο " κτλπ ειναι 9 στις 10 φορες ακυρα .Ειδικα οταν η επομενη μερα ειναι εργασιμη που θες να γυρισεις μια   νορμαλ ωρα πισω να κανεις ενα μπανιο να βγαλεις εξοπλισμους και τα σχετικα .

Καλα με ασχετους δεν παω και εγω αυτο ειναι νομος πλεον .

17 hours ago, Fotis13 said:

Aπο την εμπειρια μου αυτα  τα ατομα που λενε  παμε καπου μετα απο δραστηριοτητα τετοιου ειδους ,η' "απο αλλον ενα δρομο " κτλπ ειναι 9 στις 10 φορες ακυρα .Ειδικα οταν η επομενη μερα ειναι εργασιμη που θες να γυρισεις μια   νορμαλ ωρα πισω να κανεις ενα μπανιο να βγαλεις εξοπλισμους και τα σχετικα .

Καλα με ασχετους δεν παω και εγω αυτο ειναι νομος πλεον .

Και πολυ καλα κανεις.ηταν ενας απο τους λογους που προσπαθω να αποφυγω το μπουγιο οταν παμε καπου και να ειναι ατομα που συμφωνουμε.λιγοι και καλοι που λενε.να μου πεις να σταματησουμε μιση μια ωρα στο σουβλατζιδικο στο δρομο μας να φαμε καμια αντιρρηση.αλλα να θελω πχ να ειμαι πεντελη το σπιτι να ειναι στον υμηττο και να πρεπει να παω παρνηθα για να φαω και να κατσουμε και 3 ωρες εκει οχι ευχαριστω δεν θα παρω.καλυτερα solo.

γενικως αυτο που με χαλαει ειναι οτι υπαρχει λιγο μια νοοτροπια οτι οκ παμε να κανουμε το Hobby αλλα μετα παμε και να φαμε τα παντα σε μια ταβερνα. ή πας εξω να κανεις Hobby ή πας να φας.και τα δυο μαζι δεν γινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, poulinos είπε

Και πολυ καλα κανεις.ηταν ενας απο τους λογους που προσπαθω να αποφυγω το μπουγιο οταν παμε καπου και να ειναι ατομα που συμφωνουμε.λιγοι και καλοι που λενε.να μου πεις να σταματησουμε μιση μια ωρα στο σουβλατζιδικο στο δρομο μας να φαμε καμια αντιρρηση.αλλα να θελω πχ να ειμαι πεντελη το σπιτι να ειναι στον υμηττο και να πρεπει να παω παρνηθα για να φαω και να κατσουμε και 3 ωρες εκει οχι ευχαριστω δεν θα παρω.καλυτερα solo.

γενικως αυτο που με χαλαει ειναι οτι υπαρχει λιγο μια νοοτροπια οτι οκ παμε να κανουμε το Hobby αλλα μετα παμε και να φαμε τα παντα σε μια ταβερνα. ή πας εξω να κανεις Hobby ή πας να φας.και τα δυο μαζι δεν γινεται.

Ναι ρε δεν το εχουν πολλοι με αυτο το θεμα  θελουν να γυρνανε Κυριακες σπιτι τους  2 την νυχτα λες και αν γυρισουν νωριτερα θα πεθανουν χαχαχα .

Αργοσχολοι θα ελεγα  οι περισσοτεροι... 

Επεξ/σία από Fotis13

On 16/04/2019 at 16:56, Fotis13 said:

Ναι ρε δεν το εχουν πολλοι με αυτο το θεμα  θελουν να γυρνανε Κυριακες σπιτι τους  2 την νυχτα λες και αν γυρισουν νωριτερα θα πεθανουν χαχαχα .

Αργοσχολοι θα ελεγα  οι περισσοτεροι... 

να αργησεις για σοβαρο λογο ναι.αλλα να χασω 3-4 ωρες στην ταβερνα οχι.προτιμω να κοιμηθω το πρωι και να παω πιο μετα στο φαραγγι παρα να σηκωθω απο τα αγρια χαραματα για να προλαβω να κατσω και στην ταβερνα.απλα ελεος. πιο πολυ τους νοιαζει το φαγητο και η παρεα απο το φαραγγι ή γενικα το χ hobby

On 21/04/2019 at 01:56, nickarmy said:

οταν διαβαζεις κατι τετοιες ειδησεις ξερεις οτι τα μισα που γραφουν ειναι οτι να νε.πηγε πεζοπορια?πηγε caynoning?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, poulinos είπε

οταν διαβαζεις κατι τετοιες ειδησεις ξερεις οτι τα μισα που γραφουν ειναι οτι να νε.πηγε πεζοπορια?πηγε caynoning?

Φιλε ειναι γνωστο το θεμα  εχει γινει σαλος .

Το Σαββατο  βραδυ ημουν Γλυφαδα και εφυγα αρον αρον κατεβηκα Ξυλοκαστρο να συνδραμουμε στις ερευνες .

Το φαραγγι το εχω κανει  στο παρελθον  και τον Τασο  που  ειναι μοναδικος επιζων και εκπαιδευτης  τον ξερω εχουμε κανει και μαζι canyoning 2 φορες  ,μονο τα καλυτερα εχω  να πω απο την προσωπικη εμπειρια μαζι του .Εμεινε εκει μεσα με 3 πτωματα για σχεδον 24 ωρες ...

Δυστυχως ειναι τραγωδια  αυτο που συνεβει  και μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε μεχρι να μιλησει ο ιδιος και η ερευνα  να διαφωτισει την υποθεση .Για οσους ασχολουμαστε ως hobby με το σπορ ξερουμε πως μπορει να ειναι  ασφαλες  αλλα και να  γινει  γρηγορα πολυ επικινδυνο  οταν μπουν μεσα παραγοντες οπως πολυ νερο, σιφωνια , τραυματισμος κατα την διαρκεια της  καταβασης,ξαφνικα πλημμυρικα φαινομενα  κ.ο.κ.

Καλα οτι οι δημοσιογραφοι ειναι ασχετοι   σε τετοιες δραστηριοτητες ειναι γεγονος , ουτε που ξερουν τι γραφουν τουλαχιστον δεν ρωτανε πριν εκστομισουν  ανακριβειες  και λανθασμενες ορολογιες .

Ειναι 4 οι νεκροι για φετος με  την κοπελα στην Κρητη .

Επεξ/σία από Fotis13

8 minutes ago, Fotis13 said:

Φιλε ειναι γνωστο το θεμα  εχει γινει σαλος .

Το Σαββατο  βραδυ ημουν Γλυφαδα και εφυγα αρον αρον κατεβηκα Ξυλοκαστρο να συνδραμουμε στις ερευνες .

Το φαραγγι το εχω κανει  στο παρελθον  και τον Τασο  που  ειναι μοναδικος επιζων και εκπαιδευτης  τον ξερω εχουμε κανει και μαζι canyoning 2 φορες  ,μονο τα καλυτερα εχω  να πω απο την προσωπικη εμπειρια μαζι του .Εμεινε εκει μεσα με 3 πτωματα για σχεδον 24 ωρες ...

Δυστυχως ειναι τραγωδια  αυτο που συνεβει  και μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε μεχρι να μιλησει ο ιδιος και να διαφωτισει την υποθεση .Για οσους ασχολουμαστε ως hobby με το σπορ ξερουμε πως μπορει να ειναι πολυ ασφαλες αλλα και να  γινει  γρηγορα πολυ επικινδυνο  οταν μπουν μεσα παραγοντες οπως πολυ νερο, σιφωνια , τραυματισμος κατα την διαρκεια της  καταβασης κ.ο.κ.

Καλα οτι οι δημοσιογραφοι ειναι ασχετοι   σε τετοιες δραστηριοτητες ειναι γεγονος  ουτε που ξερουν τι γραφουν τουλαχιστον δεν ρωτανε πριν εκστομισουν  ανακριβειες  και λανθασμενες ορολογιες .

Ειναι 4 οι νεκροι για φετος με  την κοπελα στην Κρητη .

δεν εκατσα να διαβασω κατι παραπανω γιατι οπως ειπες ο καθενας θα λεει τα δικα του οπως παντα.ηδη αν διαβασεις το Link που σηκωσε ο Nickarmy ειναι τελειως γενικο και οπως λεω εγω ειναι γραμμενο απλα για να κανει κλικ ο κοσμος και οχι για να προσφερει κατι ή να εξηγησει κατι.και δεν ειναι ουτε το πρωτο αρθρο ουτε το τελευταιο αφου ολοι ξερουμε τι παιζει με τους δημοσιογραφους. και βεβαια ο δημοσιογραφος πονταρει ακριβως οτι ο κοσμος που το διαβαζει δεν γνωριζει και απλα σπερνουν τον τρομο.παει ο αλλος πεθαινει πχ σπηλαιοκαταδυση και ακους πραγματα που σου πεφτουν τα αυτια και στο τελος εχει βγει και το πορισμα οτι η σπηλαιοκαταδυση ειναι επικινδυνη. και να αναφερω ενα προσφατο παραδειγμα χωρις να αναφερω ονομα.ατομο που ειναι χωμενο σε πολλα πραγματα και γνωριζει απειρα απο πρωτες βοηθειες και αλλα τοσα σηκωνει σε ενα group στο Facebook οτι η απνοια ειναι επικινδυνη επειδη πεθανε καποιος.ημουν ετοιμος να απαντησω απο κατω αλλα δεν βρηκα νοημα οτι ναι η απνοια φταιει οχι ο ηλιθιος ο αλλος που εκανε απνοια ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ και οτι θα επρεπε οπως γινεται παντου να υπαρχει ατομο να τον προσεχει και οτι στις απνοιες επειδη ακριβως εισαι με το κεφαλι μεσα υπαρχει συγκεκριμενος τροπος να επικοινωνεις με αυτον που σε βλεπει.αλλα ναι η απνοια ειναι επικινδυνη.

κατα τα αλλα για να φυγουμε απο τους θανατους την κυριακη ειχα παει μια βολτα αγια παρασκευη λιγο πιο δεξια απο το deree πως λεγεται εχει ενα παρκο και εκει ξεκιναει μια διαδρομη 12 οπως λεγεται.ειναι μια αστεια διαδρομη καμια 1:30 ωρα.λεει οτι ειναι 6,5km και 3 ωρες αλλα εμενα δεν μου φανηκε για παραπανω απο 3 km και μιαμιση ωρα.δεν πηρα το gps να την μετρησω.κοιταξα μπας και εκανα κανα λαθος συμφωνα με τον χαρτη αλλα φαινοταν σωστο.ηταν μια ωραια διαδρομη με ενα καφεδακι στο χερι απλα για να περασει λιγο ωραια το πρωι της κυριακης

IMG_20190421_155617.jpg

IMG_20190421_145505.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...