poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 23 hours ago, Fotis13 said: Πουλινε αυτα τα μικρα να ξερεις ειναι τα επικινδυνα που ειναι και ψιλοπαρατημενα . οπως με τo canyoning απλα εκει εχεις εργαλεια να ξαναφτιαξεις το ρελε. βεβαια το γραφουν οτι τσεκαρετε σε τι κατασταση ειναι τα σχοινια κτλ.γενικα παντως μονο via ferrata δεν το λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, poulinos είπε οπως με τo canyoning απλα εκει εχεις εργαλεια να ξαναφτιαξεις το ρελε. βεβαια το γραφουν οτι τσεκαρετε σε τι κατασταση ειναι τα σχοινια κτλ.γενικα παντως μονο via ferrata δεν το λες. Ισχυει ,εγω ετσι οπως την ειδα απο τις φωτος σου παντως δεν πηγαινα να την κανω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 50 minutes ago, Fotis13 said: Ισχυει ,εγω ετσι οπως την ειδα απο τις φωτος σου παντως δεν πηγαινα να την κανω . ειλικρινα δεν ηξερα τι θα συναντησω.ειχαν μερικα video utube αλλα δεν εκατσα να δω.στην πραξη πχ στα καθετα συρματοσχοινα αν για καποιο λογο γλιστρισεις και φυγεις θα πρεπει να πεσεις 3 4 μετρα πριν σταματησει το καραμπινερ στο σημειο στο βραχο.αν βαλεις και τον ιμαντα της via ferrata τοτε εχεις μια ωραια πτωση.το που θα σκασεις αστα να πανε.οποτε το πιο βασικο ηταν να ανεβαινεις με προσοχη και αργα με τα χερια ωστε να αποκλεισεις την πτωση οσο γινεται.και μετα ειναι και τα εκτεθειμενα που θελουν προσοχη.για ατομα που ξερουν να χρησιμοποιουν χερια και να κανουν αναρριχηση δεν ειναι κατι δυσκολο αλλα για καποιον λιγο αρχαριο θα ειναι πιο δυσκολο.σε καθε περιπτωση αντικειμενικα δεν προσφερει κατι που θα πεις οτι αξιζει την εκανα μια φορα γιατι ηθελα να δω τι ειναι αλλα δεν θα την ξανακανα.και αν πας πρεπει να πας σε περιοδο που δεν κανει ζεστη.το σαββατο που πηγα με φαγε η ζεστη γιατι σε βλεπει ο ηλιος συνεχεια.και δεν ειχαμε ουτε 20 βαθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, poulinos είπε ειλικρινα δεν ηξερα τι θα συναντησω.ειχαν μερικα video utube αλλα δεν εκατσα να δω.στην πραξη πχ στα καθετα συρματοσχοινα αν για καποιο λογο γλιστρισεις και φυγεις θα πρεπει να πεσεις 3 4 μετρα πριν σταματησει το καραμπινερ στο σημειο στο βραχο.αν βαλεις και τον ιμαντα της via ferrata τοτε εχεις μια ωραια πτωση.το που θα σκασεις αστα να πανε.οποτε το πιο βασικο ηταν να ανεβαινεις με προσοχη και αργα με τα χερια ωστε να αποκλεισεις την πτωση οσο γινεται.και μετα ειναι και τα εκτεθειμενα που θελουν προσοχη.για ατομα που ξερουν να χρησιμοποιουν χερια και να κανουν αναρριχηση δεν ειναι κατι δυσκολο αλλα για καποιον λιγο αρχαριο θα ειναι πιο δυσκολο.σε καθε περιπτωση αντικειμενικα δεν προσφερει κατι που θα πεις οτι αξιζει την εκανα μια φορα γιατι ηθελα να δω τι ειναι αλλα δεν θα την ξανακανα.και αν πας πρεπει να πας σε περιοδο που δεν κανει ζεστη.το σαββατο που πηγα με φαγε η ζεστη γιατι σε βλεπει ο ηλιος συνεχεια.και δεν ειχαμε ουτε 20 βαθμους. χαχα σε φανταζομαι κιολας που δεν την παλευεις με την ζεστη πως θα ησουν . Καλα εσενα επρεπε να σε ειχα στην Καμποτζη με ιατρικο οξυγονο θα ησουν 94% υγρασια και 44 βαθμους ... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 2 hours ago, Fotis13 said: χαχα σε φαναταζομαι κιολας που δεν την παλευεις με την ζεστη πως θα ησουν . Καλα εσενα επρεπε να σε ειχα στην Καμποτζη με ιατρικο οξυγονο θα ησουν 94% υγρασια και 44 βαθμους ... οταν ημουν πυρηναια υπηρχαν μερες που ειχε συννεφια ή και βροχη και κρυο και απλα πετουσα σε επιδοσεις .υπηρχαν και μερες με ζεστη που απλα ελεγα θελω να σηκωθω να φυγω. πιο ευκολα ανεβηκα elbrus με το κρυο παρα kili. δεν δουλευω με καλο καιρο.ακομα και gym οταν κανει ζεστη σουρνομαι.το καλοκαιρι με την ζεστη αρκετες φορες πονοκεφαλο ολη μερα.επισης ενα απο τα καλυτερα τρεξιματα σε γηπεδο το ειχα κανει με βροχη.κατεβαζω θερμοκρασια και δουλευω σωστα.δυστυχως λαθος χωρα ζω.το γελιο ειναι στο σπιτι που οταν πιανει κρυο βλεπεις μεσα στο σπιτι το βραδυ κατι 14 βαθμους. ειλικρινα δεν θελα να βρεθ σε τετοια χωρα .θα σου ελεγα ασε με σε ενα ac και εσυ κανε οτι θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, poulinos είπε οταν ημουν πυρηναια υπηρχαν μερες που ειχε συννεφια ή και βροχη και κρυο και απλα πετουσα σε επιδοσεις .υπηρχαν και μερες με ζεστη που απλα ελεγα θελω να σηκωθω να φυγω. πιο ευκολα ανεβηκα elbrus με το κρυο παρα kili. δεν δουλευω με καλο καιρο.ακομα και gym οταν κανει ζεστη σουρνομαι.το καλοκαιρι με την ζεστη αρκετες φορες πονοκεφαλο ολη μερα.επισης ενα απο τα καλυτερα τρεξιματα σε γηπεδο το ειχα κανει με βροχη.κατεβαζω θερμοκρασια και δουλευω σωστα.δυστυχως λαθος χωρα ζω.το γελιο ειναι στο σπιτι που οταν πιανει κρυο βλεπεις μεσα στο σπιτι το βραδυ κατι 14 βαθμους. ειλικρινα δεν θελα να βρεθ σε τετοια χωρα .θα σου ελεγα ασε με σε ενα ac και εσυ κανε οτι θες Εγω ειμαι το αντιθετο σ αυτο το θεμα . Σπιτι θελω να εχεις παντα ζεστη ωστε να κυκλοφορω με κοντομανικο .Οποτε ειμαστε και οι 2 σε λαθος χωρα .Εγω θελω τροπικο κλιμα ΑΛΛΑ οικονομια Ελβετιας χαχαχα .Ειχα παει τοτε με ενα κολητο μου πραγματικα δεινοπαθησε ,στο μεταξυ μπηκαμε μεσα σε ζουγκλες σε ποταμια χαμος ειχε γινει , μιλαμε για τρομερη ζεστη σε αποπνικτικο βαθμο σε συνδυασμο με την υγρασια . Ηρθε η καινουρια μου στολη επιτελους ,την παλια την ειχα αρκετο καιρο ,ηρθε η ωρα να αλλαξω αν και δεν εχει παθει τιποτα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος καθως εχει γραψει πολλα φαραγγια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3ημερο Κρητη και καναμε 3 φαραγγια την Πορτελα που ελειπε απο την συλλογη μου , το Καβουσι και το Χα με νερο που ειναι εξαιρετικα σπανιο και ειμασταν πολυ τυχεροι που το πετυχαμε ετσι καθως ειναι επιβλητικο . Γενικα ειχε καλοκαιρινο καιρο νοτια Κρητη μεχρι και μπανιο στην Θαλασσα καναμε . ;ε Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από Fotis13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 λεπίδα (ανεβάζω πολλά στο fb που να ποστάρω καθε λιγο και λιγακι εδω με φωτο..) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, nickarmy είπε λεπίδα (ανεβάζω πολλά στο fb που να ποστάρω καθε λιγο και λιγακι εδω με φωτο..) Την Λεπιδα δεν την εχω κανει ακομα ! Αλλα που θα μου παει θεμα χρονου ειναι ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 On 05/03/2019 at 19:57, Fotis13 said: Εγω ειμαι το αντιθετο σ αυτο το θεμα . Σπιτι θελω να εχεις παντα ζεστη ωστε να κυκλοφορω με κοντομανικο .Οποτε ειμαστε και οι 2 σε λαθος χωρα .Εγω θελω τροπικο κλιμα ΑΛΛΑ οικονομια Ελβετιας χαχαχα .Ειχα παει τοτε με ενα κολητο μου πραγματικα δεινοπαθησε ,στο μεταξυ μπηκαμε μεσα σε ζουγκλες σε ποταμια χαμος ειχε γινει , μιλαμε για τρομερη ζεστη σε αποπνικτικο βαθμο σε συνδυασμο με την υγρασια . Ηρθε η καινουρια μου στολη επιτελους ,την παλια την ειχα αρκετο καιρο ,ηρθε η ωρα να αλλαξω αν και δεν εχει παθει τιποτα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος καθως εχει γραψει πολλα φαραγγια . καταρχην να πω οτι η στολη τα σπαει.ωραιο χρωμα κτλ. β.το χειμωνα υποχρεωτικα με Fleece μεσα στο σπιτι γιατι αλλιως δεν γινεται.και το καλοριφερ να παιξει παλι δεν θα ζεστανει πολυ οταν εξω εχεις 4-5 βαθμους. δεν θα ηθελα να βρεθω σε ζουγλα.δεν ειναι μονο η υγρασια και η θερμοκρασια αλλα μου τις σπανε κουνουπια κτλ.προτιμω χιονισμενο τοπιο που δεν υπαρχει ουτε μυγα ουτε κουνουπι ουτε μελισσα ουτε τιποτα. τωρα θα εχεις και backup στολη. On 12/03/2019 at 17:57, nickarmy said: λεπίδα (ανεβάζω πολλά στο fb που να ποστάρω καθε λιγο και λιγακι εδω με φωτο..) για αυτο ειναι το θεμα.σηκωσε αφοβα. On 13/03/2019 at 09:49, Fotis13 said: Την Λεπιδα δεν την εχω κανει ακομα ! Αλλα που θα μου παει θεμα χρονου ειναι ... το επομενο απωθημενο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Eυχαριστω και μενα μου αρεσει , ειναι πολυ ανετη . Καλα τα εντομα απλα κανουν παρτυ ζωντανο σε τρωνε εμεις ειχαμε και βδελες ... In other news ηρθαν και τα καινουρια αdidas για canyoning που ειχα προπαραγγειλει .Το 3ημερο της 25ης Μαρτιου θα ειμαι Γιαννενα για canyoning θα κανουμε Δεος,Κοροβεσου (που εχω ξανακανει )και Καζανια που θα ειναι η πρωτη μου φορα . Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 9 hours ago, poulinos said: σηκωσε αφοβα. no timeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 On 15/03/2019 at 17:24, Fotis13 said: Eυχαριστω και μενα μου αρεσει , ειναι πολυ ανετη . Καλα τα εντομα απλα κανουν παρτυ ζωντανο σε τρωνε εμεις ειχαμε και βδελες ... In other news ηρθαν και τα καινουρια αdidas για canyoning που ειχα προπαραγγειλει .Το 3ημερο της 25ης Μαρτιου θα ειμαι Γιαννενα για canyoning θα κανουμε Δεος,Κοροβεσου (που εχω ξανακανει )και Καζανια που θα ειναι η πρωτη μου φορα . τα εντομα ειναι οτι πιο ενοχλητικο.εδω νευριαζω με κουνουπια και μελισσες στην αθηνα.ιδια με τα προηγουμενα σε μαρκα σωστα?ασορτι τα πηρες με την στολη.ωραιο χρωμα.μαρεσουν τα εντονα. και δευτερο τριημερο επιτελους. On 12/03/2019 at 17:49, Fotis13 said: 3ημερο Κρητη και καναμε 3 φαραγγια την Πορτελα που ελειπε απο την συλλογη μου , το Καβουσι και το Χα με νερο που ειναι εξαιρετικα σπανιο και ειμασταν πολυ τυχεροι που το πετυχαμε ετσι καθως ειναι επιβλητικο . Γενικα ειχε καλοκαιρινο καιρο νοτια Κρητη μεχρι και μπανιο στην Θαλασσα καναμε . εκανες και τα φαραγγια βλεπω.πηγες και στις κοινωνικες υποχρεωσεις ή τους λες εγω παω canyoning αντε γεια. στην κρητη μονιμα καλοκαιρι ειναι.μπλιαχ. εν τω μεταξυ κανεις μπαμ απο μακρυα με αυτο το χρωμα στολης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ναι πλεον εχει γινει σχεδον μονοπωλιο η aDIDAS stα παπουτσια στο canyoning εξαγορασε και την 5.10.Ειχα τα ιδια σε κιτρινο .Στον γαμο δεν γινοταν να μην παμε ειναι ο γαμπρος canyonistas και μας εχει καλεσει ,επικο γλεντι εγινε . Πολυ ζεστος καιρος για την εποχη ειναι κι νοτια Κρητη Λιβυκο πελαγος ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μαντέψτε, αν έχετε πάει ειναι πολύυ εύκολο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα