Fotis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, nickarmy είπε λόγο σχολής, κάναμε μάθημα Μπραβο Nick χειμερινο βουνο ειναι η βαση ,τα θεμελια για οποιον θελει να ασχοληθει σοβαρα με την ορειβασια . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 23 hours ago, Fotis13 said: Βαλε ρε καμμια φωτο απο τα καινουρια ,η μιση χαρα ειναι οταν ερχεται νεος εξοπλισμος ! φωτογραφια πανω. 1.to windstopper το Millet poseidon β.ενα σκουφακι powestretch polo. γ. ενα ζευγαρι καλτσες για απλα βουνα. Horizon coolmax hiker δ.ενα ζευγαρι καλτσες για trekking.horizon merino trekker ή Merino hiker δεν θυμαμαι. δ. ενα ζευγαρι funny socks feet heaters που τις ειχε και σε μαυρο χρωμα αλλα τις πηρα σε ενα χαζοχαρουμενο χρωμα. φωτογραφια κατω. το Petzl scorpio via ferrata set μια μπλουζα North face με το himalayan suit.απο πισω εχει την πισω πλευρα του himalayan suit και τα γραμματα αναποδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με γεια τα καινουρια πραγματα πουλινε . Κυριακη θα παμε να κανουμε Στενοβουνι ενα σπανιο φαραγγι καθως ειναι ξερο εκτος απο τις περιπτωσεις που εχει ριξει πολυ χιονι στην Οιτη οπως τωρα και θα εχει νερο .Ειναι γυρω στα 30 ραπελ ,5 ωρες περιπου . Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 On 22/01/2019 at 15:24, nickarmy said: και απο εμένα μια δίρφυ μα ολοι διρφυ παιζετε με τον πονο μου.οπως ειπα ηταν το τελευταιο βουνο για το χειμερινο βουνο και δεν ειχε μεινει τιποτα χιονι. On 23/01/2019 at 10:16, Fotis13 said: Μπραβο Nick χειμερινο βουνο ειναι η βαση ,τα θεμελια για οποιον θελει να ασχοληθει σοβαρα με την ορειβασια . απο τα πιο ωραια σχολεια που ειχα κανει στην ζωη μου.δεν μου ειχε φανει δυσκολο αλλα ουτε καιευκολο. θα ηθελα να κανω και το επομενο επιπεδο του μεσου αλλα ζηταει να εχεις και του μεσου ορειβασιας που δεν το εχω.εχω μονο των αρχαριων αναρριχησης. 5 hours ago, Fotis13 said: Με γεια τα καινουροα πραγματα πουλινε . Κυριακη θα παμε να κανουμε Στενοβουνι ενα σπανιο φαραγγι καθως ειναι ξερο εκτος απο τις περιπτωσεις που εχει ριξει πολυ χιονι στην Οιτη οπως τωρα και θα εχει νερο .Ειναι γυρω στα 30 ραπελ ,5 ωρες περιπου . ωραια φαση να πετυχαινεις φαραγγια που δεν εχουν νερο ΜΕ ΝΕΡΟ εστω και μια φορα το χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε ωραια φαση να πετυχαινεις φαραγγια που δεν εχουν νερο ΜΕ ΝΕΡΟ εστω και μια φορα το χρονο. Ναι και τα κυνηγαω πολυ αυτα ,γενικα οτι δεν εχω κανει το εχω βαλει στην κατηγορια "δεν το χανω με τιποτα ". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 18 hours ago, Fotis13 said: Ναι και τα κυνηγαω πολυ αυτα ,γενικα οτι δεν εχω κανει το εχω βαλει στην κατηγορια "δεν το χανω με τιποτα ". αφου βρισκεις και την παρεα τοτε ειναι μια χαρα. ειναι ωραιο να εχεις τετοια μικρα "projects" in mind και να τα ολοκληρωνεις λιγα λιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, poulinos είπε αφου βρισκεις και την παρεα τοτε ειναι μια χαρα. ειναι ωραιο να εχεις τετοια μικρα "projects" in mind και να τα ολοκληρωνεις λιγα λιγα. Οι παρεες δημιουργουνται ειδικα οταν υπαρχει κοινη δραστηριοτητα και συχνη ενασχοληση με το αντικειμενο και φυσικα να μην εισαι σαν χαρακτηρας "περιεργος" .Εγω γενικοτερα κινουμαι σε αρκετους κοινωνικους κυκλους συχνα πολυ διαφορετικους μεταξυ τους . Θελω να πω πως δεν ειναι απαραιτητο οι παρεες απο μια κοινη δρααστηριοτητα να σε ακολουθουν και να διατηρουνται και στην υπολοιπη κοινωνικη σου ζωη αλλα μπορουν να αφορουν μονο την συγκεκριμενη δραστηριοτητα γιατι αυτο ειναι κατι εντονο που σας ενωνει και μια διαφορετικη εμπειρια . Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δίρφυ ξανα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .Ωραια φωτο Νick . Χτες καναμε το Στενοβουνι το οποιο ηταν παγωμενο πολυ χιονι μεσα το φαραγγι ,ελαχιστο νερο και το 1/3 ηταν και ξηλωμενο οποτε το ασφαλισαμε οπου χρειαζοταν .Eιμασταν 22 ατομα συνολικα με 5 ατομα απο ΕΜΑΚ ολοι canyonistes . Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 On 25/01/2019 at 12:39, Fotis13 said: Οι παρεες δημιουργουνται ειδικα οταν υπαρχει κοινη δραστηριοτητα και συχνη ενασχοληση με το αντικειμενο και φυσικα να μην εισαι σαν χαρακτηρας "περιεργος" .Εγω γενικοτερα κινουμαι σε αρκετους κοινωνικους κυκλους συχνα πολυ διαφορετικους μεταξυ τους . Θελω να πω πως δεν ειναι απαραιτητο οι παρεες απο μια κοινη δρααστηριοτητα να σε ακολουθουν και να διατηρουνται και στην υπολοιπη κοινωνικη σου ζωη αλλα μπορουν να αφορουν μονο την συγκεκριμενη δραστηριοτητα γιατι αυτο ειναι κατι εντονο που σας ενωνει και μια διαφορετικη εμπειρια . Πολλες φορες ειδικα σε μεγαλες παρεες θα υπαρχει ο περιεργος.το εχω πετυχει σε διαφορες εκδρομες και δεν ηταν μονο η αποψη μου.το τελευταιο που λες εννοειται.αλλα ατομα μπορει να ειναι φιλοι σου για ενα καφε,αλλα ατομα να ειναι για τις καταδυσεις ,αλλα ατομα για το Canyoning.δεν βρισκεις ευκολα ατομα να κανουν τα παντα ετσι και αλλιως. μπορει αλλωστε να ειναι μια ωραια παρεα και μια καλη ομαδα στο canyoning αλλα In real life να μην εχεις να συζητησεις πολλα. κατα καιρους στα Hobby που εκανα επειδη οπως και εσυ εχω αλλαξει πολλα hobby περασαν πολλες παρεες.καποιες κρατησαν λιγο αλλες περισσοτερο. με καποιους εκανες και παρεα εκτος με αλλους οχι. αυτο για τις παρεες το ειπα διοτι καλως η κακως δεν ειναι οπως στο εξωτερικο που υπαρχει αρκετα μεγαλη ενασχοληση με διαφορα Hobby και πιο μεγαλη οργανωση αρα και πιο ευκολο να βρεις ατομα ειδικα για τα Hobby ειδικα σε expeditions. On 26/01/2019 at 00:11, nickarmy said: Δίρφυ ξανα δηλαδη παιζεται με τον πονο μου On 28/01/2019 at 11:02, Fotis13 said: .Ωραια φωτο Νick . Χτες καναμε το Στενοβουνι το οποιο ηταν παγωμενο πολυ χιονι μεσα το φαραγγι ,ελαχιστο νερο και το 1/3 ηταν και ξηλωμενο οποτε το ασφαλισαμε οπου χρεαζοταν .Eιμασταν 22 ατομα συνολικα με 5 ατομα απο εμακ ολοι canyonistes . πας για 2-3 ωρες φαραγγι και καταληγεις να τρως τις διπλες ωρες για να το ασφαλιασεις.φανταζομαι σε ποσα φαραγγια δεν πολυπαταει ψυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, poulinos είπε πας για 2-3 ωρες φαραγγι και καταληγεις να τρως τις διπλες ωρες για να το ασφαλιασεις.φανταζομαι σε ποσα φαραγγια δεν πολυπαταει ψυχη Ευτυχως καμμια ωρα παραπανω καναμε απο οτι ειχαμε υπολογισει το οποιο ειναι αποδεκτο .Φυσικα παντα εχεις μαζι σου φακο κεφαλης ,ατομικο φαρμακειο ,αλουμινοκουβερτα αυτα ειναι στο standard εξοπλισμο για αυτονομους για ολα τα ενδεχομενα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Φυσικα παντα εχεις μαζι σου φακο κεφαλης ,ατομικο φαρμακειο ,αλουμινοκουβερτα αυτα ειναι στο standard εξοπλισμο για αυτονομους για ολα τα ενδεχομενα. θα έλεγα για οτιδήποτε έχει να κανει με φύση πρεπει να τα εχεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, nickarmy είπε θα έλεγα για οτιδήποτε έχει να κανει με φύση πρεπει να τα εχεις Ναι δεν διαφωνω ειναι must για οποιαδηποτε outdoor δραστηριοτητα .Και απο εκει και περα αναλογα το σπορ γινεται εξειδικευση στον εξοπλισμο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 On 29/01/2019 at 18:17, Fotis13 said: Ευτυχως καμμια ωρα παραπανω καναμε απο οτι ειχαμε υπολογισει το οποιο ειναι αποδεκτο .Φυσικα παντα εχεις μαζι σου φακο κεφαλης ,ατομικο φαρμακειο ,αλουμινοκουβερτα αυτα ειναι στο standard εξοπλισμο για αυτονομους για ολα τα ενδεχομενα. μια ωριτσα δεν ειναι τιποτα. off topic.για μεσα στην πολη το windstopper ειναι απολαυση. κοβει τον αερα,πολυ διαπνεον.αξιζει καθε ευρω του απλα. On 29/01/2019 at 19:46, nickarmy said: θα έλεγα για οτιδήποτε έχει να κανει με φύση πρεπει να τα εχεις καποια πραγματα θεωρουνται πολυ standard πχ μια αλουμινοκουβερτα. On 29/01/2019 at 20:05, Fotis13 said: Ναι δεν διαφωνω ειναι must για οποιαδηποτε outdoor δραστηριοτητα .Και απο εκει και περα αναλογα το σπορ γινεται εξειδικευση στον εξοπλισμο . ειναι και η εξειδικευση αλλα μετα ειναι και το βαρος /ογκος. απο την μια σε μεγαλο ταξιδι θες να κουβαλας πραγματακια μην κατσει στραβη απο την αλλη δεν γινεται να κουβαλας παρα πολλα πραγματα λογω βαρους οποτε εκει καλο ειναι να μοιραστουν μεταξυ των μελων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, poulinos είπε μια ωριτσα δεν ειναι τιποτα. off topic.για μεσα στην πολη το windstopper ειναι απολαυση. κοβει τον αερα,πολυ διαπνεον.αξιζει καθε ευρω του απλα. καποια πραγματα θεωρουνται πολυ standard πχ μια αλουμινοκουβερτα. ειναι και η εξειδικευση αλλα μετα ειναι και το βαρος /ογκος. απο την μια σε μεγαλο ταξιδι θες να κουβαλας πραγματακια μην κατσει στραβη απο την αλλη δεν γινεται να κουβαλας παρα πολλα πραγματα λογω βαρους οποτε εκει καλο ειναι να μοιραστουν μεταξυ των μελων. Καλα και στο canyoning τον χειμωνα αν δεν φορας απο πανω windstorpper το δαγκωνεις ειδικα στα ρελε αν εχει μεγαλες αναμονες ,αρχαριους η΄ μεγαλη ομαδα ξεπαγιαζεις με λιγο αερα .Πηρα αυτο προχτες γιατι φετος το προγραμμα εχει πολλα και μεγαλα φαραγγια το χειμωνα . Το βαρος ειναι παρα πολυ σημαντικο στο βουνο,ειδικα στα μεγαλα ειναι κρισιμο .Ευτυχως εχουν βγει πολλα τεχνικα ρουχα πλεον ,καινουρια υλικα και ελαφρια και εχουμε γλιτωσει αρκετο βαρος σε σχεση με τους παλαιοτερους . Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα