poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 On 14/01/2019 at 11:58, Fotis13 said: Kαλα θυμασαι, ειμαι σε φωτο με vade retro αλλα δεν ηταν δικη μου την ειχα βαλει γιατι περιμενα να ερθει η Seland μου που δεν ηταν ετοιμοπαραδοτη τοτε .Καλα αυτη που λεω τωρα το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει σχεση με τα base models της vade retro . H πιο ακριβη της αγορας ειναι . καταλαβα εισαι στο δίλημμα .θελω να παρω καινουρια αλλα η παλια ειναι σε μια χαρα κατασταση. τι να κανω?:p μετα την πολωνια ηρθε η φορα.2 φεβρουαριου bansko για λιγο ski μπας και βελτιωθω:P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, poulinos είπε καταλαβα εισαι στο δίλημμα .θελω να παρω καινουρια αλλα η παλια ειναι σε μια χαρα κατασταση. τι να κανω?:p μετα την πολωνια ηρθε η φορα.2 φεβρουαριου bansko για λιγο ski μπας και βελτιωθω:P. Ετσι ακριβως . Προσεχε πουλινε στο bansko που θα πας ειχε πολυ προσφατα χιονοστιβαδα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 8 minutes ago, Fotis13 said: Ετσι ακριβως . Προσεχε πουλινε στο bansko που θα πας ειχε πολυ προσφατα χιονοστιβαδα ! ναι το ακουσα.δεν ηταν αυτο που πεθαναν δυο? για την ωρα το επιπεδο μου ειναι να κατεβαινω την διαδρομη απο εκει που φτανει η γονδολα μεχρι την αρχη της που ειναι η πιο ευκολη πιστα.νομιζω 6-7 km ειναι. μπλε χρωμα. η δευτερη φορα ειναι που θα κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, poulinos είπε ναι το ακουσα.δεν ηταν αυτο που πεθαναν δυο? για την ωρα το επιπεδο μου ειναι να κατεβαινω την διαδρομη απο εκει που φτανει η γονδολα μεχρι την αρχη της που ειναι η πιο ευκολη πιστα.νομιζω 6-7 km ειναι. μπλε χρωμα. η δευτερη φορα ειναι που θα κανω. Ναι ειχε 2 νεκρους .Ενταξει αφου δεν θα ειστε off piste δεν πρεπει να εχετε θεμα .Υποτιθεται τα τσεκαρουν αυτοι στα χιονοδρομικα . In other news ηρθε το summit series νωριτερα απο οτι το περιμενα το οποιο ειναι παντα καλο. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, Fotis13 said: Ναι ειχε 2 νεκρους .Ενταξει αφου δεν θα ειστε off piste δεν πρεπει να εχετε θεμα .Υποτιθεται τα τσεκαρουν αυτοι στα χιονοδρομικα . In other news ηρθε το summit series νωριτερα απο οτι το περιμενα το οποιο ειναι παντα καλο. ναι ουτε καν για εκτος πιστας ουτε καν σε πιο δυσκολη πιστα εκτος αν βελτιωθω.ειδικα στο τελευταιο κομματι η κληση ειναι σχετικα μικρη. εσενα σου ηρθε το παντελονι εμενα χτες μου ηρθε το Petzl scorpio via ferrata. περιμενω ακομα 2 παραγγελιες:P για το παντελονι ενταξει πολυ ωραιο ειδικα το χρωμα. και μου αρεσει που βαζουν και ενισχυσεις στα σημεια που τριβονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, poulinos είπε ναι ουτε καν για εκτος πιστας ουτε καν σε πιο δυσκολη πιστα εκτος αν βελτιωθω.ειδικα στο τελευταιο κομματι η κληση ειναι σχετικα μικρη. εσενα σου ηρθε το παντελονι εμενα χτες μου ηρθε το Petzl scorpio via ferrata. περιμενω ακομα 2 παραγγελιες:P για το παντελονι ενταξει πολυ ωραιο ειδικα το χρωμα. και μου αρεσει που βαζουν και ενισχυσεις στα σημεια που τριβονται. οοο με γεια ! Ειναι σημαντικες οι ενισχυσεις που ειναι απο kevlar αν δεν κανω λαθος ,ειδικα στο κατω μερος του παντελονιου γιατι με τα crampons κατα την διαρκεια του περπατηματος ειναι πολυ ευκολο να ακουμπησεις το αλλο ποδι και χωρις ενισχυσεις εκει,σκιζεται πολυ ευκολα .Εχω καταστρεψει 2 ορειβατικα παντελονια ετσι ... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 28 minutes ago, Fotis13 said: οοο με γεια ! Ειναι σημαντικες οι ενισχυσεις που ειναι απο kevlar αν δεν κανω λαθος ,ειδικα στο κατω μερος του παντελονιου γιατι με τα crampons κατα την διαρκεια του περπατηματος ειναι πολυ ευκολο να ακουμπησεις το αλλο ποδι και χωρις ενισχυσεις εκει,σκιζεται πολυ ευκολα .Εχω καταστρεψει 2 ορειβατικα παντελονια ετσι ... ετσι χαλασα ενα πεζοπορικο παντελονι.στα πυρηναια σε ενα σημειο ηθελε crampons γιατι ειχε παγετωνα και καπου ξεφυγε το κραμπον και εσκισε το παντελονι που επειδη ηταν καλοκαιρινο καταλαβαινεις οτι δεν ηθελε και πολυ κοπο για να σκιστει. περιμενω τωρα να ερθει αυτο.πηρα λιγο μαζεμενα δωρακια για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, poulinos είπε ετσι χαλασα ενα πεζοπορικο παντελονι.στα πυρηναια σε ενα σημειο ηθελε crampons γιατι ειχε παγετωνα και καπου ξεφυγε το κραμπον και εσκισε το παντελονι που επειδη ηταν καλοκαιρινο καταλαβαινεις οτι δεν ηθελε και πολυ κοπο για να σκιστει. περιμενω τωρα να ερθει αυτο.πηρα λιγο μαζεμενα δωρακια για μενα Fleece ειναι πουλινε η' windstopper δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο .Εχω ενα παρομοιο soft shell τον εχω λιωσει παντου το εχω βαλει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, Fotis13 said: Fleece ειναι πουλινε η' windstopper δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο .Εχω ενα παρομοιο soft shell τον εχω λιωσει παντου το εχω βαλει . gore windstopper millet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, poulinos είπε gore windstopper millet Καλο χρεαζεται σε πολλες περιπτωσεις αλλα ειδα πως παραβιασες τον βασικο κανονα που λεει οτι δεν παιρνουμε κατι χωρις κουκουλα .Βεβαια το εχω κανει και εγω για κατι που μου αρεσε πολυ χαχα . Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 38 minutes ago, Fotis13 said: Καλο χρεαζεται σε πολλες περιπτωσεις αλλα ειδα πως παραβιασες τον βασικο κανονα δεν παιρνουμε κατι χωρις κουκουλα .Βεβαια το εχω κανει και εγω για κατι που μου αρεσε πολυ χαχα . η κουκουλα ειναι παντα χρησιμη πραγματι και καλυτερα να υπαρχει και να μην την χρησιμοποιεις παρα να μην υπαρχει.και στο παλιο μου millet windstopper παλι δεν ειχα αλλα μοντελο του 1997 καπου εκει.βεβαια να πω την αληθεια δεν πολυχρειαζοταν γιατι συνηθως δεν το φορουσα σε πολυ κρυο.τοτε το ειχα παρει για την πολη περισσοτερο.το ειχα πιο πολυ για windstopper σε light καιρο. δηλαδη dryfit και αυτο απο πανω.βεβαια σε περιπτωση αναγκης εναλλακτικες υπαρχουν.απο μια marmot μεμβρανη μεχρι ενα 100αρι Fleece north face με κουκουλα:P και ενα jacket north face που ειναι για πιο Light καταστασεις επισης με κουκουλα. αλλωστε ξερεις πως παει αυτο.αν χρειαστει κατι αλλο, καλα να ειμαστε να το αγορασουμε.σταματημο δεν εχει.στο επομενο ταξιδι παλι ολο κατι θα λειπει οπως παντα. επισης για καποιο λογο δεν βλεπεις πολλα windstopper απο την Millet.να αναγραφουν δηλαδη windstopper.πλεον βλεπεις goretex Κτλ. αυτο ειναι με κουκουλα https://www.millet-mountain.com/trilogy-v-icon-wds-jkt-mountaineering-men-s-jacket-navy-blue-2.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε η κουκουλα ειναι παντα χρησιμη πραγματι και καλυτερα να υπαρχει και να μην την χρησιμοποιεις παρα να μην υπαρχει.και στο παλιο μου millet windstopper παλι δεν ειχα αλλα μοντελο του 1997 καπου εκει.βεβαια να πω την αληθεια δεν πολυχρειαζοταν γιατι συνηθως δεν το φορουσα σε πολυ κρυο.τοτε το ειχα παρει για την πολη περισσοτερο.το ειχα πιο πολυ για windstopper σε light καιρο. δηλαδη dryfit και αυτο απο πανω.βεβαια σε περιπτωση αναγκης εναλλακτικες υπαρχουν.απο μια marmot μεμβρανη μεχρι ενα 100αρι Fleece north face με κουκουλα:P και ενα jacket north face που ειναι για πιο Light καταστασεις επισης με κουκουλα. αλλωστε ξερεις πως παει αυτο.αν χρειαστει κατι αλλο, καλα να ειμαστε να το αγορασουμε.σταματημο δεν εχει.στο επομενο ταξιδι παλι ολο κατι θα λειπει οπως παντα. επισης για καποιο λογο δεν βλεπεις πολλα windstopper απο την Millet.να αναγραφουν δηλαδη windstopper.πλεον βλεπεις goretex Κτλ. αυτο ειναι με κουκουλα https://www.millet-mountain.com/trilogy-v-icon-wds-jkt-mountaineering-men-s-jacket-navy-blue-2.html Ναι γιατι το goretex εκτος απο αριστη αδιαβροχοποιηση ειναι και ταυτοχρονα wind stopper ισως οχι το καλυτερο αλλα παρεχει προστασια απο ανεμους . Την εχω ολη την σειρα millet triology πουλινε εκτος απο το down jacket . Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, Fotis13 said: Ναι γιατι το goretex εκτος απο αριστη αδιαβροχοποιηση ειναι και ταυτοχρονα wind stopper ισως οχι το καλυτερο αλλα παρεχει προστασια απο ανεμους . Την εχω ολη την σειρα millet triology πουλινε εκτος απο το down jacket . σε goretex ακομα δεν εχω κατι περα απο παπουτσια. και της marmot η μεμβρανη δεν ειναι goretex αλλιως δεν θα εκανε 100 αλλα 200 :p. οτι πληρωνεις παιρνεις βεβαια αλλα πονανε λιγο οι τιμες.millet αν ολα πανε οπως τα υπολογιζω θα εχω δυο windstopper.το ενα που ερχεται ηδη και αλλο ενα που ειναι μια μεγαλη ιστορια. καποια στιγμη για πλακα πρεπει να βαλεις κατω να δεις ποσα εχεις πληρωσει για εξοπλισμο βουνου:P. xaxa.το εγκεφαλικο θα ερθει μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε σε goretex ακομα δεν εχω κατι περα απο παπουτσια. και της marmot η μεμβρανη δεν ειναι goretex αλλιως δεν θα εκανε 100 αλλα 200 :p. οτι πληρωνεις παιρνεις βεβαια αλλα πονανε λιγο οι τιμες.millet αν ολα πανε οπως τα υπολογιζω θα εχω δυο windstopper.το ενα που ερχεται ηδη και αλλο ενα που ειναι μια μεγαλη ιστορια. καποια στιγμη για πλακα πρεπει να βαλεις κατω να δεις ποσα εχεις πληρωσει για εξοπλισμο βουνου:P. xaxa.το εγκεφαλικο θα ερθει μετα. Να ηταν μονο ο εξοπλισμος-ρουχισμος βουνου καλα θα ηταν ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα