Fotis13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) με χαλαει οταν ενα ρολοι παιρνει οπως αυτο 3 Mixes αλλα δεν κανει trimix.ακριβαινει η τιμη του βεβαια αλλα αν επαιρνα κατι τωρα θα παιρνα trimix κατευθειαν και οχι να περασω απο ενδιαμεσα Modes.transmitter δεν θα βαζα ποτε το θεωρω Just waste of money.ναι παλια ειχα παρει κατι βλακειες τετοια αλλα not anymore.simplicity.απλο spg.επισης παιζει με backlight και οχι καποια Led screen οποτε σε σκοταδι θα πρεπει να πατας κουμπακι για να αναβει η οθονη.αν θες να παρεις τωρα κατι πολυ απλο και μετα να παρεις καποιο trimix ναι μπορεις.αλλαμην σκασεις πολλα λεφτα αν ειναι να το αλλαξεις στο μελλον. Ναι καταλαβα τι λες και οντως και εγω αυτης της αποψης ειμαι , σκαστα μια φορα και καλη οποτε παρε το καλυτερο που μπορεις να παρεις με τα λεφτα που διαθετεις . Ομως πως γινεται να παιρνει 3 mixes αλλα να μην κανει trimix τι κουλο ειναι αυτο? Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2015 από Fotis13
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ναι καταλαβα τι λες και οντως και εγω αυτης της αποψης ειμαι , σκαστα μια φορα και καλη οποτε παρε το καλυτερο που μπορεις να παρεις με τα λεφτα που διαθετεις . Ομως πως γινεται να παιρνει 3 mixes αλλα να μην κανει trimix τι κουλο ειναι αυτο? ειχα σκασει οπως ειπα πιο πανω 500 ποσα ευρω για το mares το dive computer.ουτε καν 2ο gas δεν επαιρνε. τωρα για αυτο που λες.ναι στην λογικη οτι αφου παιρνει παραπανω gases γιατι δεν κανει για trimix.ειναι ολα θεμα αλγοριθμου οποτε μετα παει και το κοστος οτι πρεπει να στο δινουν πιο ακριβα.επειδη στο trimix υπολογιζεις πολυ περισσοτερα πραγματα απο οτι με το air/nitrox για αυτο και βλεπεις το κοστος πιο πανω ή απλα καποια dive computer να μην το κανουν. υπαρχουν υποξικα gases υπαρχει deep stops αν και αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια κατα ποσο ενα dive computer τα υποστηριζει υπαρχει λογω του He(ηλιον) το Isobaric counterdiffusion επισης ξεπερνας τα τρια μειγματα.μπορει να εχεις 4 και παραπανω.1 στις διπλες στην πλατη και διαφορετικο σε καθε φιαλη deco.καποια trimix dive computer βλεπεις να μπορουν να παρουν 6-7 gases.δεν το πληρωνεις με την λογικη οτι οκ θα κανω trimix και θα κατεβω πχ μεχρι 90 αλλαμε την λογικη οτι ναι μπορει να θελω να παω 140 μετρα.
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) ειχα σκασει οπως ειπα πιο πανω 500 ποσα ευρω για το mares το dive computer.ουτε καν 2ο gas δεν επαιρνε. τωρα για αυτο που λες.ναι στην λογικη οτι αφου παιρνει παραπανω gases γιατι δεν κανει για trimix.ειναι ολα θεμα αλγοριθμου οποτε μετα παει και το κοστος οτι πρεπει να στο δινουν πιο ακριβα.επειδη στο trimix υπολογιζεις πολυ περισσοτερα πραγματα απο οτι με το air/nitrox για αυτο και βλεπεις το κοστος πιο πανω ή απλα καποια dive computer να μην το κανουν. υπαρχουν υποξικα gases υπαρχει deep stops αν και αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια κατα ποσο ενα dive computer τα υποστηριζει υπαρχει λογω του He(ηλιον) το Isobaric counterdiffusion επισης ξεπερνας τα τρια μειγματα.μπορει να εχεις 4 και παραπανω.1 στις διπλες στην πλατη και διαφορετικο σε καθε φιαλη deco.καποια trimix dive computer βλεπεις να μπορουν να παρουν 6-7 gases.δεν το πληρωνεις με την λογικη οτι οκ θα κανω trimix και θα κατεβω πχ μεχρι 90 αλλαμε την λογικη οτι ναι μπορει να θελω να παω 140 μετρα. Σωστοs , με βλεπω να καταληγω στο galileo sol.Το εφτιαξαν το conflict sto software me to trimix . Παρτε και μια φωτο απο την χτεσινη νυχτερινη καταδυση στο γνωστο μερος .Ειχαν προηγηθει δυο 30αρες στα Λεγραινα απεναντι απο τον Πατροκλο . Συνολικα 3 βουτιες σε μια μερα στα πλασια του advanced ... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2015 από Fotis13 2
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 στα λεγραινα ειναι ωραιο απο οτι εχω ακουσει γιατι δεν εχω παει το νεκροταφειο αμαξιων.απλα θελει λιγο κολυμπι.κατα τα αλλα ναι καποιοι βουτανε απο την πλευρα του ιχθυοτροφειου ενω αλλοι απο την αλλη πλευρα.εχει και 40 μετρα βαθος σε καποια σημεια απο την αλλη πλευρα.στο ιχθυοτροφειο ναι τα 30 τα πιανει. 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 στα λεγραινα ειναι ωραιο απο οτι εχω ακουσει γιατι δεν εχω παει το νεκροταφειο αμαξιων.απλα θελει λιγο κολυμπι.κατα τα αλλα ναι καποιοι βουτανε απο την πλευρα του ιχθυοτροφειου ενω αλλοι απο την αλλη πλευρα.εχει και 40 μετρα βαθος σε καποια σημεια απο την αλλη πλευρα.στο ιχθυοτροφειο ναι τα 30 τα πιανει. Εμεις πεσαμε απο την αλλη πλευρα οχι στα ιχθυοτροφεια εχει ενα κολπακι πολυ μικρο και μεσα τοιχο που ξεκιναει στα 12 καταληγει στα 30+ εχει καλη ζωη και βυθο. Το νεκροταφειο αυτοκινητων ειναι 500 μετρα πιο περα εχει κολυμπι και αν δεν κανω λαθος το πρωτο αμαξι ειναι στα 38 ,πλεον τα εχουν μαζεψει τα περισσοτερα εχουν μεινει λιγα.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 πεσατε δεξια απο τα ιχθυοτροφεια η τελειως αλλου?οπως κατεβαινεις το χωματινο αν πας ευθεια πας ιχθυοτροφεια αν πας δεξια σε παει σε μια μικρη παραλια.ειναι και ωραια για μοναχικο μπανιο εκει οσο θυμαμαι.ναι εχει κολυμπι οσο ξερω το νεκροταφειο.δεν εχω παει.αν τα εχουν μαζεψει δεν ξερω.τα μαζευουν νατα πουλησουν για σιδερο? στο ιχθυοτροφειο δεξια ειχα παει 40 για αυτο το θυμαμε.
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 πεσατε δεξια απο τα ιχθυοτροφεια η τελειως αλλου?οπως κατεβαινεις το χωματινο αν πας ευθεια πας ιχθυοτροφεια αν πας δεξια σε παει σε μια μικρη παραλια.ειναι και ωραια για μοναχικο μπανιο εκει οσο θυμαμαι.ναι εχει κολυμπι οσο ξερω το νεκροταφειο.δεν εχω παει.αν τα εχουν μαζεψει δεν ξερω.τα μαζευουν νατα πουλησουν για σιδερο? στο ιχθυοτροφειο δεξια ειχα παει 40 για αυτο το θυμαμε. Εμεις πηγαμε δεξια στην μικρη παραλια .Για ανταλλακτικα τα παιρνουν αφου τα περισσοτερα ειναι φουνταρισμενα επειδη ειναι κλεμενα η' για να παρουν τα λεφτα της ασφαλειας . Με τις μαλακιες που εχουν γινει με τις τραπεζες εχουν κολησει οι εισαγωγες και δεν εχουν ακομα τα βατραχοπεδιλα μου ελεος με της σχολης βουταω...
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 οι ασφαλειες σε λιγο καιρο θα ψαχνουν εκει να βρουν τα κλεμμενα υπομονη με τις τραπεζες.
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 οι ασφαλειες σε λιγο καιρο θα ψαχνουν εκει να βρουν τα κλεμμενα υπομονη με τις τραπεζες. Πουλινε εχεις βουτηξει στο ναυαγιο του Σαμινα εξω απο την Παρο?
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Πουλινε εχεις βουτηξει στο ναυαγιο του Σαμινα εξω απο την Παρο? yep εχω μπει και στο γκαραζ του πλοιου.ηταν οταν εκανα το advanced tec wreck sidemount.αξιζει ωραιο ναυαγιο.να βλεπεις διαφορα οχηματα μεσα.το κακο ειναι οτι εχω κανει μονο μια βουτια. απο ναυαγια εχω παει. eurobulker χαλκιδα-δηλεσι 3 φορες νομιζω. express samina_αναμεσα παρο αντιπαρο. 1 φορα avantis 3 = κοντα αγκιστρι. 1 φορα πυλαρος = 3-4 φορες για ανασυρση διχτιων = eco project. αναμεσα πειραια και φαληρο 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 yep εχω μπει και στο γκαραζ του πλοιου.ηταν οταν εκανα το advanced tec wreck sidemount.αξιζει ωραιο ναυαγιο.να βλεπεις διαφορα οχηματα μεσα.το κακο ειναι οτι εχω κανει μονο μια βουτια. απο ναυαγια εχω παει. eurobulker χαλκιδα-δηλεσι 3 φορες νομιζω. express samina_αναμεσα παρο αντιπαρο. 1 φορα avantis 3 = κοντα αγκιστρι. 1 φορα πυλαρος = 3-4 φορες για ανασυρση διχτιων = eco project. αναμεσα πειραια και φαληρο Ενταξει εισαι καταδυτικο προτυπο . Ακου πλανο ,Τελειωσα το advanced ,κανω nitrox απο βδομαδα,κατεβαινω Κυπρο αρχες Αυγουστου για το Ζηνοβια ξανα ... κανω deep,wreck diver και πιανω τα ναυαγια που με ενδιαφερουν .Το samina θα το βουτηξω τον Σεπτεμβρη .
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ενταξει εισαι καταδυτικο προτυπο . Ακου πλανο ,Τελειωσα το advanced ,κανω nitrox απο βδομαδα,κατεβαινω Κυπρο αρχες Αυγουστου για το Ζηνοβια ξανα ... κανω deep,wreck diver και πιανω τα ναυαγια που με ενδιαφερουν .Το samina θα το βουτηξω τον Σεπτεμβρη . rebreather θελω να δοκιμασω .deep και wreck ωραιες ειδικοτητες.αν βρεις και dpv ειναι ωραια εμπειρια ειδικα αμα τυχει να εχουν τα μεγαλα scooter.καποια ναυαγια οπως το samina πχ ειναι ωραιο να το κανεις tec βουτια να εχεις χρονοοοοοοοοοοοοοοο να το δεις με την ησυχια σου παρα να εισαι :ως δυο λεπτα πριν μπω σε deco.παντως αν και ειναι λιγο νωρις ακομα μια και εχεις efr rescue που θες + αυτα που ειπες δοκιμασε και το tec40.νομιζω δεν θελει rescue οσο θυμαμαι(το ειχα κανει απλα νομιζω για το tec40 δεν ηταν υποχρεωτικο) (πρεπει να το δω στο site της padi).Θα σου ανοιξει πολυ τους οριζοντες για να χαρεις τα ναυαγια.το nitrox ειναι μια μερα.το wreck στην ουσια θα το κανεις ταυτοχρονα με τις βουτιες στα ναυαγια.πχ εχεις κανει ηδη μια wreck στο ζηνοβια.μπορεις οταν πας να του πεις οτι θες και την ειδικοτητα οποτε να κανεις χ βουτιες ακομα που χρειαζονται(νομιζω 3 ή 4 ειναι) οποτε να παρεις και την ειδικοτητα.ταυτοχρονα εφοσον εχεις κανει το Nitrox μπορεις να κανεις και τις βουτιες με Nitrox (αν και η ειδικοτητα πλεον ειναι θεωρητικη οποτε δεν σε υποχρεωνει για βουτιες)αλλα ειναι μια εμπειρια.το deep μπορεις να το κανεις και λεγραινα γιατι θα βρεις 40 μετρα για την last dive.δεν ειναι υποχρεωτικο 40 αλλαμπορεις να κατεβεις.
wizzy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ενταξει εισαι καταδυτικο προτυπο . Ακου πλανο ,Τελειωσα το advanced ,κανω nitrox απο βδομαδα,κατεβαινω Κυπρο αρχες Αυγουστου για το Ζηνοβια ξανα ... κανω deep,wreck diver και πιανω τα ναυαγια που με ενδιαφερουν .Το samina θα το βουτηξω τον Σεπτεμβρη . Εύχομαι να πραγματοποιήσεις το πλάνο σου! Αν έρθεις Κύπρο πριν τις 06/08, μπορούμε να τα πούμε από κοντά, αν θέλεις και βολέψει.
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) rebreather θελω να δοκιμασω .deep και wreck ωραιες ειδικοτητες.αν βρεις και dpv ειναι ωραια εμπειρια ειδικα αμα τυχει να εχουν τα μεγαλα scooter.καποια ναυαγια οπως το samina πχ ειναι ωραιο να το κανεις tec βουτια να εχεις χρονοοοοοοοοοοοοοοο να το δεις με την ησυχια σου παρα να εισαι :ως δυο λεπτα πριν μπω σε deco.παντως αν και ειναι λιγο νωρις ακομα μια και εχεις efr rescue που θες + αυτα που ειπες δοκιμασε και το tec40.νομιζω δεν θελει rescue οσο θυμαμαι(το ειχα κανει απλα νομιζω για το tec40 δεν ηταν υποχρεωτικο) (πρεπει να το δω στο site της padi).Θα σου ανοιξει πολυ τους οριζοντες για να χαρεις τα ναυαγια.το nitrox ειναι μια μερα.το wreck στην ουσια θα το κανεις ταυτοχρονα με τις βουτιες στα ναυαγια.πχ εχεις κανει ηδη μια wreck στο ζηνοβια.μπορεις οταν πας να του πεις οτι θες και την ειδικοτητα οποτε να κανεις χ βουτιες ακομα που χρειαζονται(νομιζω 3 ή 4 ειναι) οποτε να παρεις και την ειδικοτητα.ταυτοχρονα εφοσον εχεις κανει το Nitrox μπορεις να κανεις και τις βουτιες με Nitrox (αν και η ειδικοτητα πλεον ειναι θεωρητικη οποτε δεν σε υποχρεωνει για βουτιες)αλλα ειναι μια εμπειρια.το deep μπορεις να το κανεις και λεγραινα γιατι θα βρεις 40 μετρα για την last dive.δεν ειναι υποχρεωτικο 40 αλλαμπορεις να κατεβεις. Λογικο μονο το rebreather σου εχει μεινει ολα τα αλλα τα εχεις κανει . Ετσι ακριβως το σκεφτομουν και εγω να κατεβω Κυπρο για το ζηνοβια και να κανω εκει το wreck diver .Kαι το deep θα το κανω εδω. Με το nitrox που θα βγαλω αυτη την βδομαδα δεν θα αυξηθουν αρκετα οι χρονοι παραμονης μου στα 30+? Εύχομαι να πραγματοποιήσεις το πλάνο σου! Αν έρθεις Κύπρο πριν τις 06/08, μπορούμε να τα πούμε από κοντά, αν θέλεις και βολέψει. Wizzy το βλεπω δυσκολο να κατεβω πριν τις 6 γιατι δεν θα εχουν γυρισει οι δικοι μου απο διακοπες ωστε να φυγω εγω . Σε καθε περιπτωση θα ενημερωσω εδω . Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2015 από Fotis13
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Λογικο μονο το rebreather σου εχει μεινει ολα τα αλλα τα εχεις κανει . Ετσι ακριβως το σκεφτομουν και εγω να κατεβω Κυπρο για το ζηνοβια και να κανω εκει το wreck diver .Kαι το deep θα το κανω εδω. Με το nitrox που θα βγαλω αυτη την βδομαδα δεν θα αυξηθουν αρκετα οι χρονοι παραμονης μου στα 30+? Wizzy το βλεπω δυσκολο να κατεβω πριν τις 6 γιατι δεν θα εχουν γυρισει οι δικοι μου απο διακοπες ωστε να φυγω εγω . Σε καθε περιπτωση θα ενημερωσω εδω . οι χρονοι θα αυξηθουν σιγουρα απλα μερικες φορες δεν προλαβαινεις και παλι να ευχαριστηθεις αν δεν μπεις σε tec να μπορεις να κανεις deco να γουσταρεις οτι εχεις αρκετο χρονο .εδω οταν εκανα το tec 40 ξαφνικα ενιωσα τι σημαινει να εχεις χρονο.που και το tec40 σε περιοριζει σε 10 λεπτα max dec.το tec 45 και 50 μετα ειναι η απολαυση.2 χ 12 η 2 χ 15 στην πλατη και φυγαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα