Fotis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, poulinos είπε το schuster στελνει αν θυμαμαι και ειχε παραγγειλει ενας φιλος του φωτη αν θυμαμαι σωστα.το bergfreunde στελνει ελλαδα και δωρεαν ταχυδρομικα πανω απο 50ευρω.περιμενω 2 πακετα να ερθουν(1 παραγγελια) Θελαμε το suit της north face και τοτε το ειχαν μονο αυτοι . Αλλα μαλλον επειδη ηταν μεγαλο το ποσο μας ζητησαν τραπεζικο εμβασμα ,τελικα μεχρι να το κανουμε πουληθηκε αυτο και πηραμε το Μillet suit . Γενικα ηταν λιγο προβληματικη η συνεννοηση . Απο το bergfreunde εχω ψωνισει εγω σιγουρα αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως εχω παρει ,παντως ηταν απροβληματιστη η συναλλαγη . EDIT : Aπο το bergzeit.de εχω ψωνισει ενα mountain hardware down jacket το πιο ελαφρυ της αγορας και ενα large duffel της Νorth face ,αριστο site .Ειναι παρομοια τα ονοματα και μπερδευτηκα . 3 ώρες πριν, nickarmy είπε επειδη δεν εχω και τη τεράστια εμπειρία σε αυτό που έδειξα παίρνουμε μεγαλύτερο για τα τις εσωτερικες στρώσεις ρούχων ή στο νουμερο μας ... οχι οτι θα αγοράσω τωρα Νικ αυτο γιατι χρηση το θες ? Για σκι ειναι καταλληλο για mountainneering δεν ειναι ιδανικο εχει αλλη λογικη το ενα απο το αλλο σπορ . Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 17 hours ago, Fotis13 said: Θελαμε το suit της north face και τοτε το ειχαν μονο αυτοι . Αλλα μαλλον επειδη ηταν μεγαλο το ποσο μας ζητησαν τραπεζικο εμβασμα ,τελικα μεχρι να το κανουμε πουληθηκε αυτο και πηραμε το Μillet suit . Γενικα ηταν λιγο προβληματικη η συνεννοηση . Απο το bergfreunde εχω ψωνισει εγω σιγουρα αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως εχω παρει ,παντως ηταν απροβληματιστη η συναλλαγη . EDIT : Aπο το bergzeit.de εχω ψωνισει ενα mountain hardware down jacket το πιο ελαφρυ της αγορας και ενα large duffel της Νorth face ,αριστο site .Ειναι παρομοια τα ονοματα και μπερδευτηκα . Νικ αυτο γιατι χρηση το θες ? Για σκι ειναι καταλληλο για mountainneering δεν ειναι ιδανικο εχει αλλη λογικη το ενα απο το αλλο σπορ . τραπεζικο εμβασμα? απο καρτα δεν μπορουσαν να τα παρουν ολα ή λογω capital controls δεν αφηναν να σηκωθει τετοιο ποσο? το εμβασμα εχει και εξοδα συν οτι αμα θες να εκτελεστει γρηγορα πληρωνεις +10 ευρω. ισως να ηταν προβληματικη η συνενοηση λογω των capital controls. τα μισα καταστηματα γερμανια παντως .schuster γερμανια,bergzeri.de γερμανια ,bergfreunde γερμανικο. και το bergfreunde παντως για παραγγελια 350 ευρω ολα μια χαρα πηγαν.εν αναμονη να ερθουν τωρα. οι μεγαλες διαφορες του ski jacket του συγκεκριμενου με το mountaineering είναι: This ski jacket is extra-long and comes complete with a powder skirt for protection in snowy and wet conditions,δεν εχει φερμουαρ κατω απο τα arm pits,sleeve pocket with an integrated goggle wiper and an inside pocket for ski goggles. οποτε ναι για τελειως διαφορετικη χρηση. παιζει να πεσεις στο χιονι και επειδη ειναι ασπρο να μην σε βλεπει κανεις:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, poulinos είπε τραπεζικο εμβασμα? απο καρτα δεν μπορουσαν να τα παρουν ολα ή λογω capital controls δεν αφηναν να σηκωθει τετοιο ποσο? το εμβασμα εχει και εξοδα συν οτι αμα θες να εκτελεστει γρηγορα πληρωνεις +10 ευρω. ισως να ηταν προβληματικη η συνενοηση λογω των capital controls. τα μισα καταστηματα γερμανια παντως .schuster γερμανια,bergzeri.de γερμανια ,bergfreunde γερμανικο. και το bergfreunde παντως για παραγγελια 350 ευρω ολα μια χαρα πηγαν.εν αναμονη να ερθουν τωρα. Πουλινε 1000 ευρω θα διναμε τα 10 μας πειραξαν ? Δεν δεχοντουσαν πιστωτικη απευθειας η' paypal δεν ξερω αν ηταν λογω CC η' επειδη καταντησαμε τριτοκοσμικη χωρα να μην μπορουμε να κανουμε συναλλαγη, παντως μονο εμβασμα δεχοντουσαν και προπληρωμη φυσικα .Kαι σαν να μην εφτανε αυτο μεχρι να τα στειλουμε το πουλησαν σε αλλον και εμεις ειχαμε κανει την καταθεση .Τελικα παλι καλα που ειχαν το suit της Μillet και πηραμε αυτο . Κανω paste το απαντητικο τους mail απο τοτε : Thank you for your email. We can also ship your order to Greece. The shipping fee is € 25,00 (except bulky goods, skis, etc.). As payment we can offer you in advance. The payment cant be made by paypal nor by credit card. An order from the online shop is for this country unfortunately not possible. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, Fotis13 said: Πουλινε 1000 ευρω θα διναμε τα 10 μας πειραξαν ? Δεν δεχοντουσαν πιστωτικη απευθειας η' paypal δεν ξερω αν ηταν λογω CC η' επειδη καταντησαμε τριτοκοσμικη χωρα να μην μπορουμε να κανουμε συναλλαγη, παντως μονο εμβασμα δεχοντουσαν και προπληρωμη φυσικα .Kαι σαν να μην εφτανε αυτο μεχρι να τα στειλουμε το πουλησαν σε αλλον και εμεις ειχαμε κανει την καταθεση .Τελικα παλι καλα που ειχαν το suit της Μillet και πηραμε αυτο . Κανω paste το απαντητικο τους mail απο τοτε : Thank you for your email. We can also ship your order to Greece. The shipping fee is € 25,00 (except bulky goods, skis, etc.). As payment we can offer you in advance. The payment cant be made by paypal nor by credit card. An order from the online shop is for this country unfortunately not possible. καλα ναι για 10 ευρω στα 1000+ δεν εχει σημασια.τι να πω πολυ παραξενο.paypal πες οχι αλλα καρτα γιατι οχι?ελπιζω να το εχουν αλλαξει τωρα. και επισης 25 ευρω ταχυδρομικα? για 1000 ευρω που πηρες θα πρεπε να ηταν δωρεαν.το bergfreunde απο 50 ευρω και πανω εχει δωρεαν ταχυδρομικα. εκτος αν γενικα δεν στελνουν ελλαδα με βαση αυτο που εγραψαν στο τελος του email και απλα εκαναν εξαιρεση λογω του ποσου.επισης βλακεια να σου λενε στειλε εμβασμα που ξερουν οτι θελει λιγο χρονο και μετα να σου λενε α το δωσαμε. και με νευριαζει που το site δεν εχει καν αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε καλα ναι για 10 ευρω στα 1000+ δεν εχει σημασια.τι να πω πολυ παραξενο.paypal πες οχι αλλα καρτα γιατι οχι?ελπιζω να το εχουν αλλαξει τωρα. και επισης 25 ευρω ταχυδρομικα? για 1000 ευρω που πηρες θα πρεπε να ηταν δωρεαν.το bergfreunde απο 50 ευρω και πανω εχει δωρεαν ταχυδρομικα. εκτος αν γενικα δεν στελνουν ελλαδα με βαση αυτο που εγραψαν στο τελος του email και απλα εκαναν εξαιρεση λογω του ποσου.επισης βλακεια να σου λενε στειλε εμβασμα που ξερουν οτι θελει λιγο χρονο και μετα να σου λενε α το δωσαμε. και με νευριαζει που το site δεν εχει καν αγγλικα. Aυτο ακριβως ,συν οτι αργουσαν να απαντησουν στα mail πανω απο μια εργασιμη μερα .Για αυτο ειπα πως ηταν δυσκολη η συνεννοηση και γενικοτερα δεν ειχα καλη εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι και για αυτο δεν θα ξαναδει τα δικα μου ευρω Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 21 minutes ago, Fotis13 said: Aυτο ακριβως ,συν οτι αργουσαν να απαντησουν στα mail πανω απο μια εργασιμη μερα .Για αυτο ειπα πως ηταν δυσκολη η συνεννοηση και γενικοτερα δεν ειχα καλη εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι και για αυτο δεν θα ξαναδει τα δικα μου ευρω δεν στελνουν ελλαδα καν.οταν πας να φτιαξεις account εχει germany,italy,austria,switzerland για αυτο σου εγραψαν και An order from the online shop is for this country unfortunately not possible. κοινως σε εξυπηρετησαν απο οτι καταλαβα επειδη ηταν 1000+ ευρω παραγγελια. ετσι εξηγειται οτι δεν εχουν και καθολου αγγλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, poulinos είπε δεν στελνουν ελλαδα καν.οταν πας να φτιαξεις account εχει germany,italy,austria,switzerland για αυτο σου εγραψαν και An order from the online shop is for this country unfortunately not possible. κοινως σε εξυπηρετησαν απο οτι καταλαβα επειδη ηταν 1000+ ευρω παραγγελια. ετσι εξηγειται οτι δεν εχουν και καθολου αγγλικα Προφανως εκει ειναι το θεμα . Στο αρχικο email ρωτησα αν μπορουν να στειλουν το συγκεκριμενο προιον κατ'εξαιρεση και απαντησαν θετικα και μαλιστα με εξοφληση μεσω πιστωτικης .Σε δευτερο χρονο και mail απαντησαν πως δεν γινεται με πιστωτικη αλλα μονο με τραπεζικη μεταφορα και σε τριτο πως το ειχαν πουλησει σε αλλον τελικα αφου ειχαν σταλει τα χρηματα .Για τα mail μεσολαβουν 2 εργασιμες καθε φορα λες και ειναι Ελληνικο δημοσιο ... Τεσπα την καναμε την δουλεια μας αλλα οπως ειπα δεν θα με ξαναδουν . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 20 minutes ago, Fotis13 said: Προφανως εκει ειναι το θεμα . Στο αρχικο email ρωτησα αν μπορουν να στειλουν το συγκεκριμενο προιον κατ'εξαιρεση και απαντησαν θετικα και μαλιστα με εξοφληση μεσω πιστωτικης .Σε δευτερο χρονο και mail απαντησαν πως δεν γινεται με πιστωτικη αλλα μονο με τραπεζικη μεταφορα και σε τριτο πως το ειχαν πουλησει σε αλλον τελικα αφου ειχαν σταλει τα χρηματα .Για τα mail μεσολαβουν 2 εργασιμες καθε φορα λες και ειναι Ελληνικο δημοσιο ... Τεσπα την καναμε την δουλεια μας αλλα οπως ειπα δεν θα με ξαναδουν . καταλαβαινω οτι εκαναν εξαιρεση και τους τιμα. καταλαβαινω οτι μπορει κατι να αλλαξε και ζητησαν καταθεση γιατι μπορει η παραγγελια να εγινε εξωσυστεμικα οποτε να ηταν θεμα να χρεωσουν καρτα.( που ολο και καποιος τροπος θα υπηρχε απο το να στελενεις εμβασμα λες και ειμαστε 100 χρονια πισω). αλλα το να μην περιμενεις μια δυο μερες και να το πουλας αλλου ειναι λιγοοο..... βλακεια. Σιγουρα αυτοι κοιτανε να πουλησουν γρηγορα σε καποιον που θα παει να το παρει απο το να περιμενουν ποτε και αμα θα πληρωσεις εσυ, αλλα για μια δυο μερες να μην περιμενουν χτυπαει ασχημα. Βεβαια ετυχες και σε ακριβο προιον που μπορει να μην φευγει ευκολα οποτε ο αλλος σου λεει δωστο τωρα που το θελει ο πελατης γιατι ο αλλος μπορει να μην το αγορασει καν. Δυστυχως πολλα ατομα λενε θα περασω να το παρω ή θα το αγορασω και δεν το κανουν ποτε, οποτε ισως εχουν καει πολλες φορες και για αυτο τετοια συμπεριφορα. Ακομα χειροτερο ειναι να στελνεις email για κατι απλο και να παιρνεις απαντηση μετα απο 2 ημερες.αυτο με νευριαζει.εγω πετυχει βεβαια και χειροτερα να μην απαντανε καν σε email και σε fb και τετοια.κατα τα αλλα να πουλησουν θελουν. το βασικο οπως ειπες ειναι οτι εγινε η δουλεια σου εστω και με λιγο τρεξιμο παραπανω. Σιγουρα μπορεις να ψωνισειςκαι απο αλλα καταστηματα αλλα το ξερεις οτι μερικα πραγματα ειναι αρκετα δυσεύρετα αλλο τοσο οταν ειναι ρουχα που εχουν μεγεθη. οπως ειπα και στο bergfreunde ενω εχουν ποικιλια σε μερικα πραγματα υπηρχε ελλειψη stock σε χρωματα/μεγεθη κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Στις 9/1/2019 στις 9:53 ΠΜ, poulinos είπε ναι ελλαδα δυσκολο.ελπιζω με το καλο να κανω κανα ταξιδι με κανα Munich που ειχε το ωραιο καταστημα με τα απειρα πραγματα μεσα. Μόναχο έχει εκτός από το schuster και globetrotter, εξίσου μεγάλο σε μέγεθος. Τιμές Ελλάδας θυμάμαι σε ότι κυκλοφορεί και εδώ. Τελικα πήρα κάτι ψιψιψινια που δεν έβρισκα Ελλάδα (dry bags, απορυπαντικα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, jakis13 said: Μόναχο έχει εκτός από το schuster και globetrotter, εξίσου μεγάλο σε μέγεθος. Τιμές Ελλάδας θυμάμαι σε ότι κυκλοφορεί και εδώ. Τελικα πήρα κάτι ψιψιψινια που δεν έβρισκα Ελλάδα (dry bags, απορυπαντικα). αν ξαναπαω μοναχο θα περασω μια βολτα.εχω παει ηδη 4 φορες γενικοτερα.και εγω θελω εξτρα πραγματακια να παρω.ηδη περιμενω μια millet powder mask να δω ποσο καλη θα ειναι στο κρυο και αν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Mου εχει κολησει η vade retro guide η πορτοκαλι για canyoning.Στο τσακ ειμαι να την χτυπησω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, Fotis13 said: Mου εχει κολησει η vade retro guide η πορτοκαλι για canyoning.Στο τσακ ειμαι να την χτυπησω... πως και δεν θες στεγανη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε πως και δεν θες στεγανη? Δεν εινα καταλληλη Πουλινε για τις εδω θερμοκρασιες .Δεν αναπνεει και επειδη δεν κανει αλπικο κρυο (εκει τις φορανε ) ιδρωνεις με τα γνωστα επακολουθα.Επισης πρεπει να προσεχεις παρα πολυ σκιζεται ευκολα .Με μια 5αρα και μεσα 1,5 -2mm μπλουζακι εισαι κομπλε για Ελλαδα αν δεν εισαι κρυουλιαρης . Καλα για σενα δεν το συζηταμε καν θα βρασεις . Απλα η seland που εχω ειναι σε πολυ καλη κατασταση,ειμαι απολυτα ευχαριστημενος , καλα το τζακετ ειναι σαν καινουριο γιατι το φοραω 2 μηνες τον χρονο και αν .Εχω πολλα μπλουζακια και φοραω αυτα τον συντριπτικα περισσοτερο καιρο με βολευουν ,μεγαλη ελευθερια στις κινησεις . Αλλα την εχω βαρεθει και οτι μοντελο εχει βγαλει δεν με τρελαινει να το παρω σαν σχεδιο- χρωματα μονο η δικη μου αρεσει .Ε προκειμενου να μην παρω την ιδια παλι ,αυτη που μου αρεσει περισσοτερο ειναι η vade retro που ποιοτικα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι εξαιρετικο .Δεν ειμαι σιγουρος αν την παρω ακομα θα εξαρτηθει απο την τιμη που θα μου κανουν μετρητοις, Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 9 minutes ago, Fotis13 said: Δεν εινα καταλληλη Πουλινε για τις εδω θερμοκρασιες .Δεν αναπνεει και επειδη δεν κανει αλπικο κρυο (εκει τις φορανε ) ιδρωνεις με τα γνωστα επακολουθα.Επισης πρεπει να προσεχεις παρα πολυ σκιζεται ευκολα .Με μια 5αρα και μεσα 1,5 -2mm μπλουζακι εισαι κομπλε για Ελλαδα αν δεν εισαι κρυουλιαρης . Καλα για σενα δεν το συζηταμε καν θα βρασεις . Απλα η seland που εχω ειναι σε πολυ καλη κατασταση,ειμαι απολυτα ευχαριστημενος , καλα το τζακετ ειναι σαν καινουριο γιατι το φοραω 2 μηνες τον χρονο και αν .Εχω πολλα μπλουζακια και φοραω αυτα τον συντριπτικα περισσοτερο καιρο με βολευουν ,μεγαλη ελευθερια στις κινησεις . Αλλα την εχω βαρεθει και οτι μοντελο εχει βγαλει δεν με τρελαινει να το παρω σαν σχεδιο- χρωματα μονο η δικη μου αρεσει .Ε προκειμενου να μην παρω την ιδια παλι ,αυτη που μου αρεσει περισσοτερο ειναι η vade retro που ποιοτικα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι εξαιρετικο .Δεν ειμαι σιγουρος αν την παρω ακομα θα εξαρτηθει απο την τιμη που θα μου κανουν μετρητοις, α καταλαβα για xtreme κρυο δηλαδη.νομιζω μια φορα εχω δει ατομο να φοραει στεγανη αν θυμαμαι σωστα .απλα πιστευα οτι δεν θα ηταν τοσο ζεστη αν δεν εβαζες τιποτα απο μεσα, δεν ειχες και κατι σε vade retro ή θυμαμαι λαθος.γιατι νομιζω σε μια φωτογραφια ειχα δει να φορας κατι σε vade retro. για το σκιζεται ευκολα ειναι το κακο με ολες τις στεγανες ακομα και στην καταδυση οτι θελει προσοχη.πολυ βασικο να εχεις ελευθερια κινησεων και να μην νιωθεις οτι σε πνιγει.δεν ειναι κακο το να παρεις και αλλη μαρκα για να εχεις και ενα μετρο συγκρισης και να κανεις και μια δοκιμη. ευτυχως για μενα τα χρωματα σχεδια δεν με πειραζουν καν.οτι βρω αρκει να μου κανει.αν εχω δυνατοτοτητα να διαλεξω σχεδιο ή χρωμα καλως.αλλιως οτι βρω. σε μετρητοις ολο και κατι καλυτερο μπορουν να σου κανουν.ρωτα και στο cdc τι καλυτερο μπορουν να σου κανουν.φερνει vade retro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 12/1/2019 στις 12:03 ΜΜ, poulinos είπε α καταλαβα για xtreme κρυο δηλαδη.νομιζω μια φορα εχω δει ατομο να φοραει στεγανη αν θυμαμαι σωστα .απλα πιστευα οτι δεν θα ηταν τοσο ζεστη αν δεν εβαζες τιποτα απο μεσα, δεν ειχες και κατι σε vade retro ή θυμαμαι λαθος.γιατι νομιζω σε μια φωτογραφια ειχα δει να φορας κατι σε vade retro. για το σκιζεται ευκολα ειναι το κακο με ολες τις στεγανες ακομα και στην καταδυση οτι θελει προσοχη.πολυ βασικο να εχεις ελευθερια κινησεων και να μην νιωθεις οτι σε πνιγει.δεν ειναι κακο το να παρεις και αλλη μαρκα για να εχεις και ενα μετρο συγκρισης και να κανεις και μια δοκιμη. ευτυχως για μενα τα χρωματα σχεδια δεν με πειραζουν καν.οτι βρω αρκει να μου κανει.αν εχω δυνατοτοτητα να διαλεξω σχεδιο ή χρωμα καλως.αλλιως οτι βρω. σε μετρητοις ολο και κατι καλυτερο μπορουν να σου κανουν.ρωτα και στο cdc τι καλυτερο μπορουν να σου κανουν.φερνει vade retro. Kαλα θυμασαι, ειμαι σε φωτο με vade retro αλλα δεν ηταν δικη μου την ειχα βαλει γιατι περιμενα να ερθει η Seland μου που δεν ηταν ετοιμοπαραδοτη τοτε .Καλα αυτη που λεω τωρα το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει σχεση με τα base models της vade retro . H πιο ακριβη της αγορας ειναι . Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα