poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 On 13/08/2018 at 09:34, Fotis13 said: Ναι ειχε ενα ψευτοcavernaki .Γενικα τα νερα εκει λογω θερμοκλινες ειναι κρυα φοραγα και 2 χιλιοστα vest apo μεσα . Υπαρχει μια περιπτωση να παμε για cave diving 5 μερες στους Παξους τον Σεπτεμβριο 4 ατομα ομαδα απο την Αθηνα .Αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα ,θα βγαλουμε φορτωτικη για τον εξοπλισμο μας και εμεις θα ανεβουμε με ΙΧ . γενικα το κοστος αμαξι σε πλοιο ειναι αστα να πανε εκτος αν γινει οπως το ειχαμε κανει εμεις για ghost fishing.ενα αμαξι που να αντεχει μονο με οδηγο και τα πραγματα μεσα. orda russia θα ηταν ωραια για cave. εχει και το πολυδροσο το cave που πας με αμαξι για ελλαδα.ωραια σε wreck ειναι το express σαμινα που ειχε βουλιαξει αναμεσα παρο αντιπαρο. μετα το elbrus ειπα να κανω διακοπες.οποτε σειρα ειχε ξανα η γαλλια μετα απο δεκα χρονια σχεδον για μια απο τα ιδια.disneyland,parκ asterix.οι δυο μεσαιες απο παρισι και την ωρα του παιδιου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Βουτιά στην ιστορία: Ένα γερμανικό καταδιωκτικό στα κρητικά νερά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ημουν Ροσκα κανα το σουκου που μας περασε τσακισε και το σχοινι μου σε ενα σημειο μειον 10 μετρα απο 60αρι θα εχω 50αρι ,πρεπει να το κοψω με θερμικο μαχαιρι καλυτερα . Παραγγειλα καινουριο 60αρι παλι 10 παχος το προηγουμενο ηταν 9 συν κιτμπουλ . Στις 21/8/2018 στις 10:47 ΜΜ, wizzy είπε Βουτιά στην ιστορία: Ένα γερμανικό καταδιωκτικό στα κρητικά νερά Ενδιαφερον ναυαγιο δειχνει . Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Fotis13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 9 hours ago, Fotis13 said: Ημουν Ροσκα κανα το σουκου που μας περασε τσακισε και το σχοινι μου σε ενα σημειο μειον 10 μετρα απο 60αρι θα εχω 50αρι ,πρεπει να το κοψω με θερμικο μαχαιρι καλυτερα . Παραγγειλα καινουριο 60αρι παλι 10 παχος το προηγουμενο ηταν 9 συν κιτμπουλ . Ενδιαφερον ναυαγιο δειχνει . λιγο μεγαλυτερο βαρος αλλα περισσοτερη αντοχη.σε polo καταστηματα σιγουρα εχουν θερμικο μαχαιρι γιατι ειχα παρει για elbrus 5 6 μετρα και μου το ειχαν κοψει.αν θες μπορω να τους το παω να στο κοψουν.ειναι στο δρομο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε λιγο μεγαλυτερο βαρος αλλα περισσοτερη αντοχη.σε polo καταστηματα σιγουρα εχουν θερμικο μαχαιρι γιατι ειχα παρει για elbrus 5 6 μετρα και μου το ειχαν κοψει.αν θες μπορω να τους το παω να στο κοψουν.ειναι στο δρομο μου. Ευχαριστω Πουλινε ,εχει εκει που θα αγορασω και το καινουριο σχοινι .Πριν απο αυτο δεν το χρησιμοποιησω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 On 07/07/2018 at 21:55, panossar95 said: https://www.on-holidays.gr/ell/product/Skini-Shelter Έχει βρει αυτή, στα λεφτά που θέλει. Είναι οκ? τυπικα το αναφερω γιατι ειναι παλιο ποστ αλλα υπαρχει και αυτο το θεμα που ειχε ανοιχτει πιο παλια https://www.insomnia.gr/forums/topic/676509-ερωτηση-για-σκηνη/ οπως και αυτο https://www.insomnia.gr/forums/topic/682364-ερώτηση-για-σκηνή-και-βροχή/ στο δευτερο θεμα λεμε για τις αδιαβροχοποιησεις των σκηνων.οποτε καλο ειναι οταν καποιος θελει να παρει κατι να το διαβασει.αυτη που εβαλες στο Link ειναι μια απλη τυπικη σκηνη με 1500 αδιαβροχοποιηση που οκ θα αντεξει μια νορμαλ βροχη.θα ηταν καλο το πατωμα να ηταν 2000mm αλλα οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakura22 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Παίδες γνωρίζετε αν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιος ΩΡΛ εξειδικευμένος σε θέματα κατάδυσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Θα ανεβάσω περισσότερες + info όταν μπορέσω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, sakura22 said: Παίδες γνωρίζετε αν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιος ΩΡΛ εξειδικευμένος σε θέματα κατάδυσης; dr louloudis. απο τους πιο γνωστους και τους πολυ καλους οπως λενε απλα λιγο τσιμπημενος σε τιμη.γερακα ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, sakura22 είπε Παίδες γνωρίζετε αν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιος ΩΡΛ εξειδικευμένος σε θέματα κατάδυσης; Ο Καλεντζος στο Μαρουσι ειδικευεται στα καταδυτικα αλλα δεν ειναι ΩΡΛ ,τι προβλημα εχεις ? Φευγω πουσουκουδου για Τζουμερκα canyoning θα κανουμε 3 φαραγγια Γκουρα ,Πυλη Παραδεισου και το Ματσουκι την Δευτερα που γινεται σπανια και εχει πολυ νερο αυτη την εποχη και δεν το εχω κανει οποτε το περιμενω πως και πως . Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Fotis13 said: Ο Καλεντζος στο Μαρουσι ειδικευεται στα καταδυτικα αλλα δεν ειναι ΩΡΛ ,τι προβλημα εχεις ? Φευγω πουσουκουδου για Τζουμερκα canyoning θα κανουμε 3 φαραγγια Γκουρα ,Πυλη Παραδεισου και το Ματσουκι την Δευτερα που γινεται σπανια και εχει πολυ νερο αυτη την εποχη και δεν το εχω κανει οποτε το περιμενω πως και πως . o καλεντζος τα πρωινα ειναι και στο ννα(ναυτικο νοσοκομειο αθηνων) .εκει ειχα παει για να παρω ιατρικη βεβαιωση για trimix κτλ.ξερει καποια πραγματα αλλα υπερβαρικος ειναι κανονικα και οχι ωρλ. και απο τους καλους υπερβαρικους. 4ημερο μια χαρα.εγω αυριο φευγω για καλαβρυτα μετα την δουλεια.φτανω βραδυ και αυτην την φορα θα κανω την διαδρομη του οδοντωτου (καλαβρυτα/διακοφτο) το βραδυ.περιπου 22 Km περπατημα. Την ειχα κανει μερα τωρα θελω να την κανω βραδυ και οταν χιονισει να παω και με χιονι. και ταυτοχρονα ψαχνω τι να κανω με την υπολοιπη αδεια μου που ειναι 16 μερες.σκεφτομουν aconcagua αλλα το εχω ..μπιπ φετος. καλα να περασουμε ολοι το weekend. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, poulinos είπε 4ημερο μια χαρα.εγω αυριο φευγω για καλαβρυτα μετα την δουλεια.φτανω βραδυ και αυτην την φορα θα κανω την διαδρομη του οδοντωτου (καλαβρυτα/διακοφτο) το βραδυ.περιπου 22 Km περπατημα. Την ειχα κανει μερα τωρα θελω να την κανω βραδυ και οταν χιονισει να παω και με χιονι. Πες την αληθεια Πουλινε για τα γκομενακια πας χαχαχα .Εχεις σταμπαρει κανενα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 ok εσείς έχετε ξεφύγει αλλα θέλω βοήθεια σε απλό θεματάκι σαν πρωτάρης ένα σακίδιο ημέρας θέλω στο μάτι έχω βάλει αυτό αλλά τσιμπάει λίγο η τιμή του https://terramare.com.gr/sakidio-platis-lafuma-access-day-28-blue/ καμία πρόταση από τους έμπειρους? προς το παρόν μονοήμερα οργανωμένα σε μικρό επίπεδο η αλήθεια είναι μου φαίνεται άχρηστη η θήκη laptop αλλά θα το δω και από κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 47 minutes ago, Dark_son20 said: ok εσείς έχετε ξεφύγει αλλα θέλω βοήθεια σε απλό θεματάκι σαν πρωτάρης ένα σακίδιο ημέρας θέλω στο μάτι έχω βάλει αυτό αλλά τσιμπάει λίγο η τιμή του https://terramare.com.gr/sakidio-platis-lafuma-access-day-28-blue/ καμία πρόταση από τους έμπειρους? προς το παρόν μονοήμερα οργανωμένα σε μικρό επίπεδο η αλήθεια είναι μου φαίνεται άχρηστη η θήκη laptop αλλά θα το δω και από κοντά θα απαντησω λιγο πλαγιως στην ερωτηση και ελπιζω να σε βοηθησει να διαλεξεις σακιδιο. τα σακιδια σαν αυτο που εβαλες και γενικως του ευρους της τιμης που εβαλες εχουν αρκετες διαφορες απο τα σακιδια που ειναι να παμε μια βολτα.τι εννοω. αν μου πεις οτι θελεις ενα σακιδιο να βαζεις μεσα 1-2 πραγματακια να περπατας και χ ωρα και τερμα θα σου ελεγα πηγαινε σε κατι σαν αυτο https://www.skroutz.gr/s/5239660/Polo-Σακίδιο-Offpist-9-01-015-02.html το οποιο ειναι φτηνο καλο.αλλα σε αυτο το σακιδιο η πλατη δεν ειναι κατι το εργονομικο ωστε να αφηνει κενο για να μην ιδρωνεις και επισης οι ιμαντες που πιανουν γυρω απο την μεση για καλυτερη στηριξη δεν ειναι τιποτα το σοβαρο.οποτε σε πολλες ωρες ή σε μεγαλο βαρος το σακιδιο στο Link θα ειναι ενα προβλημα. στο σακιδιο που εβαλες εσυ όπως και σε τετοιας κατηγοριας σακιδια πχ MAMMUT CREON TOUR 28L Θα δεις οτι οι ιμαντες στην μεση ειναι οπως οι ιμαντες σακιδων 60-70 λιτρα.δηλαδη θα στηριχτει πολυ ωραια στην μεση σου και θα κρατησει το βαρος εκει οποτε θα ειναι πιο ανετοι οι ωμοι σου. επισης η πλατη θα ειναι πιο σωστα φτιαγμενη για να μην ιδρωνει η πλατη σου . για να παρεις μια ιδεα δες εδω https://www.ospreyeurope.com/shop/gb_en/hiking και θα καταλαβεις γιατι εχουν τετοια λεφτα.αλλα δες τους ιμαντες ομους τους ιμαντες μεσης και την πλατη και θα καταλαβεις ποια ειναι η διαφορα με το σακιδιο των 30 ευρω οπως το Polo.αλλη χρηση το ενα αλλη χρηση το αλλο.το ποσο θα το χρησιμοποιησεις και ποσα λεφτα θες να δωσεις το αποφασιζεις εσυ. και εξαρτατε ποσα πραγματα θα κουβαλας μαζι σου για να δεις και τα αναλογα λιτρα. οποτε ναι δεν σου απανταω στην ερωτηση σου γιατι οι παραμετροι ειναι πολλοι αλλα βλεπεις και αποφασιζεις.πχ αν μου ελεγες εμενα τι θα επερνα για day bag για τις αναγκες μου θα σου ελεγα ή το talon 22 ή το 33.κατι σε τετοιο. το polo το offpist το εχω για την δουλεια και για μικρες βολτες στην πολη.οταν πηγαινω εκδρομη βουνο περπατημα και εχω και φαγητο να κουβαλησω και τετοια παιρνω και πιο σωστο σακιδιο και πιο μεγαλο. επισης εχει τσεπακια παρατσεπακια μπορεις να βαλεις μπατονς στο σακιδιο αφου εχει σημειο για να τα πιασεις. εχει αδιαβροχο καλυμα συνηθως ,τσεπακια στον ιμαντα μεσης κτλ. 2 hours ago, Fotis13 said: Πες την αληθεια Πουλινε για τα γκομενακια πας χαχαχα .Εχεις σταμπαρει κανενα? οκ να το γραψω πιο καλα.:P θα ΠΑΜΕEEEEEEE (2 ατομα) για περπατημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 ωραία τώρα μου αρέσει το ποιο ακριβό το 33 μου φαίνεται μεγάλο και το 22 μικρο όμως. στα λίτρα ακόμα δεν ξέρω είμαι στο "μου φαίνεται" γιατί οι επαφές με το βουνό μέχρι και φέτος ήταν βόλτα με φίλους με απλά καλά backpack όπως το πρώτο που έβαλες για αρχή μιλάμε για 4-6 ώρες διαδρομή. αλλά με το νέο έτος θα πάω σιγά σιγά σε διήμερα και τριήμερα άμα είναι μισογεμάτο πως συμπεριφέρεται ένα σαν το talon 33? στην σκέψη ήμουν στο συγκεκριμένο Lafuma γιατί πες ότι άμα μετά θέλω κάτι μεγαλύτερο αυτό έχει και χρήσεις πέρα του βουνού αντί απλά να το παροπλίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα