poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 4 minutes ago, Fotis13 said: 5αρες δινουν ,δεδομενης της εποχης ειναι κρυα τα νερα . Οι στολες του surf ειναι συνηθως λεπτες και πολυ ελαστικες και καλα κανουν ετσι πρεπει να ειναι .Κοιτα αν δεν εχεις θεμα με το κρυο θα εισαι οκ αν και το 1,5 κατι ειναι πολυ λιγο αν ηταν ολη 3αρα θα σου ελεγα ναι . Αν ομως εισαι "κρυουλιαρης" βαλε 5αρα που δινουν γιατι αν ειναι να τρεμεις δεν θα το ευχαριστηθεις και θα ειναι ταλαιπωρια η εμπειρια . απλα αναλογως πως ειναι το κατω μερος το οποιο πολλες φορες φτανει μεχρι πανω στο στηθος/πλατη εχεις 3+1,5 χιλιοστο οποτε στην πραξη εχεις 4,5 σε εκεινο το σημειο. και βεβαια η δευτερη λυση ειναι αν δεν ισχυει το πρωτο ειναι κανα add on για απο πανω.(vest) επισης αν ειναι 5αρα πανω κατω τοτε πανω βγαινει 10αρι(αναλογως παντα τι δινουν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2018 στις 2:04 ΜΜ, nickarmy είπε μένουν παπούτσια και στολή ... https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/30051728_1879191752132893_7432144116789530392_o.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeEs3rLCoWdQhh-prTxIizQPFSxvU6es56GMXK1QDvz_uuuDrd6I_BZNz6Tv8hdIwju9m4qz-1NkR7ag1d2tALzFKffwQntbd2SwVwuEKdFa7w&oh=ab2f6fe123829a718d0560b27b6eedde&oe=5B708C3C Ωραιος Νικ με γεια .Η ζωνη ειναι petzl πολυ καλη επιλογη .Το οχταρι σαν καταβατηρας σε βολευει ? Εγω δεν το θελω καθολου μονο για ασφαλισεις στα ρελε το εχω.Κατα την γνωμη μου παρε πρωτα τα παπουτσια ειναι βασικο κομματι του εξοπλισμου και αργοτερα παιρνεις και στολη απαραιτητα με ενισχυσεις σε γονατα αγκωνες ειναι πολυ σημαντικο και προστατευουν και δεν φθειρετε η στολη ευκολα . Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 το βασικο ειναι τι φαραγγια θα κανει.αν ειναι με νερο τοτε θελει την στολη πρωτα υποχρεωτικα.το να νοικιαζει Not the best.αν ειναι για στεγνα γιατι δεν θυμαμαι καιτο σημειο που μενει τοτε ναι παπουτσια.πχ καποιος στην κρητη παιζει να παρει πρωτα παπουτσια παρα νεοπρεν στολη.8αρι χρησιμοποιω και εγω αλλα δεν ετυχε να μου δειξουν /ή να χρησιμοποιησω κατι αλλο σε Canyoning.σε μια φωτογραφια σου ειχα δει οτι κατι αλλο χρησιμοποιουσες εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, poulinos είπε απλα αναλογως πως ειναι το κατω μερος το οποιο πολλες φορες φτανει μεχρι πανω στο στηθος/πλατη εχεις 3+1,5 χιλιοστο οποτε στην πραξη εχεις 4,5 σε εκεινο το σημειο. και βεβαια η δευτερη λυση ειναι αν δεν ισχυει το πρωτο ειναι κανα add on για απο πανω.(vest) επισης αν ειναι 5αρα πανω κατω τοτε πανω βγαινει 10αρι(αναλογως παντα τι δινουν) 10 ώρες πριν, Fotis13 είπε 5αρες δινουν ,δεδομενης της εποχης ειναι κρυα τα νερα . Οι στολες του surf ειναι συνηθως λεπτες και πολυ ελαστικες και καλα κανουν ετσι πρεπει να ειναι .Κοιτα αν δεν εχεις θεμα με το κρυο θα εισαι οκ αν και το 1,5 κατι ειναι πολυ λιγο αν ηταν ολη 3αρα θα σου ελεγα ναι . Αν ομως εισαι "κρυουλιαρης" βαλε 5αρα που δινουν γιατι αν ειναι να τρεμεις δεν θα το ευχαριστηθεις και θα ειναι ταλαιπωρια η εμπειρια . Αν και με το τελευταιο περιστατικο δεν βλεπω πλεον να αναποδογυριζουν τις βαρκες εσκιεμενα για το fun factor ,οποτε θα γλιτωσετε τα πολλα νερα . Τhanks guys. Καλα αν δινουν 5αρες δεν παιζει να παω με την 1,5αρα του σερφ για κανεναν λογο. Εχω αντοχη στο κρυο και γενικα το προβλημα μου οταν κρυωνω ειναι το πανω μερος και οχι τα ποδια, αλλα νταξει με τετοια διαφορα στα παχη που δινουν προφανως κατι θα ξερουν. Εχω παει αλλες δυο φορες, στον Λουσιο oμως, τη μια με τη δικη τους στολη και τη δευτερη με μια παλι του αδερφου η οποια ηταν και κοντη (εφτανε πανω απο το γονατο, hardcorιλα) αλλα δε μπορω να θυμηθω το feel του κρυου οταν πεσαμε στο ποταμι γμτ. Με βλεπω να παιρνω και του αδερφου μαζι και να αποφασισω εκει τι θα κανω λοιπον ρωτωντας και αυτους. Η πλακα ειναι πως ο αδερφος μου ειναι κολλημενος με το surf και αναμεσα στον απειρο εξοπλισμο που εχει του βρισκονται και 5-6 στολες αλλα αυτες που κανουν σε μενα ειναι η κοντη και η λεπτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, poulinos είπε το βασικο ειναι τι φαραγγια θα κανει.αν ειναι με νερο τοτε θελει την στολη πρωτα υποχρεωτικα.το να νοικιαζει Not the best.αν ειναι για στεγνα γιατι δεν θυμαμαι καιτο σημειο που μενει τοτε ναι παπουτσια.πχ καποιος στην κρητη παιζει να παρει πρωτα παπουτσια παρα νεοπρεν στολη.8αρι χρησιμοποιω και εγω αλλα δεν ετυχε να μου δειξουν /ή να χρησιμοποιησω κατι αλλο σε Canyoning.σε μια φωτογραφια σου ειχα δει οτι κατι αλλο χρησιμοποιουσες εσυ. Ε ενταξει τι φαραγγια να κανει?Δεν ξεκιναει κανεις canyoning για να κανει ξερα φαραγγια μονο για εκπαιδευση σε τεχνικες ειναι αυτα . Χρησιμοποιω oka κυριως αλλα εχω και το Pirana .To οχταρι ειναι αβολο πρεπει να το γυρνας στο καραμπινερ για να απεμπλακεις αυτο σε πραγματικες συνθηκες οπου μπορει να κολυμπας στο τελος του ραπελ η'και να τρως τον καταρραχτη στα μουτρα ειναι αβολο και χασιμο χρονου στην καλυτερη ασε που παιζει και να σου φυγει απο τα χερια και να το χασεις Γενικα η κινηση το βγαζω και το γυρναω δεν υπαρχει πουθενα ... .Βγαζει πολλες τεχνικες αλλα για καταβατηρας αποκλειστικα δεν κανει ειναι ξεπερασμενο. Παιζει να παω το 3ημερο της Πρωτομαγιας Ηπειρο για canyoning εχει κατι φαραγγια που γινονται πολυ σπανια και ειναι ευκαιρια . Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 22 minutes ago, Fotis13 said: Ε ενταξει τι φαραγγια να κανει?Δεν ξεκιναει κανεις canyoning για να κανει ξερα φαραγγια μονο για εκπαιδευση σε τεχνικες ειναι αυτα . Χρησιμοποιω oka κυριως αλλα εχω και το Pirana .To οχταρι ειναι αβολο πρεπει να το γυρνας στο καραμπινερ για να απεμπλακεις αυτο σε πραγματικες συνθηκες οπου μπορει να κολυμπας στο τελος του ραπελ η'και να τρως τον καταρραχτη στα μουτρα ειναι αβολο και χασιμο χρονου στην καλυτερη ασε που παιζει και να σου φυγει απο τα χερια και να το χασεις Γενικα η κινηση το βγαζω και το γυρναω δεν υπαρχει πουθενα ... .Βγαζει πολλες τεχνικες αλλα για καταβατηρας αποκλειστικα δεν κανει ειναι ξεπερασμενο. Παιζει να παω το 3ημερο της Πρωτομαγιας Ηπειρο για canyoning εχει κατι φαραγγια που γινονται πολυ σπανια και ειναι ευκαιρια . αμα δεν κανει ξερα φαραγγια τοτε σιγουρα θα χρειαστει στολη πριν τα παπουτσια για αυτο το λογω το ειπα.εκτος αν εμενε κριτη που πολλα ειναι ξερα.εχω δει καποια ατομα να μην χρησιμοποιουν 8αρι αλλα δεν ετυχε να προτεινει καποιος κατι ή να μας πει δοκιμαστε αυτο.καλα ναι το βαλε βγαλε ειναι ενα θεματακι και οπως ειπες ναι μεν μπορει να εχεις καποιο Spare αλλα βλακεια να σου φυγει . εν τω μεταξυ διαβαζα το προγραμμα του elbrus που δινουν καποιοι.τελικα μονο στο Kili επειδη πονανε οι τιμες που χρεωνουν ανα μερα σε πανε ταπα πανω.στο elbrus χαλαρααααααααααααααααααα.εχεις φτασει 4η μερα και ακομα σε κανουν βολτες σε αλλα μερη του βουνου για εγκλιματισμο με τελεφερικ και τετοια.και μετα πας στο βουνο ή να το πω στην διαδρομη για να ανεβεις πανω. βεβαια απο την μια το καταλαβαινω αυτο αφου θελουν οσο γινεται να ανεβουν ολοι κορυφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, poulinos είπε αμα δεν κανει ξερα φαραγγια τοτε σιγουρα θα χρειαστει στολη πριν τα παπουτσια για αυτο το λογω το ειπα.εκτος αν εμενε κριτη που πολλα ειναι ξερα.εχω δει καποια ατομα να μην χρησιμοποιουν 8αρι αλλα δεν ετυχε να προτεινει καποιος κατι ή να μας πει δοκιμαστε αυτο.καλα ναι το βαλε βγαλε ειναι ενα θεματακι και οπως ειπες ναι μεν μπορει να εχεις καποιο Spare αλλα βλακεια να σου φυγει . εν τω μεταξυ διαβαζα το προγραμμα του elbrus που δινουν καποιοι.τελικα μονο στο Kili επειδη πονανε οι τιμες που χρεωνουν ανα μερα σε πανε ταπα πανω.στο elbrus χαλαρααααααααααααααααααα.εχεις φτασει 4η μερα και ακομα σε κανουν βολτες σε αλλα μερη του βουνου για εγκλιματισμο με τελεφερικ και τετοια.και μετα πας στο βουνο ή να το πω στην διαδρομη για να ανεβεις πανω. βεβαια απο την μια το καταλαβαινω αυτο αφου θελουν οσο γινεται να ανεβουν ολοι κορυφη. Θεωρειται και ειναι πιο ευκολο βουνο το Εlbrus apo to Κιλι .Βασικα δεν ξερω, ουτε εχω ακουσει κανενα να εχει κανει fail sto Elbrus (εκτος απο καιρο ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 3 minutes ago, Fotis13 said: Θεωρειται και ειναι πιο ευκολο βουνο το Εlbrus apo to Κιλι .Βασικα δεν ξερω, ουτε εχω ακουσει κανενα να εχει κανει fail sto Elbrus (εκτος απο καιρο ). το ειχα στο μυαλο μου πιο δυσκολο λογω κρυου και κραμπον.βεβαια οπως διαβασα την ημερα που θα πας κορυφη μπορεις να κλεψεις κανα 4ωρο αναβαση απλα με Snowcat.οποτε πιστευω οτι πολυς κοσμος θα το χρησιμοποιει για να γλυτωσει περπατημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, poulinos είπε το ειχα στο μυαλο μου πιο δυσκολο λογω κρυου και κραμπον.βεβαια οπως διαβασα την ημερα που θα πας κορυφη μπορεις να κλεψεις κανα 4ωρο αναβαση απλα με Snowcat.οποτε πιστευω οτι πολυς κοσμος θα το χρησιμοποιει για να γλυτωσει περπατημα. Ακριβως για αυτο ,ολοι με το snowcat πανε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 @Fotis13 , ναι οι περισσότεροι έχουν οκα, λογικά η επόμενη φορά που θα κάνω canyoning θα είναι το καλοκαίρι άρα μέχρι τότε θα έχω μπορέσει να πάρω στολή και παπούτσια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 16 minutes ago, Fotis13 said: Ακριβως για αυτο ,ολοι με το snowcat πανε . Day 7. Summit day. We leave the refuge about 3 a.m. for the climb of Elbrus' west summit, 5642 m. It is possible to hire a snow-cat (Ratrak) for a group. This vehicle carries climbers (12 people) up to Pastuckhov rocks and saves 4 hours and a lot of energy. Generally, for an average group, it takes about 9 hours to reach the top and 5 hours to come back to the refuge το καταφυγιο ειναι στα 4040 μετρα και το snowcat μπορει να σε παει μεχρι τα Pastuckhov rocks τα οποια ειναι 4600-4700.ειναι καλη διαφορα δηλαδη. 11 hours ago, stormrain said: Τhanks guys. Καλα αν δινουν 5αρες δεν παιζει να παω με την 1,5αρα του σερφ για κανεναν λογο. Εχω αντοχη στο κρυο και γενικα το προβλημα μου οταν κρυωνω ειναι το πανω μερος και οχι τα ποδια, αλλα νταξει με τετοια διαφορα στα παχη που δινουν προφανως κατι θα ξερουν. Εχω παει αλλες δυο φορες, στον Λουσιο oμως, τη μια με τη δικη τους στολη και τη δευτερη με μια παλι του αδερφου η οποια ηταν και κοντη (εφτανε πανω απο το γονατο, hardcorιλα) αλλα δε μπορω να θυμηθω το feel του κρυου οταν πεσαμε στο ποταμι γμτ. Με βλεπω να παιρνω και του αδερφου μαζι και να αποφασισω εκει τι θα κανω λοιπον ρωτωντας και αυτους. Η πλακα ειναι πως ο αδερφος μου ειναι κολλημενος με το surf και αναμεσα στον απειρο εξοπλισμο που εχει του βρισκονται και 5-6 στολες αλλα αυτες που κανουν σε μενα ειναι η κοντη και η λεπτη ειναι σκετο παντελονι ή ειναι σαν Long john το κατω κομματι οποτε θα σε καλυπτει και στο στηθος λιγο.κανα γιλεκο δεν εχεις τιποτα?αυτοι θα δωσουν 5αρα διοτι θελουν να ειναι σιγουροι οτι ο αλλος δεν θα κρυωσει.αλλο τοσο οταν μιλαμε για κοπελες που κρυωνουν πιο ευκολα.το ποσο ευκολα κρυωνεις ειναι τελειως υποκειμενικο.πχ σε βουνο ενα απλο παραδειγμα ημουν καποιες φορες απλα με ενα dryfit Οταν αλλα ατομα τα εβλεπες με fleece και αλλα ατομα με fleece γαντια και δεν ξερω τι αλλο πανω που μονο που το εβλεπα ειχα παθει 10 εγκεφαλικα.οποτε ακομα και να ρωτησεις ο αλλος θα σου πει 5αρα.το καλο ειναι οτι λογικα δεν θα σκασεις και ακομα και αν ζεσταθεις ριχνεις λιγο νερο. το να φορας shorts απο κατω ναι ειναι λιγακι παραξενο με την εννοια οτι τα ποδια σου ειναι τελειως ακαλυπτα οποτε ειναι αρκετα χειροτερο.ενω εστω και με 1,5 χιλιοστο σε καλυπτει κατι. 25 minutes ago, nickarmy said: @Fotis13 , ναι οι περισσότεροι έχουν οκα, λογικά η επόμενη φορά που θα κάνω canyoning θα είναι το καλοκαίρι άρα μέχρι τότε θα έχω μπορέσει να πάρω στολή και παπούτσια πολυ βολικο οπως φαινεται και λογικα η διαφορα τιμης δεν θα ειναι κατι μεγαλο οποτε ναι θα αξιζει να το παρει καποιος απο την αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε Day 7. Summit day. We leave the refuge about 3 a.m. for the climb of Elbrus' west summit, 5642 m. It is possible to hire a snow-cat (Ratrak) for a group. This vehicle carries climbers (12 people) up to Pastuckhov rocks and saves 4 hours and a lot of energy. Generally, for an average group, it takes about 9 hours to reach the top and 5 hours to come back to the refuge το καταφυγιο ειναι στα 4040 μετρα και το snowcat μπορει να σε παει μεχρι τα Pastuckhov rocks τα οποια ειναι 4600-4700.ειναι καλη διαφορα δηλαδη. ειναι σκετο παντελονι ή ειναι σαν Long john το κατω κομματι οποτε θα σε καλυπτει και στο στηθος λιγο.κανα γιλεκο δεν εχεις τιποτα?αυτοι θα δωσουν 5αρα διοτι θελουν να ειναι σιγουροι οτι ο αλλος δεν θα κρυωσει.αλλο τοσο οταν μιλαμε για κοπελες που κρυωνουν πιο ευκολα.το ποσο ευκολα κρυωνεις ειναι τελειως υποκειμενικο.πχ σε βουνο ενα απλο παραδειγμα ημουν καποιες φορες απλα με ενα dryfit Οταν αλλα ατομα τα εβλεπες με fleece και αλλα ατομα με fleece γαντια και δεν ξερω τι αλλο πανω που μονο που το εβλεπα ειχα παθει 10 εγκεφαλικα.οποτε ακομα και να ρωτησεις ο αλλος θα σου πει 5αρα.το καλο ειναι οτι λογικα δεν θα σκασεις και ακομα και αν ζεσταθεις ριχνεις λιγο νερο. το να φορας shorts απο κατω ναι ειναι λιγακι παραξενο με την εννοια οτι τα ποδια σου ειναι τελειως ακαλυπτα οποτε ειναι αρκετα χειροτερο.ενω εστω και με 1,5 χιλιοστο σε καλυπτει κατι. πολυ βολικο οπως φαινεται και λογικα η διαφορα τιμης δεν θα ειναι κατι μεγαλο οποτε ναι θα αξιζει να το παρει καποιος απο την αρχη. Που να δεις τι ευκολο κλειδωμα που εχει που ειναι βασικο .Στην φωτο ειναι με διπλα σχοινια επειδη ειναι λεπτο το συγκεκριμενο .Δεν ειναι ιδανικο σχοινι για canyoning αυτο . Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 6 minutes ago, Fotis13 said: Που να δεις τι ευκολο κλειδωμα που εχει που ειναι βασικο .Στην φωτο ειναι με διπλα σχοινια επειδη ειναι λεπτο το συγκεκριμενο .Δεν ειναι ιδανικο σχοινι για canyoning αυτο . Η φωτογραφια ειναι τυχαια δεν ξερω καν αν ειναι απο Canyoning ή απο αλλη χρηση ή για να δειξουν απλα τι μπορει να κανει.με αυτα επρεπε να μαθαινουμε και οχι με το 8αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 αχχ κρίμα τα 8 ευρώ που έδωσα ... απο την εμπειρία μαθαίνεις (οχι τπτ το 8αρι ειναι και βαρετό με το βγάλε βάλε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, poulinos είπε Η φωτογραφια ειναι τυχαια δεν ξερω καν αν ειναι απο Canyoning ή απο αλλη χρηση ή για να δειξουν απλα τι μπορει να κανει.με αυτα επρεπε να μαθαινουμε και οχι με το 8αρι. Στην σχολη επειδη το ειχα ρωτησει μαθαινεις υποχρεωτικα με οχταρι .Ο λογος ειναι πως με το οχταρι κανεις και πολλα αλλα πραγματα οπως ασφαλισεις σε ρελε ,αναβαση σε σχοινι κ.ο.κ Για αυτους τους λογους εχει παντα οχταρι μαζι σου (εγω εχω 2 πανω ).Επομενως πρεπει να ξερεις την χρηση του αλλα στην ουσια σαν καταβατηρας μονο οπως ειπα ειναι ξεπερασμενος κανεις πολυ καλυτερη δουλεια και πιο γρηγορα με pirana -oka . Θα σου πω κατι τωρα πρακτικα για να δεις διαφορα .Αν εχεις μια τουριστικη ομαδα μεσα σε ενα φαραγγι που εχουν κανει 1-2 φορες canyoning στην ζωη τους και μετρησεις τον χρονο που κανουν για να βγει αυτη η ομαδα απο το φαραγγι την μια φορα με οχταρι ως καταβατηρα και την αλλη με οκα-pirana η διαφορα στον χρονο ειναι εως και 20 % πιο γρηγορη στην δευτερη περιπτωση, λογω οτι δεν κανουν περιτες κινησεις και βγαινουν απο το σχοινι πολυ πιο γρηγορα . 20% ειναι μεγαλη διαφορα σε ενα φαραγγι που κρατα 4-5 ωρες .Χωρια οτι θα εχεις και απωλειες υλικων μεσα σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα απο χαμενα οχταρια ... 2 λεπτά πριν, nickarmy είπε αχχ κρίμα τα 8 ευρώ που έδωσα ... απο την εμπειρία μαθαίνεις (οχι τπτ το 8αρι ειναι και βαρετό με το βγάλε βάλε) Οχι δεν παει χαμενο αυτο ειναι το μονο σιγουρο ειναι απαραιτητο να εχεις και ενα οχταρι μαζι σου . Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα