Προς το περιεχόμενο

Το τοπικ της καταδυσης,των βουνων,του canyoning, των extreme sports

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, poulinos είπε

σημερα εβλεπα λιγο απο ενδιαφερον το vinson massif και διαβαζα γενικοτερα.πρεπει να ειναι απλα μαγεια εκει.μακρινο ονειρο μεν αλλα κανεις δεν ξερει.εχω μια μανια με τα χιονισμενα τοπια και ολα αυτα οποτε ειδα εικονες και ενταξει απλα.....

κατα τα αλλα ας ξεκινησουμε με κανα elbrus που και εκει εχει χιονισμενα τοπια και βλεπουμε .

Ειναι μεχρι να δεις και το budget που θελει  το Vinson  μετα θα σου φυγει η μανια χαχαχαχα.

Btw   απαντησαν οι Γερμανοι την εχουν την ολοσωμη στολη την παραγγειλαμε ηδη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, Fotis13 said:

Ειναι μεχρι να δεις και το budget που θελει  το Vinson  μετα θα σου φυγει η μανια χαχαχαχα.

Btw   απαντησαν οι Γερμανοι την εχουν την ολοσωμη στολη την παραγγειλαμε ηδη .

ναι το ειδα το budget συν εξοπλισμο.αστα να πανε.ενα ταξιδι ανταρκτικη αρκτικη ειναι παντα ενα ονειρο.ειχα παει σε αυτο το shop απο κοντα.τεραστιο και πολυ εξοπλισμος.φαντασου ενα alpamayo αλλα πολλοι περισσοτεροι οροφοι.απο αναρριχηση μεχρι δεν ξερω τι

7 minutes ago, nickarmy said:

ανταρκτική θα ήθελα πολύ να πάω μια φορά στη ζωή μου ...

γινεται να βρω μια δουλεια σε κανα ερευνητικο κεντρο εκει να κατσω μερικα χρονια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το είχα σκεφτεί , το είχε κάνει καθηγητής μου με συνεργασία με τη nasa .... 

πάντως  6 μηνες σκοτάδι δεν ξερω αν την πάλευα 

Επεξ/σία από nickarmy

52 minutes ago, nickarmy said:

το είχα σκεφτεί , το είχε κάνει καθηγητής μου με συνεργασία με τη nasa .... 

πάντως  6 μηνες σκοτάδι δεν ξερω αν την πάλευα 

δεν θα με πειραζε.εχω πραγματα να κανω συν οτι δεν την παλευω με καιρο ελλαδας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 minutes ago, nickarmy said:

στολη μαλλον πιο επειγον.και κρανος αν και λογικα εχεις.ενα ζευγαρι salomon του ειχα αλλαξει τα φωτα.ανοιξε ολο και το ξανακολλησα ισα για να βγαλει το σχολειο:P

5 minutes ago, nickarmy said:

ναι κράνος, στεγανό δοχείο και καλτσάκια έχω 

τώρα ποια παπούτσια έχεις ? 

για την ωρα τιποτα.τα λεφτα εφυγαν στα πυρηναια και στο kilimanjaro.εχω πολυ καιρο να παω για canyoning.δεν τα προλαβαινω ολα.για φετος περα απο το kili αν πανε ολα καλα ειτε elbrus ειτε annapurna και αν προλαβω/εχω ορεξη ισως για το τριτο επιπεδο aida(ελευθερη καταδυση)

σε εμας οι πιο πολλοι ειχαν 5-10 παπουτσια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου μπαίνουν και οι ιδέες για κατάδυση στο μέλλον ... αλλά δεν μπορώ το πόνο στα αυτιά και τη πίεση που πρέπει να ασκήσεις με τη μύτη ...

Επεξ/σία από nickarmy

6 minutes ago, nickarmy said:

μου μπαίνουν και οι ιδέες για κατάδυση στο μέλλον ... αλλά δεν μπορώ το πόνο στα αυτιά και τη πίεση που πρέπει να ασκήσεις με τη μύτη ...

πονο στα αυτια δεν θα εχεις αμα κανεις σωστα εξισωση.ο πονος στα αυτια ειναι επειδη δεν εχεις εξισωσει οσο πρεπει/επειδη αργησες να εξισωσεις ή δεν εξισωσες καθολου.μου πηρε λιγο καιρο να μαθω να εξισωνω σωστα συν μια μικρη καθυστερηση στο ενα αυτι για να εξισωσει συγκριτικα με το αλλο.και στην αυτονομη καταδυση αντιθετα με την ελευθερη εχεις απειρο χρονο να εξισωσεις και να μαθεις να εξισωνεις.

• Like 1

• Moderators

Αλοχα γνώστες!!

Το Σάββατο παμε για rafting στον Τρικεριωτη. Σκοπεύω να φορεσω τη στολη του windsurf το αδερφου μου, αλλα η συγκεκριμένη που μου κάνει ειναι διπλή (πανω/κατω) με παχος το κολαν 1,5 και το top ειναι 3ρι.

Η ερωτηση ειναι να βασιστω σε αυτην απο αποψη κρυου ή να φορεσω αυτην που δίνει η  Trekking Hellas? Ελεγα να αποφυγω το δευτερο επειδη ειναι χιλιοφορεμενες αυτες οι στολες.

Εντιτ: προφανως η αντοχη στο κρυο ειναι υποκείμενικη, αλλα δεν ξερω τι πάχους ειναι οι στολες που δίνουν εκει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, stormrain είπε

Αλοχα γνώστες!!

Το Σάββατο παμε για rafting στον Τρικεριωτη. Σκοπεύω να φορεσω τη στολη του windsurf το αδερφου μου, αλλα η συγκεκριμένη που μου κάνει ειναι διπλή (πανω/κατω) με παχος το κολαν 1,5 και το top ειναι 3ρι.

Η ερωτηση ειναι να βασιστω σε αυτην απο αποψη κρυου ή να φορεσω αυτην που δίνει η  Trekking Hellas? Ελεγα να αποφυγω το δευτερο επειδη ειναι χιλιοφορεμενες αυτες οι στολες.

Εντιτ: προφανως η αντοχη στο κρυο ειναι υποκείμενικη, αλλα δεν ξερω τι πάχους ειναι οι στολες που δίνουν εκει. 

5αρες  δινουν ,δεδομενης της εποχης ειναι κρυα τα νερα .

Οι στολες του surf ειναι  συνηθως λεπτες και πολυ ελαστικες και καλα κανουν ετσι πρεπει να ειναι .Κοιτα αν δεν εχεις θεμα με το κρυο θα εισαι οκ αν και το 1,5 κατι ειναι πολυ λιγο αν ηταν ολη 3αρα θα σου ελεγα ναι .

Αν ομως εισαι "κρυουλιαρης" βαλε 5αρα που δινουν γιατι αν ειναι να τρεμεις δεν θα το ευχαριστηθεις  και θα ειναι ταλαιπωρια η εμπειρια .

Αν και με το τελευταιο περιστατικο δεν βλεπω πλεον να αναποδογυριζουν τις βαρκες εσκιεμενα για το fun factor  ,οποτε θα γλιτωσετε τα πολλα νερα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...