Fotis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, poulinos είπε αν θες/μπορεις καλο ειναι να βαζεις την φωτογραφια απευθειας εδω. εχω παει πεδιο κακαβου οπως ειπες για εκπαιδευση.ναι μου το ειπαν για την annapurna αλλα αν διαβασα σωστα και δεν κοιμομουν ειναι εκτος πραγματικοτητας .δεν θα περασει καν απο το περασμα στα 5500 και τα λεφτα που ζηταει ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που ζητανε στο εξωτερικο για να σου κανουν παραπανω μερες trekking(3 βδομαδες) με περασμα απο τα 5500 περιπου. βεβαια παντου ισχυει αυτο.και οταν κοιταγα για kili ο ενας ελεγε πχ 1300 δολλαρια και ο αλλος ζητουσε τα τριπλασια.οποτε οπως λενε η αληθεια ειναι καπου στην μεση. κατα τα αλλα τους δολομιτες για via ferrata τους εχασα αφου γεμισαν οι θεσεις(εκτος αν ακυρωθει κατι) οποτε με βλεπω για elbrus.θα ειναι κατι ωραιο μετα το Kili . Iσως και πιο ωραιο αφου μαρεσει το χιονι/παγος. Εlbrus θα πας με Ελληνικο συλλογο η' με λοκαλια απο εκει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 12 hours ago, Fotis13 said: Εlbrus θα πας με Ελληνικο συλλογο η' με λοκαλια απο εκει ? το εκανε περσυ ο εος αχαρνων αλλα ημουν πυρηναια .φετος δεν εχω δει καποιος να το κανει περα απο κοτρωναρο οποτε με βλεπω οπως και στο kili.Με locals απο εκει με βλεπω.ειδα τις la sportiva που εβαλες. ενταξει για τις δευτερες απλα top με την αναλογη τιμη βεβαια.και αντε να βρεις εδω κανα καταστημα να τις κανεις δοκιμες .απορω αν θα τις εχουν καν.πιστευω οτι το Elbrus μετα το kili θα δεσει ωραια. 21 hours ago, nickarmy said: βαριεμαι να ανεβάζω ξανα, σκέψου οτι δεν έχω καν δει καλα καλα τις φωτογραφίες λόγο χρόνου οταν πετας το Link μεσα δεν στο βγαζει αυτοματα σαν φωτογραφια και απο κατω να σου λεει αν θες να το κανεις σε non-link?κανονικα θα πρεπε να βγαινει η φωτογραφια κατευθειαν χωρις να χρειαστει να την ανεβασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 άλλοτε έπιανε αυτό που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 hour ago, nickarmy said: άλλοτε έπιανε αυτό που λες Κανονικα θα πρεπε να πιανει.θα το αναφερω να το δουν.ενημερωνω. νεα ενημερωση. υπαρχει γενικοτερα θεμα με το να κανεις embedding φωτογραφιες του Fb σε forums κτλ για αυτο δεν παιζει αυτοματα οταν πετας το link μεσα.κατι το fb εχει κανει. αλλιως οτι αλλη φωτογραφια πεταξεις μεσα σαν link θα στην βγαλει αυτοματα σαν φωτογραφια και οχι σαν Link εκτος αν πατησεις να γινει σκετο link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, poulinos είπε το εκανε περσυ ο εος αχαρνων αλλα ημουν πυρηναια .φετος δεν εχω δει καποιος να το κανει περα απο κοτρωναρο οποτε με βλεπω οπως και στο Kili.Με locals απο εκει με βλεπω.ειδα τις la sportinva που εβαλες. ενταξει για τις δευτερες απλα top με την αναλογη τιμη βεβαια.και αντε να βρεις εδω κανα καταστημα να τις κανεις δοκιμες .απορω αν θα τις εχουν καν.πιστευω οτι το Elbrus μετα το kili θα δεσει ωραια. οταν πετας το Link μεσα δεν στο βγαζει αυτοματα σαν φωτογραφια και απο κατω να σου λεει αν θες να το κανεις σε non-link?κανονικα θα πρεπε να βγαινει η φωτογραφια κατευθειαν χωρις να χρειαστει να την ανεβασεις. Ο Αχαρνων αν θυμαμαι καλα το ειχε σε λογικη τιμη περσι . Eγω θελω να κανω Καμαριωτη με αρκετο νερο ,θα δουμε ... Εχεις φυγει ηδη για Elbrus απλα δεν το ξερεις ακομα Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) μου έκανε εντύπωση να είναι τόσο σπάνιο όσο λένε αλλά Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από warlock9_0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 4 hours ago, warlock9_0 said: μου έκανε εντύπωση να είναι τόσο σπάνιο όσο λένε αλλά το εχω κανει το συγκεκριμενο σπηλαιο οταν ειχα κανει και το Express samina το ναυαγιο.2-3 ατομα απο την ομαδα στο video ηταν ατομα που καναμε καταδυσεις μαζι. ειναι ενα ωραιο σπηλαιο αλλα το τι θεωρει ο καθενας σπανιο και μοναδικο ειναι τελειως υποκειμενικο. για ποιο λογο.ας παρουμε για παραδειγμα μερικα σπηλαια που εχουμε ειτε εδω ελλαδα ειτε γενικως.ας ξεκινησουμε με ελλαδα. υπαρχει το sintzi το οποιο εχει γινει και expedition με σκοπο να βρουν πατο.ενα ωραιο σπηλαιο το οποιο δεν εχει εξερευνηθει ακομα .εφτασαν 186 μετρα βαθος αλλα εχει ακομα.ειναι πηγη με γλυκο νερο(πινεις κανονικα) οποτε για καποιος οτι δεν εχει εξερευνηθει και οτι ειναι πηγη το κανει ξεχωριστο. https://www.youtube.com/watch?v=oAXw7ZZyLN4 λιμνη βουλιαγμενης.τοσα πραγματα γραμμενα για αυτην.δεν εχει εξερευνηθει ολη.ειναι κατι το μοναδικο γενικος σαν τοπιο σαν λιμνη.οσο πιο μεσα πηγαινεις στο cave τοσο πιο ζεστο γινεται το νερο που ερχεται απο το βαθος.ειναι υφαλμυρο το νερο και η θερμοκρασια της λιμνης κοντα στους 20+ βαθμους ολο το χρονο. http://www.george-vandoros.gr/?videos http://www.limnivouliagmenis.gr/about/ και αν παμε στο εξωτερικο υπαρχει η Orda cave η οποια ειναι λευκη σπηλια αφου ειναι απο γυψο και νομιζω ειναι μοναδικη στον κοσμο https://en.wikipedia.org/wiki/Orda_Cave On 22/3/2018 at 5:04 PM, Fotis13 said: Ο Αχαρνων αν θυμαμαι καλα το ειχε σε λογικη τιμη περσι . Eγω θελω να κανω Καμαριωτη με αρκετο νερο ,θα δουμε ... Εχεις φυγει ηδη για Elbrus απλα δεν το ξερεις ακομα 1800 ευρω νομιζω μαζι με τα αεροπορικα.1000 περιπου το βρισκω τωρα απο τοπικους χωρις τα αεροπορικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 H Αμφιτριτη ειναι πανεμορφο και ιδιαιτερο σπηλαιο οπως ειναι ολα Δεν την εχω κανει ακομα ειναι ομως στα σχεδια ,εγινε γνωστη απο την Sara Goretta που εχει καταδυτικο εκει και απο τον εκπαιδευτη μου .Σιντζι εχω κανει και Βουλιαγμενη εχω μπει αρκετες φορες.Και η Orda ειναι διασημη οχι τυχαια και στα σχεδια μου επισης . Πουλινε 1000 ειναι αριστα τα εχει ολα μεσα καταφυγιο στα barells και διατροφη ?Αεροπορικα ποσο βρισκεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 2 hours ago, Fotis13 said: H Αμφιτριτη ειναι πανεμορφο και ιδιαιτερο σπηλαιο οπως ειναι ολα Δεν την εχω κανει ακομα ειναι ομως στα σχεδια ,εγινε γνωστη απο την Sara Goretta που εχει καταδυτικο εκει και απο τον εκπαιδευτη μου .Σιντζι εχω κανει και Βουλιαγμενη εχω μπει αρκετες φορες.Και η Orda ειναι διασημη οχι τυχαια και στα σχεδια μου επισης . Πουλινε 1000 ειναι αριστα τα εχει ολα μεσα καταφυγιο στα barells και διατροφη ?Αεροπορικα ποσο βρισκεις ? Ναι ειναι ολα μεσα με ενα γρηγορο look που διαβασα και ειναι καμια μερα παραπανω απο το κανονικο ωστε να υπαρχει προσπαθεια 2ου attempt.αεροπορικα δεν εχω κοιταξει ακομα.με εχουν φαει και για 3βδομαδο για annapurna circuit (το circuit που κανει περασμα καπου στα 5500 αν θυμαμαι καλα απεξω) απο την μια προτιμω το elbrus να πω την αληθεια ωστε να δω και ενα High mountain μετα το Kili αλλα με συνθηκες χειμερινου βουνου . Μπας και παρει μετα σειρα η aconcagua αν και παει μακρυα αυτο και λογο κοστους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Αυριο φευγει και μια φιλη μου με τον Εος Αχαρνων για το Νεπαλ θα κανουν το κλασικο EBC trekking . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 53 minutes ago, Fotis13 said: Αυριο φευγει και μια φιλη μου με τον Εος Αχαρνων για το Νεπαλ θα κανουν το κλασικο EBC trekking . ναι αυτο ηταν να κανω που εγραφα πιο πανω αλλα τελικα πηγα kili.Ναι μεχρι Ebc θα πανε απλα θα περασουν και απο το kalapatthar που ειναι 5643 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arnold94 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ποια ειναι η καλυτερη σχολη για αυτονομη κ ελευθερη καταδυση στην αθηνα;αν ειναι στειλτε μ π.μ....πουλινο εσυ π εισαι ειδικος Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από arnold94 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, arnold94 είπε ποια ειναι η καλυτερη σχολη για αυτονομη κ ελευθερη καταδυση στην αθηνα;αν ειναι στειλτε μ π.μ....πουλινο εσυ π εισαι ειδικος Ειναι σχετικο αυτο . Επισης ρωτας και 2 τελειως διαφορετικα πραγματα ,συνηθως την εκπαιδευση της ελευθερη καταδυσης την κανουν τα καταδυτικα με εξωτερικους συνεργατες . Νομιζω οσα ειναι ενεργα τοσα χρονια εν μεσω οικονομικης κρισης και εχουν μια παρουσια καθως και σοβαρες εγκαταστασεις ειναι μια ενδειξη πως αν μη τι αλλο κανουν κατι καλα . Μετα υπεισερχονται και αλλοι παραγοντες οπως το να ταιριαζεις με το κλιμα και τον χαρακτηρα του εκπαιδευτη /ων. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 21 hours ago, arnold94 said: ποια ειναι η καλυτερη σχολη για αυτονομη κ ελευθερη καταδυση στην αθηνα;αν ειναι στειλτε μ π.μ....πουλινο εσυ π εισαι ειδικος παμε για ελευθερη καταδυση.ο πιο γνωστος ειναι ο σταυρος καστρινακης που ομως δεν νομιζω οτι κανει πλεον αθηνα μαθηματα. εγω ειχα κανει τους hellas freedivers το πρωτο και το δευτερο επιπεδο της aida στο οποιο ηταν 2 εκπαιδευτες. ο ενας ειναι ο κωστας μαδουρος και ο αλλος ο christos papadopoulos (facebook).αυτοι χωριστηκαν και ο καθενας κανει ξεχωριστα μαθηματα.προσωπικη αποψη.ο κωστας ασχολειται πολυ με ψαροντουφεκο ενω ο χρηστος ειναι πιο πολυ της αγωνιστικης ελευθερης καταδυσης οπως και απνοια σε πισινα.οποτε αν με το καλο παω για το τριτο πτυχιο θα μιλησω με τον χρηστο.σιγουρα υπαρχουν και αλλοι. τωρα παμε στην αυτονομη.εδω υπαρχουν παρα πολλα καταδυτικα και εχω κανει διαφορα πτυχια με παρα πολλους διαφορετικους εκπαιδευτες που καποιοι απο αυτους πλεον δεν κανουν. υπαρχει ο μανθος που εχει την aqua team και το καλοκαιρι κανει μαθηματα σε πορτο ραφτη και κυθνο οποτε μπορεις να το συνδυασεις με διακοπες. υπαρχει ο γιωργος βανδορος που κανει τεχνικες καταδυσεις και ειναι απο τους πλεον γνωστους ο οποιος ομως κανει και τα πρωτα επιπεδα που θες εσυ.(open,advanced) αλλα πολλες φορες τα κανει εκτος αθηνας οποτε θαπρεπει να μιλησεις μαζι του.ο ανθρωπος μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβος απο αλλους ενδεχομενως αλλα ισχυει οτι οτι πληρωνεις παιρνεις με την καλη εννοια. δεν εχω κανει εγω αλλα εχει κανει φιλη με τον vassilis tsiairis (facebook onoma) και δεν ειχαν κανενα παραπονο.ειχε κανει και κολλητη μου discover scuba Μαζι του (ημουν και εγω εκει) και γενικα ναι τον βαζω και αυτον μεσα στην λιστα με τους καλους.μετα υπαρχουν και αλλοι που καποιοι ειναι επαρχια αν θες να το συνδυασεις με διακοπες που αν μπορεις στο προτεινω ανεπιφυλακτα γιατι ειναι πολυ πιο ωραιο να το κανεις συνεχομενα παρα να πηγαινεις πχ καθε σαβατοκυριακο. απο εκει και περα ενα σχολειο θα σου δωσει τα βασικα οπως γινεται με ολα τα πραγματα.στο χερι σου ειναι ποσο θα θες να το προχωρησεις και να μαθεις περισσοτερο και να διαβασεις περισσοτερο.αν αποφασισεις να το πας πιο μακρυα κιολας ο βανδωρος ειναι πολυ καλη επιλογη και μπορει να στο πει και ο Fotis μια που εχει κανει αρκετα πτυχια μαζι του. σε τιμες υπολογισε οτι το καθε επιπεδο ελευθερης καταδυσης ειναι κοντα στα 230 ευρω(προτιμησε aida παρα padi ή fdi) σε αυτονομη καταδυση πολλοι ειναι Padi τιμες κοντα στα 350 το πρωτο και κοντα στα 300 το δευτερο ενω καποιοι κανουν και ssi. 10 hours ago, Fotis13 said: Ειναι σχετικο αυτο . Επισης ρωτας και 2 τελειως διαφορετικα πραγματα ,συνηθως την εκπαιδευση της ελευθερη καταδυσης την κανουν τα καταδυτικα με εξωτερικους συνεργατες . Νομιζω οσα ειναι ενεργα τοσα χρονια εν μεσω οικονομικης κρισης και εχουν μια παρουσια καθως και σοβαρες εγκαταστασεις ειναι μια ενδειξη πως αν μη τι αλλο κανουν κατι καλα . Μετα υπεισερχονται και αλλοι παραγοντες οπως το να ταιριαζεις με το κλιμα και τον χαρακτηρα του εκπαιδευτη /ων. Και στην αυτονομη πολλοι εκπαιδευτες συνεργαζονται καθε φορα με διαφορετικο καταδυτικο.στην ελευθερη δεν ειναι και παρα πολλα τα ατομα οποτε συνηθως δεν βλεπεις καν καταστημα με φυσικη παρουσια ειτε οπως ειπες συνεργαζονται με καταδυτικα αυτονομης που ειναι ενας τροπος και πελατεε να πιασουν αλλα και το καταδυτικο να προσφερει full υπηρεσιες στον πελατη οπως και να του πουλησει εξοπλισμο αφου πολλες φορες εχουν και εξοπλισμο ελευθερης. φωτη Fotis13 τι λεει το προγραμμα σου φετος?βουνο η κανα trimix? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 σημερα εβλεπα λιγο απο ενδιαφερον το vinson massif και διαβαζα γενικοτερα.πρεπει να ειναι απλα μαγεια εκει.μακρινο ονειρο μεν αλλα κανεις δεν ξερει.εχω μια μανια με τα χιονισμενα τοπια και ολα αυτα οποτε ειδα εικονες και ενταξει απλα..... κατα τα αλλα ας ξεκινησουμε με κανα elbrus που και εκει εχει χιονισμενα τοπια και βλεπουμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα