Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ανέβασε φωτογραφίες από το Green Bay ρε! Αυτό. What happens in Αγία Νάπα, stays in Αγία Νάπα... Όχι "λες και σταμάτησε ο χρόνος το 1974", αλλά "σταμάτησε ο χρόνος το 1974". Δυστυχώς... Η πόλη με - ίσως - τις ομορφότερες παραλίες της Κύπρου, μαραζώνει εδώ και 41 χρόνια... θα ανεβασω το απογευμα απο Green bay ναι και απο το ναυαγιο για να δειτε τι fail εγινε. Ναι ειναι σιγουρα οι ομορφοτερες παραλιες του νησιου με διαφορα ... Δεν θελατε το σχεδιο Αναν ομως και τωρα μετρατε αντιστροφα για προσαρτηση ... ΑnyWAY δεν ειναι του παροντος αυτο το θεμα.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Λοιπον γυρισα σημερα το πρωι ,ηταν η καλυτερη καταδυση μου με διαφορα ( εκανα 2 καταδυσεις ,κατεβηκα ατυπως μεχρι τα 24 με συνοδεια φυσικα) Ειδα το ναυαγιο με ολη του την μεγαλοπρεπεια ,σφραγισα logbook ,εβγαλα γαμηστερες φωτογραφιες με κοπαδια baracunda ,μεγαλους ροφους ,σμερνες ,χελωνες ,περασα μεσα απο φιλιστρινια , εκατσα στις βαρκες διασωσης του πλοιου το γυρισα ολο περιμετρικα και γενικα επαθα σοκ απο την αγρια ομορφια. Εγινε και μια μεγαλη μαλακια ομως, οι φωτογραφιες που με τραβηξε ο divemaster βγηκαν κατασπρες επειδη εκανε σκατα τις ρυθμισεις στην καμερα την οποια σημειωτεον πληρωσα για την χρηση ... Οποτε μου εμεινε η εμπειρια , το logbook σφραγισμενο αλλα οχι υλικο ,ψαχνω τωρα τροπους μηπως τις σωσω σε κανεναν φωτογραφο. Μαζι μου αλλα φυσικα πιο βαθεια ηταν ενας tec diver me sidemount kai 2 wreck divers οι οποιοι εκαναν διεισδυση στο ναυαγιο . Καταδυθηκα και στο green bay εκει που εχουν ριξει τα αγαλματα για να κανουν και 2 φιλοι το discover scuba αφου δεν ειναι δυτες .Απο εκει ευτυχως εχω φωτος Kατα τα αλλα Αγια Ναπα Κ Ο Λ Α Σ Η .Δεν θα πω παραπανω οποιος εχει παει ξερει . Πηγαμε και Αμμοχωστο και βγαλαμε φωτογραφιες τα κτιρια στην παραλια καταθλιψη λες και εχει σταματησει ο χρονος το 1974 ειναι ... αφου βγηκαν οπως βγηκαν κατι ειναι και αυτο.τα υπολοιπα in the head οπως λενε και ετσι και αλλιως μπορει να ξαναπας.retro στην αμμοχωστο
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 αφου βγηκαν οπως βγηκαν κατι ειναι και αυτο.τα υπολοιπα in the head οπως λενε και ετσι και αλλιως μπορει να ξαναπας.retro στην αμμοχωστο Ε ,ενταξει δεν ειναι ετσι ρε συ δευτερη καταδυση σε κορυφαιο σημειο ειναι θες να εχεις καποια ενθυμια ,ειμαι και της φωτογραφιας εγω γενικα ,οποτε ξενερωσα. Αμμοχωστος vintage ναι ...
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ε ,ενταξει δεν ειναι ετσι ρε συ δευτερη καταδυση σε κορυφαιο σημειο ειναι θες να εχεις καποια ενθυμια ,ειμαι και της φωτογραφιας εγω γενικα ,οποτε ξενερωσα. Αμμοχωστος vintage ναι ... για αυτο λεω οσο βγηκαν.αν εισαι της φωτογραφιας(καποτε ημουν) τοτε ναι ειναι ενα πληγμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ε ,ενταξει δεν ειναι ετσι ρε συ δευτερη καταδυση σε κορυφαιο σημειο ειναι θες να εχεις καποια ενθυμια ,ειμαι και της φωτογραφιας εγω γενικα ,οποτε ξενερωσα. Αμμοχωστος vintage ναι ... gopro δεν ειχες?
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Κατεβαίνει στα 24μ η GoPro; και στα 40 κατεβαινει! 1
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 gopro δεν ειχες? Δεν την ειχα παρει ο μαλακας ! Βεβαια υπαρχει και ενα πρακτικο θεμα δεδομενου οτι στην αυτονομη δεν εχει την ελευθερια κινησεων που σου δινει η ελευθερη και για μενα για πρωτη φορα σε τοσο βαθος θα ειχα θεμα να κραταω και το Pole της go-pro κατι που ειχα κανει πολυ ευκολα στο Βορνεο αλλα εκει ηταν 12 m . Mετα σκεφτομουν πως εκει ειναι επαγγελματιες και αφου με χρεωσαν 20 ευρω για την χρηση της καμερα μονο θα με τραβηξουν γαμηστερες φωτος .Που να ξερα τι επικη μαλακια θα γινοταν . Αnyway ομως το πλανο ειναι το εξης βγαζω το advanced και ξανακατεβαινω Κυπρο γιατι δεν παιζει απλα με την καμμια να μην εχω φωτογραφιες απο το ναυαγιο . Εδω 3 απο green bay : 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 παρε τηλεφωνο στο φωτογραφο που πληρωσες και πες του το! Αν δεν σου επιστρεψει τα 20 ειναι το λιγοτερο γυφτος. επισης τσεκαρε για τιποτα head mount/chest mount και μολις ειδα αυτο
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 παρε τηλεφωνο στο φωτογραφο που πληρωσες και πες του το! Αν δεν σου επιστρεψει τα 20 ειναι το λιγοτερο γυφτος. επισης τσεκαρε για τιποτα head mount/chest mount και μολις ειδα αυτο τα 20 μου τα επεστρεψε με δωρεαν φωτος την επομενη μερα στο green bay αλλα τι να το κανω το ναυαγιο ηταν ολο το θεμα το αλλο ηταν παιδικο . Αυτο πανω απο την μασκα δεν το βαζω με την καμια spect απλα δεν παιζει .
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 χαχα γιατι ρε? και απο οτι ειδα δεν ειναι εξτρα αλλα ολη η μασκα μαζι
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 χαχα γιατι ρε? και απο οτι ειδα δεν ειναι εξτρα αλλα ολη η μασκα μαζι ταρζανια ανουσια ειναι . Παρτε και μια γαμηστερη φωτο απο το ναυaγιο : Tα σπαει ε? Τι δεν καταλαβαινεις ? Ετσι βγηκαν ολες με τον καθυστερημενο ...
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 καλα ρε τι σκατα καμερα ειχε? δεν εβλεπε τι τραβουσε? γιατι ταρζανια ρε? αφου λες οτι δεν εχεις ελευθερα χερια για να κρατας την καμερα ειναι γαμω!
Unabomber Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Με αυτο εδω το χρεπι που τραβουσε, τι περιμενες δηλαδη..... http://www.sealife-cameras.com/content/sealife-dc500
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 καλα ρε τι σκατα καμερα ειχε? δεν εβλεπε τι τραβουσε? γιατι ταρζανια ρε? αφου λες οτι δεν εχεις ελευθερα χερια για να κρατας την καμερα ειναι γαμω! Ρε μλκ εχω ριξει οτι υπαρχει απο καντηλι τι να συζηταμε ... Δεν ηταν φωτογραφος ρε εκπαιδευτης δυτης ηταν με μια sony σε ειδικο case για βαθεια νερα ,το θεμα ειναι οτι οκ ειχε τις ρυθμισεις gtp αφου εκανα 2 καταδυσεις εκει ,την πρωτη φορα μολις βγηκαμε πανω δεν τσεκαρε να δει τι σκατα τραβηξε? Τιποτα τερμα μαλακας αυτο . Ρε θα ξανακατεβω τον Αυγουστο κλαιν και αυτη την φορα θα παω 30+ λογω advanced οποτε θα το δω και καλυτερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα