Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι  η στεγανη πρεπει να την συνηθισω και δεν βοηθα το tec  gia ayto ,κανονικα επρεπε να ειχα γραψει αρκετες βουτιες με αυτη και μετα tec ,αλλα δυστυχως δεν γινεται.Δεν βγαινουν οι χρονοι ...

Για φακο με κανιστρο  εχω κατι στο νου μου της sopras sta 1700 lumen bgainei sta 500+.

O VAN εχει κουτια μαυρα πλαστικα απο το πρακτικερ αλλα δεν μου αρεσουν .Βρηκα στο αμαζον βαρεως τυπου στρατιωτικων προδιαγραφων και μαλλον θα παραγγειλω αυτα :

http://www.amazon.de/Plano-Robuste-Aufbewahrungsbox-r-Design-Olivgr/dp/B00HVCPT38/ref=sr_1_sc_3?ie=UTF8&qid=1452274429&sr=8-3-spell&keywords=gorila+box

http://www.amazon.de/Superbox-Gorilla-Wheels-Storage-Trunk/dp/B00DB68E7G/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1452274429&sr=8-1-spell&keywords=gorila+box

Mια σημερινη  μολις εχω βγει  απο το νερο ,εχω κλασει 50 κιλα πλας  κουβαλαμε τα ξερεις  με το stage perasmeno  ειμαι ακομα χχαχαχα.

post-237837-0-04524300-1452274723_thumb.jpg

Και αυριο βουτιες και μεθαυριο και παραμεθαυριο  και μετα εξετασεις .Και μετα παλι τα ιδια για το 50  και γενικα ολος ο μηνας ετσι θα παει  μεσα στα αλατια και στο μουλιασμα xD

Δημοσ.

θελοντας ή μη θα την συνηθισεις. :P
παθον και εγω στο περιπου.οπως ειχα γραψει εκανα ευτυχως μερικες βουτιες με dry suit για την ειδικοτητα
dry suit μετα εκανα το sidemount και μετα εκανα το cave και με στεγανη και με sidemount.ολα μαζι παρεα.yeaa.
οπως ειπες καποιες φορες δεν γινονται ολα οπως τα θελουμε.
για φακους κοιτα και σε yellow diving τι υπαρχει.
ναι θυμαμαι οτι ειχε κατι πλαστικα για αυτο στο ειπα.ειχε και ενα μεταλλικο νομιζω.
δεν ειναι πολυ ακριβα τα μεταλλικα απλα δες ποσο μεγαλο θες να ειναι.
τωρα για την φωτογραφια.ναι διπλες 12 αρες και 11 αρι stage ειναι αρκετο βαρος.
το καλο ειναι οτι εχεις αντοχη για να τα μεταφερεις πανω απο την αλλη δεν ξερω αν εχει νοημα να τα κουβαλας ολα μαζι πανω
και να ζοριζεις μεση κτλ.το λεω γιατι και εγω εχω μια μανια να τα παιρνω ολα πανω απο την αλλη τον τελευταιο καιρο
προτιμω διπλο δρομολογιο.βεβαια το καλο ειναι οτι στο πρωτο λιμανακι ειναι 10 σκαλια και οκ.
εγω με το rebreather ειχα παει στο δευτερο λιμανακι.την πρωτη φορα που ανεβηκα και με το rebreather
και το stage εκανα πολλες στασεις και ποναγαν οι γαμπες(ναι λογω καταδυσεων ειχα αφησει το gym)οποτε επεσα λιγακι συν οτι με το θεμα αντοχη δεν ειναι το forte μου.
τις τελευταιες φορες πηγα πανω το rb και ξανακατεβηκα να παρω το stage.
οταν εκανα το tec sidenount στο δευτερο λιμανακι εκει ηταν ο πονος.απειρα δρομολογια πανω κατω για να κατεβασω 5-6 φιαλες για το tec sidemount.αλλωστε πανω σου δεν μπορεις να τις βαλεις ευκολα για να τις κατεβασεις ολες οποτε μια μια ή δυο δυο max.
και στο δευτερο λιμανακι η ανηφορα ειναι πολυ χειροτερη.αμα πας θα το καταλαβεις.
κατα τα αλλα σου εχω ενα καλο και ενα κακο νεο.
το καλο νεο ειναι οτι αμα πας για το trimix παλια ο george πηγαινε στερνα.στην στερνα πας μεχρι κατω
και εχει χωρο σαν μικρη λιμνουλα να τα φορεσεις ολα.διπλες και 3 stage και μετα σε 5 μετρα εχεις πιασει βαθος.επισης απο εκει που παρκαρει το αμαξι μεχρι την λιμνουλα ειναι ουτε 3 μετρα κουβαλημα.
το κακο ειναι οτι εγω το εκανα με 15 αρες στην πλατη(μπορεις και με 12αρια απλα εξαρτατε ποση ωρα θες να κατσεις κατι) και 3 stage τα οποια ηταν και τα 3 χ 11 λιτρα.
αλλα ναι αξιζει και ευτυχως το μερο ειναι απλα ιδανικο για τετοιες βουτιες.
υπομονη αντε και μετα trimix .
12 βουτιες τα tec 40,45,50 και αλλες 8 το trimix.
το tec 45,50 το ειχα κανει και εγω ακριβως οπως εσυ.συνεχομενα το ενα απο το αλλο.1 με 10 οκτωβριου το ειχα κανει.
το tec40 το ειχα κανει μονο του.απο την μια μουλιαζεις οπως λες απο την αλλη δεν χανεις το ρυθμο σου.

Δημοσ.

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με την αποσυμπίεση όταν ανεβαίνεις?

είδα ένα ντοκυμαντέρ για free diving, πάει στα 150+ μέτρα και μετά ανεβαίνει σε 10-20 δευτερόλεπτα έξω με ένα μπαλόνι

ο δύτης ασφαλείας όμως στα 150 μέτρα , λέει θα βγει σε 2-3 ώρες μέχρι να κάνει αποσυμπίεση

δεν καταλαβαίνω τη διαφορά, είναι επειδή ο ένας αναπνέει κανονικά και ο άλλος έχει άδεια πνευμόνια τελικά

Δημοσ.

αν το θες με τελειως απλη απαντηση ναι η διαφορα ειναι οτι ο ενας παιρνει μια ανασα στην επιφανεια και κατεβαινει και ανεβαινει ενω αυτος που κατεβαινει με μπουκαλες αναπνεει συνεχεια.οσο πιο βαθια παει τοσο σε πιο μεγαλη μερικη πιεση ειναι το καθε αεριο που αναπνεει.η φιαλη ας παμε για τα λιγα μετρα εχει μεσα ατμοσφαιρικο αερα .χοντρικα 21 τις 100 οξυγονο 79τις 100 αζωτο.το οξυγονο ο οργανισμος σου το μεταβολιζει για να ζησεις.το αζωτο δεν μπορει να το μεταβολισει και απλα πρεπει να βγει απο τον οργανισμο σου.επειδη ομως το αναπνεεις οπως ειπαμε πιο πανω σε μεγαλυτερη μερικη πιεση απο οτι στην επιφανεια αφου αναπνεεις συνεχεια .οι ιστοι στο σωμα σου απορροφουν το αζωτο το οποιο πρεπει να βγει.αλλα πχ σε μια αργη καταδυση το αζωτο αυτο θα αποβληθει απο τον οργανισμο ας το πουμε αργα.οποτε αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορεις να ανεβεις γρηγορα αυτος ειναι ο λογος που κανεις αποσυμπιεση διοτι αν δεν βγει το αζωτο απο μεσα σου θα παθεις το γνωστο νοσο των δυτων.(νοσο της αποσυμπιεσης)

ειναι πολλα που μπορουν να γραφτουν για αυτο αλλα χοντρικα με απλα λογια αυτο γινεται.οσο πιο βαθια πας οσο πιο πολυ ωρα καθεσαι κατω τοσο πιο πολυ αποσυμπιεση να κανεις θα χρειαστει.υπαρχουν τροποι για να μειωσεις αυτον τον χρονο βεβαια αλλα ναι τωρα αυτος στα 150 μετρα δεν το γλυτωνει το διωρακι

• Like 3
Δημοσ.

θελοντας ή μη θα την συνηθισεις. :P

παθον και εγω στο περιπου.οπως ειχα γραψει εκανα ευτυχως μερικες βουτιες με dry suit για την ειδικοτητα

dry suit μετα εκανα το sidemount και μετα εκανα το cave και με στεγανη και με sidemount.ολα μαζι παρεα.yeaa.

οπως ειπες καποιες φορες δεν γινονται ολα οπως τα θελουμε.

για φακους κοιτα και σε yellow diving τι υπαρχει.

ναι θυμαμαι οτι ειχε κατι πλαστικα για αυτο στο ειπα.ειχε και ενα μεταλλικο νομιζω.

δεν ειναι πολυ ακριβα τα μεταλλικα απλα δες ποσο μεγαλο θες να ειναι.

τωρα για την φωτογραφια.ναι διπλες 12 αρες και 11 αρι stage ειναι αρκετο βαρος.

το καλο ειναι οτι εχεις αντοχη για να τα μεταφερεις πανω απο την αλλη δεν ξερω αν εχει νοημα να τα κουβαλας ολα μαζι πανω

και να ζοριζεις μεση κτλ.το λεω γιατι και εγω εχω μια μανια να τα παιρνω ολα πανω απο την αλλη τον τελευταιο καιρο

προτιμω διπλο δρομολογιο.βεβαια το καλο ειναι οτι στο πρωτο λιμανακι ειναι 10 σκαλια και οκ.

εγω με το rebreather ειχα παει στο δευτερο λιμανακι.την πρωτη φορα που ανεβηκα και με το rebreather

και το stage εκανα πολλες στασεις και ποναγαν οι γαμπες(ναι λογω καταδυσεων ειχα αφησει το gym)οποτε επεσα λιγακι συν οτι με το θεμα αντοχη δεν ειναι το forte μου.

τις τελευταιες φορες πηγα πανω το rb και ξανακατεβηκα να παρω το stage.

οταν εκανα το tec sidenount στο δευτερο λιμανακι εκει ηταν ο πονος.απειρα δρομολογια πανω κατω για να κατεβασω 5-6 φιαλες για το tec sidemount.αλλωστε πανω σου δεν μπορεις να τις βαλεις ευκολα για να τις κατεβασεις ολες οποτε μια μια ή δυο δυο max.

και στο δευτερο λιμανακι η ανηφορα ειναι πολυ χειροτερη.αμα πας θα το καταλαβεις.

κατα τα αλλα σου εχω ενα καλο και ενα κακο νεο.

το καλο νεο ειναι οτι αμα πας για το trimix παλια ο george πηγαινε στερνα.στην στερνα πας μεχρι κατω

και εχει χωρο σαν μικρη λιμνουλα να τα φορεσεις ολα.διπλες και 3 stage και μετα σε 5 μετρα εχεις πιασει βαθος.επισης απο εκει που παρκαρει το αμαξι μεχρι την λιμνουλα ειναι ουτε 3 μετρα κουβαλημα.

το κακο ειναι οτι εγω το εκανα με 15 αρες στην πλατη(μπορεις και με 12αρια απλα εξαρτατε ποση ωρα θες να κατσεις κατι) και 3 stage τα οποια ηταν και τα 3 χ 11 λιτρα.

αλλα ναι αξιζει και ευτυχως το μερο ειναι απλα ιδανικο για τετοιες βουτιες.

υπομονη αντε και μετα trimix .

12 βουτιες τα tec 40,45,50 και αλλες 8 το trimix.

το tec 45,50 το ειχα κανει και εγω ακριβως οπως εσυ.συνεχομενα το ενα απο το αλλο.1 με 10 οκτωβριου το ειχα κανει.

το tec40 το ειχα κανει μονο του.απο την μια μουλιαζεις οπως λες απο την αλλη δεν χανεις το ρυθμο σου.

Επιτελους ρε φιλε τελειωσα .Ανασα δεν πηρα τοσες μερες ξημερωματα εφευγα απο το σπιτι ,βραδυ γυρναγα .

Χωρισα απο γκομενα ,τσακωθηκα με τον πατερα μου ΑΛΛΑ   τελειωσα  τα TEC  !

Πολυ απαιτητικα σχολεια ,παμε δυνατα για το μεγαλο στοχο μου στις καταδυσεις που ειναι το cave .

post-237837-0-42566900-1453102940_thumb.jpg

post-237837-0-79871600-1453102980_thumb.jpg

post-237837-0-96322800-1453104304_thumb.jpg

Δημοσ.
καμια μερα κενο δεν ειχατε ενδιαμεσα?

ναι αυτο ειναι το κακο.ξεκινας απο το πρωι μεχρι να ετοιμαστεις να πας για την βουτια να κανεις την βουτια να βγεις να μαζεψεις να πας πισω να πλυνεις τα πραγματα και ολα αυτα παει βραδυ.

οσο για τις κοπελες .ειναι σπαστικο να θες πχ 10 μερες να κανεις κατι και επειδη δεν θα βρεθεις μαζι της για μια βδομαδα

να χαλαει ο κοσμος.λες και δεν θα σε δει μετα .ευτυχως δεν εχω πλεον τετοια θεματα:P

οσο για γονεις ειναι μεχρι να το αποφασισουν οτι αυτο που θες θα το κανεις.

κανε και το trimix αφου θα κανεις και το cave.ειναι πολυ ωραιο.λιγο ακριβο μαζι με αερια κανα 1500 αλλα αξιζει.θα ειναι και

ευκαιρεια να βαλεις βουτιες αν θες πριν γινει το cave.η δευτερη φωτο ειναι ισχυοτροφειο.ελπιζω να μην πηγες το σαβατο που ειχε τρελο αερα.

και εγω προχωραω το rebreather για να φυγει και αυτο με το καλο.

Δημοσ.

καμια μερα κενο δεν ειχατε ενδιαμεσα?
ναι αυτο ειναι το κακο.ξεκινας απο το πρωι μεχρι να ετοιμαστεις να πας για την βουτια να κανεις την βουτια να βγεις να μαζεψεις να πας πισω να πλυνεις τα πραγματα και ολα αυτα παει βραδυ.
οσο για τις κοπελες .ειναι σπαστικο να θες πχ 10 μερες να κανεις κατι και επειδη δεν θα βρεθεις μαζι της για μια βδομαδα
να χαλαει ο κοσμος.λες και δεν θα σε δει μετα .ευτυχως δεν εχω πλεον τετοια θεματα :P
οσο για γονεις ειναι μεχρι να το αποφασισουν οτι αυτο που θες θα το κανεις.
κανε και το trimix αφου θα κανεις και το cave.ειναι πολυ ωραιο.λιγο ακριβο μαζι με αερια κανα 1500 αλλα αξιζει.θα ειναι και
ευκαιρεια να βαλεις βουτιες αν θες πριν γινει το cave.η δευτερη φωτο ειναι ισχυοτροφειο.ελπιζω να μην πηγες το σαβατο που ειχε τρελο αερα.
και εγω προχωραω το rebreather για να φυγει και αυτο με το καλο.

Καμμια μερα κενο, σερι το πηγαμε μας πηδηξε ο VAN  .Hmoyn και εγω τραγωδια απο πλευστοτητα στις 3 πρωτες βουτιες λογω στεγανης μεχρι να το βρω και η πιεση ηταν μεγαλυτερη .

Νταξει η κοπελα μου (πρωην) λαλησε  γιατι ελειπα και ενα μηνα πριν Αργεντινη ,γυρναω στα καπακια  λειπω ολη μερα για τα tec σου λεει τι κανει αυτος   με γραφει φουλ .Βεβαια απο την αλλη ετσι με γνωρισε ,ηξερε τι κανω οποτε κλαιν  αν μπορει ας βρει καλυτερο :P

Στο θεμα μας  το cave προηγειται του trimix se μας  και μαλλον  δεν θα το κανω  φετος  το trimix θα παει απο του χρονου να παρω καμμια ανασα ...

Ναι η δευτερη ειναι απο Λεγραινα ,οχι δεν ηταν  αυτο το Σαββατο  ειναι απο το tec 45   δεν θυμαμαι ποια μερα.Τec 50 kaname στον αρτζεντα και τελευταια βουτια στο Κατακαλι γιατι εβγαλε 6-7 μποφορ και δεν εβγαινε το φουσκωτο .Το οποιο κατακαλι το γουσταρα πολυ ομορφο μερος  και δεν το ηξερα καν . 

Δημοσ.

α.δεν το ξερω το κατακαλι.ναι εβγαλε πολυ ανεμο ειναι η αληθεια.και εμεις το σαββατο ξεκινησαμε για νερο και επειδη παραλιακα ηταν χαλια καταληξαμε κερατεα.

στο tec 45/50 εμεις ειχαμε κανει μια μερα κενο .ηταν 1 με 10  οκτωβρη τα 2 σχολεια και ειχαμε μια μερα κενο αλλα υπηρχε και μερα που καναμε δυο βουτιες μια για το 45 και μια για το 50.

Τις 2 τελευταιες μερες ημουν με πυρετο.Καπου την αρπαξα πανω στο σκαφος που εβγαλα ο βλακας την κουκουλα και εφαγα ολο τον αερα στην επιστροφη.Δεν ημουν και με dry suit οποτε ηδη ειχα φαει το κρυο.Εγινε λιγο μιξη στα σχολεια.Ειχαμε βγει και με σκαφος μια φορα αλλα συνηθως πηγαιναμε λουτρακι στην στερνα που οκ τα σπαει.Απλα ελεγα μηπως αφηνες το cave για το τελος αφου μπορει να γινει αντιπαρο(αμφιτριτη) και οχι αθηνα.Δεν νομιζω να το κανει λιμνη βουλιαγμενης εκτος αν γινει σιντζι και κεφαλοβρυσο κτλ. το trimix 8 Ημερες αλλα και το cave θα σου φαει καπου τοσο.ουτε η αρτζεντα ξερω που ειναι.η μια που ειχα κανει με σκαφος ηταν καπου απο σκοινια με το σκαφος οσο θυμαμαι.

τωρα για το off topic θεμα της κοπελας.οκ δεν σε ειδε για ενα μηνα.τι ενας μηνας τι 40 ημερες.λες και δεν θα σε ξαναδει.ειναι λιγο υπεροβολικες μερικες φορες.μονο εμεις θα χαιρομασταν αμα μας ελεγε η κοπελα οτι θα φυγει για 40 ημερες? και απο την στιγμη που σε γνωρισε ετσι δεν εχει και λογο.αλλωστε θαπρεπε να ειναι χαρουμενη που ασχολεισαι με τετοια και δεν εισαι ο βαρετος ανθρωπος του καναπε.ειχα ακουσει και εγω παραπονα στο παρελθον επειδη ειχα βαλει καταδυση σαββατο και κυριακη.που να ελειπα και 40 μερες.

με την στεγανη υπομονη.στην αρχη λιγο ζορικα και βριζεις αλλα μολις την μαθεις ξεκιναει το ωραιο κομματι.δεν θα θες να βουτας με κανονικη.ειλικρινα καλυτερα να ειχα φαει το ζορι με την στεγανη στο tec 40/45/50 παρα το κρυο ειδικα στο tec50.απλα το ζορι το φαγα λιγο στο cave.

Δημοσ.

α.δεν το ξερω το κατακαλι.ναι εβγαλε πολυ ανεμο ειναι η αληθεια.και εμεις το σαββατο ξεκινησαμε για νερο και επειδη παραλιακα ηταν χαλια καταληξαμε κερατεα.

στο tec 45/50 εμεις ειχαμε κανει μια μερα κενο .ηταν 1 με 10  οκτωβρη τα 2 σχολεια και ειχαμε μια μερα κενο αλλα υπηρχε και μερα που καναμε δυο βουτιες μια για το 45 και μια για το 50.

Τις 2 τελευταιες μερες ημουν με πυρετο.Καπου την αρπαξα πανω στο σκαφος που εβγαλα ο βλακας την κουκουλα και εφαγα ολο τον αερα στην επιστροφη.Δεν ημουν και με dry suit οποτε ηδη ειχα φαει το κρυο.Εγινε λιγο μιξη στα σχολεια.Ειχαμε βγει και με σκαφος μια φορα αλλα συνηθως πηγαιναμε λουτρακι στην στερνα που οκ τα σπαει.Απλα ελεγα μηπως αφηνες το cave για το τελος αφου μπορει να γινει αντιπαρο(αμφιτριτη) και οχι αθηνα.Δεν νομιζω να το κανει λιμνη βουλιαγμενης εκτος αν γινει σιντζι και κεφαλοβρυσο κτλ. το trimix 8 Ημερες αλλα και το cave θα σου φαει καπου τοσο.ουτε η αρτζεντα ξερω που ειναι.η μια που ειχα κανει με σκαφος ηταν καπου απο σκοινια με το σκαφος οσο θυμαμαι.

τωρα για το off topic θεμα της κοπελας.οκ δεν σε ειδε για ενα μηνα.τι ενας μηνας τι 40 ημερες.λες και δεν θα σε ξαναδει.ειναι λιγο υπεροβολικες μερικες φορες.μονο εμεις θα χαιρομασταν αμα μας ελεγε η κοπελα οτι θα φυγει για 40 ημερες? και απο την στιγμη που σε γνωρισε ετσι δεν εχει και λογο.αλλωστε θαπρεπε να ειναι χαρουμενη που ασχολεισαι με τετοια και δεν εισαι ο βαρετος ανθρωπος του καναπε.ειχα ακουσει και εγω παραπονα στο παρελθον επειδη ειχα βαλει καταδυση σαββατο και κυριακη.που να ελειπα και 40 μερες.

με την στεγανη υπομονη.στην αρχη λιγο ζορικα και βριζεις αλλα μολις την μαθεις ξεκιναει το ωραιο κομματι.δεν θα θες να βουτας με κανονικη.ειλικρινα καλυτερα να ειχα φαει το ζορι με την στεγανη στο tec 40/45/50 παρα το κρυο ειδικα στο tec50.απλα το ζορι το φαγα λιγο στο cave.

Προς Λουτρα ωραιας Ελενης ειναι στριβεις καπου αριστερα στον δρομο  εχει ταμπελα .Μετα το κοβεις οπως παει για 4 χλμ και σε βγαζει σε ενα κολπισκο πολυ ομορφο  και γραφικο κανει  50+ μετρα εκει ευκολα .

Ρε πως την πατησες πανω στο σκαφος ,εγω συνηθως φοραω σκουφο   για να ειναι στεγνος  νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη .

Το αρτζεντα ειναι  που πεφτεις  απο Αναβυσσο  και πας απεναντι σε μια ξερα που εχει σπηλια .Στη Λιμνη θα το κανουμε το cave .Aμφιτριτη μαλλον θα παμε σε φαση εκδρομη το καλοκαιρι .

Ρε δεν ασχολουμαι κλαιν , προβλημα της ειναι   και πολυς της πεφτω :)

Tωρα την συνηθισα την στεγανη πραγματικα δεν θες να ξαναγυρισεις σε wet  αλλη αισθηση  και πλευστοτητα φτιαχνεις με αυτη .Ξεχασα και μια μερα το 190flex  στο καταδυτικο και εβγαλα βουτια για  tec 45  φορωντας απο μεσα  north face ισοθερμικα και ενα γιλεκο  λεπτο φλις απο πανω .

Στα ορια της υποθερμιας βγηκα ...

Δημοσ.
Πρεπει να παω καμια βολτα απο εκει οχι για καταδυση υποχρεωτικα αλλα εστω σαν βολτα.

τελειως βλακεια την πατησα.Συνηθως δεν βγαζω καν την κουκουλα αλλα εκει απλα ξεχαστηκα.δεν καταλαβα οτι κρυωνα αλλα μετα ειναι που την πατας.

Μαρεσει και η βολτα με τα ταχυπλοα οποτε ηθελα να την χαρω οποτε η κουκουλα εφυγε.Αν ημουν με στεγανη λες οκ το σωμα

θα ηταν ζεστο αλλα επειδη ηταν wet suit ειχα χασει ηδη θερμοτητα.ναι ενα σκουφακι ή αφηνεις την κουκουλα εστω ειναι μια λυση.δεν ηταν και καλοκαιρι ακριβως.

Αν το κανεις στην λιμνη μια χαρα.απλα το λεω διοτι ειναι πολλα τα μετρα βαθος που ξεκιναει το cave cave οποτε αν θες να κανεις ασκησεις εκειμεσα ειναι ζορικα.εκτος αν γινουν οι ασκησεις στο cavern.

το καλο ειναι οτι ειναι ζεστα τα νερα και μεσα στην λιμνη αλλα οσο πας προς το cave θα σου ερθει αποτομα μια ζεστη +2 βαθμους ισως και πιο πολυ.Ειναι απολαυση.

το νερο θολωνει λιγακι σε εκεινο το σημειο που ανακαταυεται με το πιο κρυο που ειναι στο cavern.οποτε απο πλευρα κρυου θα εισαι μια χαρα απλα οταν βγεις εξω απο το cave που θα ξαναπεσει λιγο η temp θα την καταλαβεις λιγο την διαφορα.

στο ειπα γιατι παλια το κανε στην αμφιτριτη.οπτοε κανεις το cave και μετα κανα καλοκαιρακι το trimix.

αν ειχες κανα χοντρο fleece δεν θα ειχες θεμα.το εχω δοκιμασει αρκετες φορες.αλλα αμα ειναι κανα 100αρι και πας και για βουτια καμια ωρα Plus εκει ζοριζει.στην αναγκη φορας οτι βρεις.

Δημοσ.

Πρεπει να παω καμια βολτα απο εκει οχι για καταδυση υποχρεωτικα αλλα εστω σαν βολτα.
τελειως βλακεια την πατησα.Συνηθως δεν βγαζω καν την κουκουλα αλλα εκει απλα ξεχαστηκα.δεν καταλαβα οτι κρυωνα αλλα μετα ειναι που την πατας.
Μαρεσει και η βολτα με τα ταχυπλοα οποτε ηθελα να την χαρω οποτε η κουκουλα εφυγε.Αν ημουν με στεγανη λες οκ το σωμα
θα ηταν ζεστο αλλα επειδη ηταν wet suit ειχα χασει ηδη θερμοτητα.ναι ενα σκουφακι ή αφηνεις την κουκουλα εστω ειναι μια λυση.δεν ηταν και καλοκαιρι ακριβως.
Αν το κανεις στην λιμνη μια χαρα.απλα το λεω διοτι ειναι πολλα τα μετρα βαθος που ξεκιναει το cave cave οποτε αν θες να κανεις ασκησεις εκειμεσα ειναι ζορικα.εκτος αν γινουν οι ασκησεις στο cavern.
το καλο ειναι οτι ειναι ζεστα τα νερα και μεσα στην λιμνη αλλα οσο πας προς το cave θα σου ερθει αποτομα μια ζεστη +2 βαθμους ισως και πιο πολυ.Ειναι απολαυση.
το νερο θολωνει λιγακι σε εκεινο το σημειο που ανακαταυεται με το πιο κρυο που ειναι στο cavern.οποτε απο πλευρα κρυου θα εισαι μια χαρα απλα οταν βγεις εξω απο το cave που θα ξαναπεσει λιγο η temp θα την καταλαβεις λιγο την διαφορα.
στο ειπα γιατι παλια το κανε στην αμφιτριτη.οπτοε κανεις το cave και μετα κανα καλοκαιρακι το trimix.
αν ειχες κανα χοντρο fleece δεν θα ειχες θεμα.το εχω δοκιμασει αρκετες φορες.αλλα αμα ειναι κανα 100αρι και πας και για βουτια καμια ωρα Plus εκει ζοριζει.στην αναγκη φορας οτι βρεις.

Τι χοντρο fleece ? φλιδα ηταν ,ψοφησα στο κρυο ρε και δεν ειμαι και κρυουλιαρης .

Παω για tattoo  σημερα  σχετικο με το θεμα ,θα κανω το kirby Morgan 27 με χρωμα κανονικα  στο  εσωτερικο μερος του αριστερου δικεφαλου .

Και υποτιθεται σουκου θα ειμαι στην Λιμνη για fun cavern βουτιες ...

Δημοσ.

η λιμνη θα ειναι χλιδα.θα εχει κανα 21-22 βαθμους λογικα.το Kirby morgan ειναι commercial>κανε κατι σε technical.

Το ξερω ρε συ αλλα μου αρεσει πολυ το σχεδιο  και δεν θελω να κανω το κλασικο καταδυτικο σκαφανδρο που εχουν πολλοι .Τec  τι να κανω δεν εχει επιλογες, της DSAT   ειναι πολυ απλο .

Δημοσ.

καταδυτικη σημαια δεν σου αρεσει να υποθεσω?

κατι τετοιο αλλα σε πιο tec?

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/0e/82/7f/0e827f17ba24d61e13c2df7016547864.jpg

επισης https://www.google.gr/search?q=cave+diving+tattoo&biw=1280&bih=933&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwie5b_gxLXKAhVHCiwKHc_DBMMQ_AUIBigB&dpr=1#tbm=isch&q=diving+tattoos&imgrc=v1ta27Qzp6D3EM%3A

πολλα σχεδια βλεπεις στο google.to one tank is not enough ειναι ωραιο αλλα κατι σε cave θα ηταν πιο ωραιο.

• Moderators
Δημοσ.

Φώτη για τατουάζ μπορώ να σε στείλω στους δικούς μου και έχουν αρκετή φαντασία για να μην καταλήξεις με κάτι βαρετό και συνηθισμένο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...