Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παγο αναρριχηση.αλλιως ορειβασια σε παγωμενη διαδρομή με κραμπον

χαιρω πολυ εχω κανει στο

Μοnt blanc-Chamonix απλα η χωρα μας δεν προσφερεται για αυτο .

post-237837-0-76826600-1447437634_thumb.jpg

post-237837-0-33101200-1447437691_thumb.jpg

post-237837-0-49917600-1447437713_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

μηπως ειναι καιρος να φτιαξουμε και δευτερο θεμα για τα υπολοιπα hobby μας?πχ το θεμα της ορειβασιας,το θεμα της αναρριχησης.χεχε,το θεμα της ελευθερης πτωσης ,του παραπεντε και δεν ξερω τι αλλο:P

και που να το ξερω οτι το εχεις κανει ΚΑΙ αυτο:P

• Like 1
Δημοσ.

μηπως ειναι καιρος να φτιαξουμε και δευτερο θεμα για τα υπολοιπα hobby μας?πχ το θεμα της ορειβασιας,το θεμα της αναρριχησης.χεχε,το θεμα της ελευθερης πτωσης ,του παραπεντε και δεν ξερω τι αλλο :P

και που να το ξερω οτι το εχεις κανει ΚΑΙ αυτο :P

Εχω 7 αλματα στο skydiving  αλλα δεν  τελειωσα τα ΑFF γιατι επρεπε να φυγω για Ιμαλαια εκανα αεροτουνελ περσι στην Πολωνια  για εξασκηση θα το συνεχισω καποια στιγμη .

Δημοσ.

Εχω 7 αλματα στο skydiving  αλλα δεν  τελειωσα τα ΑFF γιατι επρεπε να φυγω για Ιμαλαια εκανα αεροτουνελ περσι στην Πολωνια  για εξασκηση θα το συνεχισω καποια στιγμη .

αν συνεχισεις πεστο μου και μενα.υπαρχει σχολη λιγο πιο εξω απο την αθηνα (καστρο ορχομενο) που ειναι οργανωμενοι.υπαρχει και αλλη μια σχολη που ειναι της θεσσαλονικης και κανει και στην αθηνα αλλα θα την αφηνα σαν δευτερη επιλογη.

εχω 10 στατικου ,2 aff και ενα που εκανα μονος μου αλλα οχι απο το υψος του aff αλλα πιο χαμηλα.ηταν αλμα σε στυλ βγες και ανοιξε  μονος σου με πραγματικη λαβη αφου πρωτα ειχε προηγηθει στατικου ιμαντα με ψευτικη λαβη 2-3 φορες. 

η σχολη ηταν στα μεγαρα.επισης ειχα και την ατυχια στο 8 αλμα αν θυμαμαι καλα να σκιστει η ραφη αναμεσα στον στατικο ιμαντα και "πακετο""τσαντα" του αλεξιπτωτου με αποτελεσμα το αλεξιπτωτο να βγει απο το backpack να τεντωσουν οι αρτανες αλλα το αλεξιπτωτο να μην μπορει να ανοιξει.το χερι πηγε στην λαβη του  εφεδρικου που την ψιλοξεκολλησα απο το scratch περιμενα 2-3 secs και πανω που ειπα τωρα ανοιγω με την δυναμη του αερα εβγαλε την "τσαντα" και ανοιξε με ενα καλο delay.

attach και η φωτογραφια του ιμαντα χωρις την "τσαντα"

και φωτογραφια μετα το πρωτο μου aff

kommenos statikos 3.jpg

aff.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο ρε πουλινε καλα λεω εγω εισαι δικος μου .Ναι οταν ξεκινησω ξανα θα σε ενημερωσω τις ξερω και τις 2 σχολες εγω εκανα στα Μεγαρα αλλα δεν εχω κοληματα παω οπου  ναναι .

Καλα  ειχες μεγαλο θεμα και την ψυχραιμια να το αντιμετωπισεις .Μην σου τυχει ειναι το cut way ...

post-237837-0-94502300-1447439594_thumb.jpg

post-237837-0-63042100-1447439627_thumb.jpg

post-237837-0-39158400-1447439641_thumb.jpg

Δημοσ.

μεγαρα ηταν και μενα η σχολη που ηταν ο αγγελος(ουκ) εκπαιδευτης και βοηθος του ο παυλιδης ο οποιος ειναι τωρα στην σχολη στον ορχομενο.στα μεγαρα εχει μεινει ο λυκακης οσο ηξερα τουλαχιστον.με αυτον δηλαδη την μαρια ειχα κανει τα μαθηματα οπωςκαι τα πρωτα 2 aff.

εχουμε δωσει και οι 2 λεφτα για τα hobby αστα να πανε.πονανε τα ατιμα.κατα τα αλλα ναι ειναι αρκετα hobby που θελω να κανω ακομη .απλα λιγο λιγο.

κατα τα αλλα ειναι αυτο που ελεγαν.μπορει να σου γινει βλακεια στα 500 αλματα μπορει και στα πρωτα.δεν χρειαστηκε μεν να κανω cut away αλλα αν δεν περιμενα αυτα τα 2-3 secs ή αμα δεν ειχα υψος (ευτυχως τα αλματα static line ηταν 3000 ποδια  και πανω) θα ειχα κανει cut away.ειναι αυτο που λενε οτι τα dry runs αποδιδουν.εγινε μηχανικα η κινηση.

Δημοσ.

Καλο το βουνο καλη και η προπονηση αλλα εχω παθει στερητικο απο την αποχη στις καταδυσεις .Πουλινε μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις ...

Δημοσ.

Καλο το βουνο καλη και η προπονηση αλλα εχω παθει στερητικο απο την αποχη στις καταδυσεις .Πουλινε μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις ...

ειναι αλλη φαση να εισαι στο βουνο και αλλη φαση να εισαι κατω απο το νερο.ειναι κατι διαφορετικο ,αλλο περιβαλλον.θες να χαθεις εκει κατω να ηρεμησεις να μην ακους τιποτα.υπομονη.και εγω θα αρχισω να τελειωνω την αδεια μου σιγα σιγα.αν ολα πανε καλα επομενη εβδομαδα προς το τελος για καλυμνο και επισης αν ολα πανε καλα ισως να ειναι και στα τελειωματα και το Rebreather εκτος απροοπτου.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι αλλη φαση να εισαι στο βουνο και αλλη φαση να εισαι κατω απο το νερο.ειναι κατι διαφορετικο ,αλλο περιβαλλον.θες να χαθεις εκει κατω να ηρεμησεις να μην ακους τιποτα.υπομονη.και εγω θα αρχισω να τελειωνω την αδεια μου σιγα σιγα.αν ολα πανε καλα επομενη εβδομαδα προς το τελος για καλυμνο και επισης αν ολα πανε καλα ισως να ειναι και στα τελειωματα και το Rebreather εκτος απροοπτου.

Kαλυμνο θα πας για αναρριχηση προφανως εχει απο τα καλυτερα πεδια στην Ευρωπη .Σου εχω ακομα καλυτερα νεα εχει και υπερβαρικο θαλαμο λολ .

Σχετικα με το rebreather   εχω επιφανειακη γνωση  του θεματος και  σαν πρωτη εντυπωση  δεν με ικανοποιει  το συνολο πλην -συν .Πιστευω πως ειναι  το μελλον των καταδυσεων  και πως ειναι  θεμα χρονου μεχρι να βγει μια πιο ολοκληρωμενη εκδοση του αλλα προς το παρον εχω ενδοιασμους .

Ειδικα στις αρχικες του εκδοσεις  ηταν Death box  κανονικα ...

Δημοσ.

καλυμνο για καταδυση :P

ναι εχω το βιβλιο του αρη θεωδοροπουλου για την καλυμνο που εχει φτιαξει και το ανανεωνει καθε καμποσο καιρο.πραγματι κοσμος απο πολλα μερη ερχεται για να κανει αναρριχηση εκει.

και εγω πιστευω οτι το rebreather θα γινεται ολο και πιο famous οσο περνανε τα χρονια και οτι σιγουρα θα βγαλουν και αλλοι κατασκευαστες.εχει αρκετα συν και αρκετα πλην.σιγουρα θελει πολυ προσοχη απο την συναρμολογηση του το checklist και ολα τα συναφη.οτι ναι δεν ειναι φιαλες τις πετας στην πλατη κουμπωνεις ενα ρυθμιστη και φυγαμε.και στο manual αμα δεις το λεει συνεχεια οτι αμα γινει αυτο λαθος injured or death και παει λεγοντας.σε αποπερνει πολυ στην αρχη οπως το ιδιο γινεται και στο cave manual και στο tec deep manual και στο trimix manual.οτι κοινως δεν ειναι recreational πλεον και θελει προσοχη.ατομα παντα φευγουν και παντα θα φευγουν γιατι πολλοι ειναι αυτοι που κανουν τα δικα τους.οπως περιστατικα με ατομα που εχουν κανει  open water και πανε για cave diving.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοει με  το instant cell validation?

οτι ανα πασα στιγμη ακομα και την ωρα της καταδυσης μπορεις να τσεκαρεις με καποιο τροπο που σου λεει αν οι sensores του οξυγονου δουλευουν ή εχουν φαει καμια νηλα.

Δημοσ.

οτι ανα πασα στιγμη ακομα και την ωρα της καταδυσης μπορεις να τσεκαρεις με καποιο τροπο που σου λεει αν οι sensores του οξυγονου δουλευουν ή εχουν φαει καμια νηλα.

Μα αυτο δεν θεωρειτε δεδομενο ?Δεν το εχουν ολα τα  μοντελα CCR  με τις ενδειξεις  με  λαμπακια μπροστα στο οπτικο πεδιο του δυτη η' στο κομπιουτερ που συνδεεται με το rebreather , κανω λαθος ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...