Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρελή "πίπα" το Rescue Diver, αλλά ίσως το πιο χρήσιμο δίπλωμα καταδύσεων που έκανα. Μπράβο σου που το ολοκλήρωσες.

• Like 1
Δημοσ.

Πουλινε μαζευτε τους μιτους απο μεσα απο το κεντρικο room re  το εχετε κανει κατασκηνωση  οιυτε να φτασουμε στο βαθος που θελαμε δεν μπορεσαμε ...

Δημοσ.

Πουλινε μαζευτε τους μιτους απο μεσα απο το κεντρικο room re  το εχετε κανει κατασκηνωση  οιυτε να φτασουμε στο βαθος που θελαμε δεν μπορεσαμε ...

μην το λες σε εμενα.αν και βοηθησα σε αυτο το Project γιατι ηθελα να κανω τις βουτιτσες στην βουλιαγμενη εν τουτοις δεν μαρεσει το project της χαρτογραφησης.οι μιτοι επεσαν για να γινει χαρτογραφηση του κεντρικου cavern σε συνεργασια αν θυμαμαι σωστα με την reef interactive.

να σου πω την αληθεια δεν εχω δει πως ειναι τωρα.ειχα ριξει αρκετους αλλα  δεν εχω δει την τελικη εικονα του να πω την αληθεια.

επισης off topic αλλα με αφορμη το Rescue.Οταν κανει καποιος cpr καλο ειναι να ερχεται σχεδον καθετα απο πανω απο το αλλον με σκοπο οταν κανει crp να μην "σπρωχνει με τα χερια" αλλα το βαρος να ερχεται απο το σωμα ωστε να ειναι πιο ξεκουραστο αν καποιος αναγκαστει να κανει για παρα πολλη ωρα cpr.σαν να κανει καποιος ορθη γωνια ωστε να πιεζει καθετα.

• Like 1
Δημοσ.

[...]

επισης off topic αλλα με αφορμη το Rescue.Οταν κανει καποιος cpr καλο ειναι να ερχεται σχεδον καθετα απο πανω απο το αλλον με σκοπο οταν κανει crp να μην "σπρωχνει με τα χερια" αλλα το βαρος να ερχεται απο το σωμα ωστε να ειναι πιο ξεκουραστο αν καποιος αναγκαστει να κανει για παρα πολλη ωρα cpr.σαν να κανει καποιος ορθη γωνια ωστε να πιεζει καθετα.

Σωστό αυτό για το CPR, μας το είχε πει ο εκπαιδευτής μας (τώρα που το θυμάμαι), αλλά στις φωτογραφίες του Φώτη δεν το πρόσεξα. Ωραίος poulinos.

• Like 1
Δημοσ.

Αποχη απο τις καταδυσεις για  κανα διμηνο να  επικεντρωθουμε  στην προπονηση γιατι εχουμε  μεγαλο βουνο .

Παραλληλα το ιδιο χρονικο διαστημα θα τρεξω το θεμα της στεγανης διοτι με πρεπει να την εχω Γεναρη  που θα ξεκινησω tec-45-50 kai  cave .

Δημοσ.

Σωστό αυτό για το CPR, μας το είχε πει ο εκπαιδευτής μας (τώρα που το θυμάμαι), αλλά στις φωτογραφίες του Φώτη δεν το πρόσεξα. Ωραίος poulinos.

μπορει και να ετυχε στην φωτο απλα το τονιζω διοτι πολλες φορες στα σχολεια καταδυσεων επειδη το efr ειναι απλα κατι το παραλληλο για να παρεις το rescue αλλα και να μπορεις μετα να πας tec45 ,δεν δινεται η απαραιτητη βαρυτητα σε καποια πραγματα.ειδικα το efr  το θεωρω τελειως basic και φτηνο σχολειο με την εννοια οκ αντε καντο να δεις δυο πραγματα και να τελειωσεις το rescue.εχονταςκανει το efr και μετα κανοντας το des της dan μπορω να πω οτι το dan ηταν πολυ καλυτερο.σιγουρα ειναι ισως και θεμα εκπαιδευτη ποσο θελει να σου δειξει.

Αποχη απο τις καταδυσεις για  κανα διμηνο να  επικεντρωθουμε  στην προπονηση γιατι εχουμε  μεγαλο βουνο .

Παραλληλα το ιδιο χρονικο διαστημα θα τρεξω το θεμα της στεγανης διοτι με πρεπει να την εχω Γεναρη  που θα ξεκινησω tec-45-50 kai  cave .

τι προπονηση?απο την στιγμη που θα παρεις στεγανη θα δεις πολυ καλυτερη πλευστοτητα συν οτι δεν θα θες να ξαναπεσεις χωρις αυτην.θα δεις τι ευκολα ερχονται τα ποδια εκει που τα θες  ποσο ζεστα εισαι ποσο πιο ευκολα μπαινει.οπως λενε οταν πας στεγανη δεν ξαναγυρνας πισω.συν οτι αντιο κρυο.ειδικα στο 45 και 50 θα εισαι χλιδα με αυτην.

Δημοσ.

Κανω προπονηση ειδικη  εδω και ενα 6μηνο ,το προγραμμα μου το εδωσε ενας απο τους καλυτερους Ελληνες ορειβατες/αλπινιστες που εχουμε.

Απλα τωρα εχω μπει σε τελειως εντατικο ρυθμο εχω σταματησει οτι αλλο κανω εκτος απο το gym και εχω κανει focus εκει.Ειμαι μεταξυ αλλων  μερα-παραμερα Παρνηθα στα σκαλακια που εχουν την μεγαλυτερη υψομετρικη διαφορα και ανεβοκατεβαινουμε με 10 κιλα βαρος και σε συγκεκριμενο χρονο αρα και ρυθμο  2 φορες ...

Δημοσ.

παρνηθα ωραιο βουνο.μετα το περπατημα πας και για ενα καφε στο καταφυγιο.χεχε.το προγραμμα ειναι για να ανεβασεις αντοχη για συγκεκριμενο λογο?

Δημοσ.

παρνηθα ωραιο βουνο.μετα το περπατημα πας και για ενα καφε στο καταφυγιο.χεχε.το προγραμμα ειναι για να ανεβασεις αντοχη για συγκεκριμενο λογο?

το κοβουμε και μεχρι το Φλαμπουρη καμια φορα για αλλαγη  .Ναι ειναι εξειδικευμενο μονο για αναβασεις με μεγαλη κλιση και βαρος .

Δημοσ.

ειναι ωραιο βουνο αν εξαιρεσουμε το καμμενο σημειο προς το μπαφι /καζινο

Τραγικο ειναι δεν μου αρεσει καθολου ,δεν το βαζω καν στα βουνα αλλα στους λοφους απλα βολευει γιατι ειναι κοντα .

Δημοσ.

δεν ειναι ουτε ολυμπος ουτε ζηρια  αλλα ειναι οπως ειπες κοντα και ειναι καλυτερο απο πεντελη και καλυτερο απο υμηττο και ολα τα υπολοιπα που εχουμε εδω.στην πεντελη το μονο ωραιο ειναι η πιστα αναρριχησης διπλα στην σπηλια του νταβελη οπως και η ιδια η σπηλια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...