Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 εχτες πηγα σε κατι παλιες σοβιετικες φυλακες που πλεον ειναι λιμνη! το νερο ηταν παγος προφανως αλλα εκει αξιζει να πας καταδυση! δειτε εδω βιντεακι φωτη κανονισε να ερθεις καποια στιγμη 1
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 φωτη για αυτο στεγανηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 εχτες πηγα σε κατι παλιες σοβιετικες φυλακες που πλεον ειναι λιμνη! το νερο ηταν παγος προφανως αλλα εκει αξιζει να πας καταδυση! δειτε εδω βιντεακι φωτη κανονισε να ερθεις καποια στιγμη ποοο πολυ ωραιο μερος και video spect ,μην με πριζωνεις δεν θελω και πολυ εγω ... φωτη για αυτο στεγανηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Ναι ειναι μονοδρομος για οποιον ασχολειται σοβαρα . 1
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ποοο πολυ ωραιο μερος και video spect ,μην με πριζωνεις δεν θελω και πολυ εγω ... Ναι ειναι μονοδρομος για οποιον ασχολειται σοβαρα . συν οτι βουτας χειμωνα συν την ευκολια το να την φορεσεις.
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον αρχισαμε το σοβαρο κομματι των καταδυσεων με το θεωρητικο μερος το οποιο ειναι μεγαλο ...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ .
wizzy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο ρε φίλε, μπράβο! Χαίρομαι για το κουράγιο και το πάθος σου! Καλό διάβασμα κι υπομονή! Είμαι σίγουρος ότι όταν κάνεις την πρώτη βουτιά ως TEC40, θα ξεχάσεις και κόπους και διαβάσματα και τα πάντα! 1
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον αρχισαμε το σοβαρο κομματι των καταδυσεων με το θεωρητικο μερος το οποιο ειναι μεγαλο ...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ . 12071899_603956029745828_953646056_n.jpg 12166948_603956043079160_487894944_n.jpg some serious diving.manual στα ελληνικα .Μακρυα. σε καμια 10 αρια μερες εκτος απροοπτου ξεκιναω και εγω για Pelagian DCCCR Μπράβο ρε φίλε, μπράβο! Χαίρομαι για το κουράγιο και το πάθος σου! Καλό διάβασμα κι υπομονή! Είμαι σίγουρος ότι όταν κάνεις την πρώτη βουτιά ως TEC40, θα ξεχάσεις και κόπους και διαβάσματα και τα πάντα! Πραγματι τρελη χαρα με τα διπλα στην πλατη και να εχεις τον χρονο σου να χαρεις την βουτια. 1
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 some serious diving.manual στα ελληνικα .Μακρυα. σε καμια 10 αρια μερες εκτος απροοπτου ξεκιναω και εγω για Pelagian DCCCR Πραγματι τρελη χαρα με τα διπλα στην πλατη και να εχεις τον χρονο σου να χαρεις την βουτια. Ρε συ το πηρα αυτο μεταφρασμενο πιο νωρις για να ξεκινησω το διαβασμα .Θα παρουμε τα κανονικα βιβλια στα αγγλικα την Δευτερα .Ετσι αυτα ειναι , αλλλοι πανε για tec divers και αλλοι θα ξεκινησουν rebreather ... Aυτη ειναι η διαφορα μας τα βλεπεις και μονος σου .
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 αν θες το εχω σε Pdf να στο στειλω το tec deep. Ρε συ το πηρα αυτο μεταφρασμενο πιο νωρις για να ξεκινησω το διαβασμα .Θα παρουμε τα κανονικα βιβλια στα αγγλικα την Δευτερα .
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 αν θες το εχω σε Pdf να στο στειλω το tec deep. Se pdf τα πηρα και αυτα και τα τυπωσα/βιβλιοδετησα .Το tec deep einai το πρωτοτυπο της Padi στα αγγλικα? Αν ειναι αυτο θα μου το δωσουν στην σχολη αν ειναι τιποτα αλλο στειλε .
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 ναι σε pdf ειναι το teep deep της Padi το πρωτοτυπο.αυτο ειναι απλα ελεγα μηπως το θες σε pdf απευθειας μεχρι να το παρεις.
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 ναι σε pdf ειναι το teep deep της Padi το πρωτοτυπο.αυτο ειναι απλα ελεγα μηπως το θες σε pdf απευθειας μεχρι να το παρεις. Οχι ευχαριστω Πουλινε, Δευτερα θα το εχω .
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 οκ εχω και του trimix αλλα αμα πας θα στο δωσουν και αυτο αλλωστε.
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 300kg περίπου διχτυών "φαντασμάτων" ανέσυραν οι συνεργάτες μας Innerspace Explorers Greece, εχθές, από 3 σημεία στο βυθό του Τολού Αργολίδας. Μέσω του Healthy Seas συνεχίζουμε να συλλέγουμε άχρηστα δίχτυα που θα "μεταμορφωθούν" σε όμορφα ρούχα! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Η χαρα του παιδιου μετα απο 2 καταδυσεις και ενα ωραιο οικολογικο Project. 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 300kg περίπου διχτυών "φαντασμάτων" ανέσυραν οι συνεργάτες μας Innerspace Explorers Greece, εχθές, από 3 σημεία στο βυθό του Τολού Αργολίδας. Μέσω του Healthy Seas συνεχίζουμε να συλλέγουμε άχρηστα δίχτυα που θα "μεταμορφωθούν" σε όμορφα ρούχα! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Η χαρα του παιδιου μετα απο 2 καταδυσεις και ενα ωραιο οικολογικο Project. Mπραβο Πουλινε ,γενικοτερα τετοιες δρασεις ειναι προς την σωστη κατευθυνση ,απο κατι αχρηστους που μονο θεωρητικολογουν και στον αντιποδα εχεις ιδιωτικες πρωτοβουλιες που επωμιζονται το κοστος για το κοινο ωφελος . Το καταδυτικο προφιλ των βουτιων πως ηταν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα