Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον  εχω κανει απιστευτες βουτιες στην Σαντορινη μεταξυ των οποιων και μια εξαιρετικα σπανια νυχτερινη λογω των ρευματων της περιοχης που ειναι συνηθως δυνατα.  

Κατω απο την Kαλντερα  σε ενα αρχαιο λιμανι Αδιαβατους λεγεται η περιοχη  με bonus οτι βουτηξα και γνωρισα τον regional manager  της PADI Michal Kosut που ειχε ερθει για επιθεωρηση  στα καταδυτικα  κεντρα του νησιου .

Φωτογραφιες θα σηκωσω αργοτερα λογω τεχνικων δυσκολιων  με την  gopro  exei φαει κολημα και δεν ανοιγει  να παρω το υλικο ...

α.και κυθνο θα σου αρεσει για καταδυση.

δυνατα ρευματα δεν εχω πετυχει.εχω πετυχει να περναει παγωμενο ρευμα απο εκει και ξαφνικα εκει που εισαι καλα να νιωθεις το κρυο να σε πριονιζει και ταυτοχρονα το νερο να ειναι σαν θολο επειδη γινετε αναμιξη ζεστου κ κρύου.αλλοκλινες νομιζω το λενε.προσεχε την την go pro.ουκ ολιγα ατομα τις εχουν πνιξει για βλακειες λογους.

απο εκει και περα αν θες να νιωσεις μια ωραια καταδυση βρες να κανεις το cavern αλλα να το κανεις στην λιμνη βουλιαγμενης.απλα no comment.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α.και κυθνο θα σου αρεσει για καταδυση.

δυνατα ρευματα δεν εχω πετυχει.εχω πετυχει να περναει παγωμενο ρευμα απο εκει και ξαφνικα εκει που εισαι καλα να νιωθεις το κρυο να σε πριονιζει και ταυτοχρονα το νερο να ειναι σαν θολο επειδη γινετε αναμιξη ζεστου κ κρύου.αλλοκλινες νομιζω το λενε.προσεχε την την go pro.ουκ ολιγα ατομα τις εχουν πνιξει για βλακειες λογους.

απο εκει και περα αν θες να νιωσεις μια ωραια καταδυση βρες να κανεις το cavern αλλα να το κανεις στην λιμνη βουλιαγμενης.απλα no comment.

Κυθνο ε? Δεν εχω παει ποτε .Αν ειναι να την πνιξω ας πνιγει η μαλακια αλλιως θα την πνιξω εγω . Με εχει σκασει  μου κανει κατι κουλα  οταν την χρειαζομαι ...

Καλα cavern στην Λιμνη ειναι στοχος δεν το συζηταμε θεμα χρονου ειναι να το κανω.

• Like 1
Δημοσ.

Κυθνο ε? Δεν εχω παει ποτε .Αν ειναι να την πνιξω ας πνιγει η μαλακια αλλιως θα την πνιξω εγω . Με εχει σκασει  μου κανει κατι κουλα  οταν την χρειαζομαι ...

Καλα cavern στην Λιμνη ειναι στοχος δεν το συζηταμε θεμα χρονου ειναι να το κανω.

ναι ειχα κανει εκει καμποσες βουτιες για ειδικοτητες σε στυλ καταδυση και ειδικοτητα και ηταν ωραιο.εχει το abyss εχει ενα βραχο που μοιαζει με κεφαλι αλογου.ωραια ηταν.υπομονη με την go pro.ναι ειναι βλακεια να θες να βγαλεις φωτογραφιες και να μην δουλευει ή να μην ανοιγει μετα να τις παρεις ή και να χασεις φωτογραφιες ειδικα απο καπου που δεν μπορεις να πας ευκολα.

ναι το cavern λιμνη βουλιαγμενης ειναι top.και νερο μονιμα 22 και πανω.και οσο πιο Deep τοσο πιο warm.

Δημοσ.

Με τους νεους κανονισμους της λιμνης τουλαχιστον οπως λενε απαγορευεται οποιαδηποτε μορφη cave diving στην λιμνη ΠΛΕΟΝ.μονο cavern.Πιο παλια ναι ειχαν γινει πολλα Projects απο διαφορα ατομα για να μπουν πιο μεσα.καπου στα 35 βαθος πρεπει να εχω παει.σε μηκος δεν θυμαμαι ποσο ηταν.καμια 100 αρια ισως?σε ενα απο τα σπηλαια κεντρικο οταν κατεβεις κοντα στα 30 θα δεις την εισοδο για το cave σαν μια τρυπα στην μεση του τοιχου.και οσο πλησιαζεις θα δεις οτι η θερμοκρασια ανεβαινει αποτομα 2-3 βαθμους.ισως να υπαρχει και κανα video απο κανεναν που να το εχει βγαλει στο Utube.Δεν το εχω ψαξει παραπανω.

http://www.george-vandoros.gr/?videos

Ναι υπαρχει και Video αλλα οχι το καταλαβαινεις κατι.βρηκα 2-3.στο δευτερο καπου φαινονται και τα ποδια μου.ηταν απο ενα Project που ειχε γινει.τα αλλα δυο ειναι εντελως τυχαια που βρηκα

https://www.youtube.com/watch?v=UWI_ZDY7UzI

Δημοσ.

Ελα  ρε συ  δεν το ηξερα πως πλεον απαγορευεται στην Λιμνη κουλο μου φαινεται .Πολυ ωραιο το δευτερο βιντεακι επαγγελματικου επιπεδου  μονταζ .

Ο Βανδωρος ειναι πολυ γνωστος στο χωρο απο τους καλυτερους εκπαιδευτες τεχνικης καταδυσης που εχουμε .

Δημοσ.

ο λογος ειναι οτι η λιμνη ειναι ιδιωτικη.οτι ατυχημα γινει θα τρεχει ο ιδιοκτητης της λιμνης εστω και τυπικα.υπογραφεις δηλωση του νομου 105 οτι τον απαλασεις απο ευθυνη και διαφορα τετοια.οποτε για να εχει το κεφαλι του πιο ησυχο οπως εχω καταλαβει no cave diving .ενω παλια την ειχε σε διαχειριση καποιος που κατι ειχε σχεση με αυτα οποτε δεν υπηρχε θεμα.στο δευτερο video φαντασου η αρχη ειναι απο drone.ειχε ερθει και η reef interactive απο το εξωτερικο και το μονταζ εχει γινει ναι απο ατομο που γνωριζει.

Δημοσ.

ο λογος ειναι οτι η λιμνη ειναι ιδιωτικη.οτι ατυχημα γινει θα τρεχει ο ιδιοκτητης της λιμνης εστω και τυπικα.υπογραφεις δηλωση του νομου 105 οτι τον απαλασεις απο ευθυνη και διαφορα τετοια.οποτε για να εχει το κεφαλι του πιο ησυχο οπως εχω καταλαβει no cave diving .ενω παλια την ειχε σε διαχειριση καποιος που κατι ειχε σχεση με αυτα οποτε δεν υπηρχε θεμα.στο δευτερο video φαντασου η αρχη ειναι απο drone.ειχε ερθει και η reef interactive απο το εξωτερικο και το μονταζ εχει γινει ναι απο ατομο που γνωριζει.

Mα η λιμνη δεν μπορει να ειναι ιδιωτικη ,η διαχειρηση της επιχειρησης ειναι .Αυτο που μπορει να ελεγχει ειναι η προσβαση σε αυτη δηλαδη μπορει να χρεωσει για την εισοδο αλλα οχι να απαγορεψει την χρηση της .

Με καθε επιφυλαξη το λεω αυτο και με βαση την κοινη λογικη .

Αχχχ  εμεις να δουμε ποτε θα παρουμε  drone ...

Sto samina  kai sena αεροπλανο του δευτερο παγκοσμιου στην Ναξο εχεις βουτηξει ?

Δημοσ.

Mα η λιμνη δεν μπορει να ειναι ιδιωτικη ,η διαχειρηση της επιχειρησης ειναι .Αυτο που μπορει να ελεγχει ειναι η προσβαση σε αυτη δηλαδη μπορει να χρεωσει για την εισοδο αλλα οχι να απαγορεψει την χρηση της .

Με καθε επιφυλαξη το λεω αυτο και με βαση την κοινη λογικη .

Αχχχ  εμεις να δουμε ποτε θα παρουμε  drone ...

Sto samina  kai sena αεροπλανο του δευτερο παγκοσμιου στην Ναξο εχεις βουτηξει ?

ναι η διαχειριση της λιμνης ειναι ιδιωτικη δεν ειναι ακριβως η ιδια η λιμνη αλλα παλι σε αυτον πληρωνεις για να μπεις και σε αυτον δινεις λογο σαν διαχειριστη.δεν μπορεις απλα να πεις ηρθα να βουτηξω.πληρωνεις εισοδο δυστυχως οπως και αυτοι που κανουν μπανιο.τωρα αν εσυ πεις οτι πας για cavern και κανεις cave ναι θεωρητικα δεν μπορει να σε ελεγ3ει κανεις.

μονο στο samina οπως εγραψα καπου πιο πανω στην αντιπαρο οχι ναξο εχω βουτηξει.αναμεσα παρο αντιπαρο ειναι

Δημοσ.

ναι η διαχειριση της λιμνης ειναι ιδιωτικη δεν ειναι ακριβως η ιδια η λιμνη αλλα παλι σε αυτον πληρωνεις για να μπεις και σε αυτον δινεις λογο σαν διαχειριστη.δεν μπορεις απλα να πεις ηρθα να βουτηξω.πληρωνεις εισοδο δυστυχως οπως και αυτοι που κανουν μπανιο.τωρα αν εσυ πεις οτι πας για cavern και κανεις cave ναι θεωρητικα δεν μπορει να σε ελεγ3ει κανεις.

μονο στο samina οπως εγραψα καπου πιο πανω στην αντιπαρο οχι ναξο εχω βουτηξει.αναμεσα παρο αντιπαρο ειναι

Θελω να κανω το Σαμινα οπωσδηποτε και ενα αεροπλανο του δευτερου παγκοσμιου που εχει εξω απο την Ναξο το beaufighter .Aυτα θα τα κανω μετα το deep diver που ξεκινω απο βδομαδα .

Δημοσ.

τα πηρες ολα στην σειρα.αντε μετα για efr +rescue ειτε dan+rescue αναλογως την ορεξη σου.οχι δεν εχω παει ποτε σε ναυαγιο αεροπλανου δυστυχως.μονο πλοια.

ναι το σαμινα ειναι ωραιο.και εχει και κατι cavern σε αντιπαρο.

οταν μπεις στο cavern και βγεις απο την μεσα πλευρα ειναι σαν θολος απο πανω.

και εδω εχει κατι το φανταστικο.

οπως κανει σαν κυματισμο μεσα επειδη το σπηλαιο ειναι κλειστο τα κυματα ανεβαινουν προς τα πανω ή να το πω καλυτερα σαν να ανεβαινει η σταθμη προς τα πανω.οταν το κανει αυτο συμπιεζεται ο αερας που δεν μπορει να βγει εξω οποτε καθε λιγα secs που ανεβαινει η σταθμη λογω κυματων βλεπεις να πιανει σαν υγρασια σαν μια θολουρα.αυτο ειναι επειδη συμπιεζεται ο αερας.δεν θυμαμαι αν υπαρχει σε videaki ή σε φωτογραφια.στο video αυτο δεν φαινεται επειδη δεν εχει καθολου κυματακια

Δημοσ.

τα πηρες ολα στην σειρα.αντε μετα για efr +rescue ειτε dan+rescue αναλογως την ορεξη σου.οχι δεν εχω παει ποτε σε ναυαγιο αεροπλανου δυστυχως.μονο πλοια.

ναι το σαμινα ειναι ωραιο.και εχει και κατι cavern σε αντιπαρο.

οταν μπεις στο cavern και βγεις απο την μεσα πλευρα ειναι σαν θολος απο πανω.

και εδω εχει κατι το φανταστικο.

οπως κανει σαν κυματισμο μεσα επειδη το σπηλαιο ειναι κλειστο τα κυματα ανεβαινουν προς τα πανω ή να το πω καλυτερα σαν να ανεβαινει η σταθμη προς τα πανω.οταν το κανει αυτο συμπιεζεται ο αερας που δεν μπορει να βγει εξω οποτε καθε λιγα secs που ανεβαινει η σταθμη λογω κυματων βλεπεις να πιανει σαν υγρασια σαν μια θολουρα.αυτο ειναι επειδη συμπιεζεται ο αερας.δεν θυμαμαι αν υπαρχει σε videaki ή σε φωτογραφια.στο video αυτο δεν φαινεται επειδη δεν εχει καθολου κυματακια

Κανω αυτη την βδομαδα το deep diver  και μετα εχει rescue nai .To βιντεο με το cavern  τα εσπασε πολυ καλο .

Δημοσ.

Κανω αυτη την βδομαδα το deep diver  και μετα εχει rescue nai .To βιντεο με το cavern  τα εσπασε πολυ καλο .

ναι ειναι ωραιο cavern

Και καποιες φωτογραφιες απο το Deep Diver  ston Χαρακα.

αντε να μπουν οι διπλες στην πλατη και το πρωτο deco πισω να δεις τι ωραια που ειναι το deep diving που θα εχεις αρκετο χρονο στην διαθεση σου να χαρεις εκεικατω.

• Like 1
Δημοσ.

ναι ειναι ωραιο cavern

αντε να μπουν οι διπλες στην πλατη και το πρωτο deco πισω να δεις τι ωραια που ειναι το deep diving που θα εχεις αρκετο χρονο στην διαθεση σου να χαρεις εκεικατω.

Για τα tec  ανυπομονω  και εγω  εκει αλλαζει ολο το παιχνιδι .Σειρα εχει το rescue μου ηρθε επιτελους και  η καρτα απο την Κυπρο .

post-237837-0-88794200-1441691854_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...