Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια αναβληθηκε και επισημα λογω καιρου  ποοο ξενερα .Εγω ομως εχω plan B  θα παω Λιμανακια να βουτηξω με την σχολη και το advanced group  που εχει τωρα την βαθεια να γραψω και καμμια βουτια  και να τσεκαρω το Suunto  που ειναι αβρεχτο ακομα .

Απο το τιποτα ... 

next time no worries.λιμανακια πηγαδι λεει.

Και 2 σημερινες  απο τα 31,1m  sta Λεγραινα:

μια χαρα.μαρεσαν τα λεγραινα.ηταν η πρωτη 40 αρα που ειχα κανει αν θυμαμαι καλα.

Eσκισε η Suuntara  ,  φοβερη ευκρινεια ακομα και υπο γωνια ,μεγαλη  εγχρωμη οθονη ολες οι πληροφοριες ευαναγνωστες με μια ματια ,συμπαγης  κατασκευη,στηριζω την ζωη μου  ανετα σε αυτο και σε ενα back up.

H μονη μαλακια ειναι οτι το πρωτο σταδιο  που νοικιαζεις απο την σχολη δεν εχει εξοδο για to transmitter και ετσι δεν το τσεκαρα.

Υπομονη ομως οι ρυθμιστες μου ειναι καθοδον .

δεν εχει δευτερη υποδοχη hp??δυσκολο.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

next time no worries.λιμανακια πηγαδι λεει.

μια χαρα.μαρεσαν τα λεγραινα.ηταν η πρωτη 40 αρα που ειχα κανει αν θυμαμαι καλα.

δεν εχει δευτερη υποδοχη hp??δυσκολο.

Και ομως ρε φιλε δεν ειχε και μενα μου εκανε εντυπωση  και ξενερωσα που δεν το χρησιμοποιησα .

in other news παραγγειλα το  dive housing ths go pro για τα 60 μετρα .Θα τεσταριστει στην Κυπρο .

post-237837-0-10357400-1438686621_thumb.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Και ομως ρε φιλε δεν ειχε και μενα μου εκανε εντυπωση  και ξενερωσα που δεν το χρησιμοποιησα .

in other news παραγγειλα το  dive housing ths go pro για τα 60 μετρα .Θα τεσταριστει στην Κυπρο .

και πιο κατω απο 60μετρα θα σε βγαλει το housing.κανα δυο ατομα που την εχουν πνιξει ειτε ξεχασαν να την κλεισουν ειτε μαγκωσε κατι και δεν εκλεισε καλα το καπακι.πολυ παραξενο να εχει ο ρυθμιστης μονο ενα high pressure.εκει μονο αν βγαλεις το spg και βαλεις το δικο σου απλα ναι αν γινει οτιδηποτε δεν εχεις κατι αναλογικο μετα

Δημοσ.

δεν μπορω να πω γνωμη.απλα οπως ειπα.

α.παρτα din οχι yoke.

β.με μακρυ σωληνα εκτος αν αργοτερα θες να χαλας λεφτα.δεν ειναι πυρηνικη φυσικη να σου δειξει πως δουλευει ο μακρυς σωληνας.

απλα οταν πας tec θα χρειαστεις και ενα πρωτο σταδιο ακομα μια που θα εχεις δυο πρωτα σταδια και απο εναν ρυθμιστη σε καθε πρωτο σταδιο.

Δημοσ.

και πιο κατω απο 60μετρα θα σε βγαλει το housing.κανα δυο ατομα που την εχουν πνιξει ειτε ξεχασαν να την κλεισουν ειτε μαγκωσε κατι και δεν εκλεισε καλα το καπακι.πολυ παραξενο να εχει ο ρυθμιστης μονο ενα high pressure.εκει μονο αν βγαλεις το spg και βαλεις το δικο σου απλα ναι αν γινει οτιδηποτε δεν εχεις κατι αναλογικο μετα

Καλα εννοειτε πως δεν παιζει να μην εχεις spg αναλογικο ως back up.Πηρα και red filter   για καλυτερη χρωματικη αποδοση στα βιντεο και τις φωτογραφιες υποβρυχιως 

post-237837-0-99043600-1438870424_thumb.jpg

α.παρτα din οχι yoke.

β.με μακρυ σωληνα εκτος αν αργοτερα θες να χαλας λεφτα.δεν ειναι πυρηνικη φυσικη να σου δειξει πως δουλευει ο μακρυς σωληνας.

απλα οταν πας tec θα χρειαστεις και ενα πρωτο σταδιο ακομα μια που θα εχεις δυο πρωτα σταδια και απο εναν ρυθμιστη σε καθε πρωτο σταδιο.

Πηρα αυτο το σετακι  εχει ερθει ηδη αυριο το απογευμα θα το παραλαβω 

http://www.scubapro.com/en-GB/FRA/regulators/products/mk25-evos600.aspx

• Like 1
Δημοσ.

α.παρτα din οχι yoke.

Βασικά, αυτά τα έχω ήδη, είναι μέρος του εξοπλισμού που έκανα καταδύσεις. Επειδή δεν κάνω πλέον, σκεφτόμουν να τα χαρίσω σε κάποιον...

...αλλά βιάστηκε να παραγγείλει! Καλορίζικα και καλοβούτηχτα, man!

Δημοσ.

Βασικά, αυτά τα έχω ήδη, είναι μέρος του εξοπλισμού που έκανα καταδύσεις. Επειδή δεν κάνω πλέον, σκεφτόμουν να τα χαρίσω σε κάποιον...

Ευχαριστω ρε wizzy και μονο που το σκεφτηκες ειναι σαν να τα πηρα Ειναι απλα επειδη εχω παρει και ολα τα αλλα scubapro ηθελα να ηταν τα ιδια . Δευτερο dive computer se typo ρολογιου να το εχω παντα μαζι μου και σαν back up πηρα το mantis τωρα κατα ποσο θα με καλυψει ως δευτερο οταν κανω τα tec δεν ξερω θα μας πει ο πουλινος .

post-237837-0-06588500-1439051151_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε wizzy και μονο που το σκεφτηκες ειναι σαν να τα πηρα Ειναι απλα επειδη εχω παρει και ολα τα αλλα scubapro ηθελα να ηταν τα ιδια . Δευτερο dive computer se typo ρολογιου να το εχω παντα μαζι μου και σαν back up πηρα το mantis τωρα κατα ποσο θα με καλυψει ως δευτερο οταν κανω τα tec δεν ξερω θα μας πει ο πουλινος .

attachicon.gifimage.jpg

στο tec μπορεις το ενα dive computer να το εχεις πχ σαν trimix dive computer ή οτι καταδυση ειναι αυτη και το δευτερο ρολοι που δεν μπορει να παιξει με μειγματα κτλ το εχεις σαν bottom timer μαζι με τους πινακες που θα σου εχει βγαλει το προγραμμα.οποτε σαν πρωτευων εχεις το dive computer σου αλλα ανα πασα στιγμη με τους πινακες που σου λενε ποση ωρα θες deco πχ στα 21 μετρα και με ενα dive computer σαν bottom timer να μπορεις να βλεπεις ποση ωρα εισαι στο ταδε βαθος εισαι μια χαρα.δεν υπαρχει λογος για 2 trimix dive computers εκτος αν σου περισσευουν λεφτα οποτε εκει ναι.

εγω ειχα κανει χειροτερη βλακεια.εσκασα ενα κουβα λεφτα να παρω recreational εξοπλισμο και πηρα και οτι καλυτερο και οταν γυρισα Tec τα πουλησα ολα.μετα επειδη εσκασα αρκετα λεφτα για να κανω τα tec και ολα αυτα το μονο εξοπλισμο που καταφερα να αγορασω ειναι ενα απλο dive computer,μασκα βατραχοπεδιλα μποτακια και μια στεγανη μεταχειρισμενη.αν δεν ειχα σκασει τον κουβα για τις βλακειες τα recreational θα τα ειχα παρει ολα.οποτε πλεον απλα προσπαθω σιγα σιγα να παρω και tec πραγματα οπως και η στεγανη μου πρεπει να φαει αλλαγη γιατι αρχιζει να καταρεει.ατιμη ζωη να μην ειμαστε πλουσιοι.

τα πραγματα σου μπορεις να τα βαλεις και σε κανα καταδυτικο forum αν σκοπευεις να τα πουλησεις πχ.εκει ειναι πιο ευκολο να τα πουλησεις απο οτι εδω στο insomnia.ή μπορεις και ebay.αλλιως ναι βρισκεις καποιον που να κανει καταδυσεις ή καναν που να θελει να ξεκινησει και του τα χαριζεις αν νομιζεις οτι δεν θα ξανακανεις καταδυση.

Καλα εννοειτε πως δεν παιζει να μην εχεις spg αναλογικο ως back up.Πηρα και red filter   για καλυτερη χρωματικη αποδοση στα βιντεο και τις φωτογραφιες υποβρυχιως 

α.ναι το red filter ειναι must.κανει μεγαλη διαφορα.αυτο για το spg ναι κανονικα δεν παιζει.στην πραξη ο καθενας κανει οτι θελει οπως θα εχεις καταλαβει εκει εξω.και μετα φταιει η κακια στιγμη.

καλοβουτηχτο το σετακι.μην βαριεσαι ποτε να το ξεπλενεις και επισης αν εχει να ρυθμιζεις λιγο την αντισταση καλο ειναι οταν τελειωνεις την καταδυση να μην το εχεις βιδωμενο οπως οταν βουτας με σκοπο να μην πιεζει συνεχεια μεσα τα εδρανα,φλατζες κτλ.οπως βλεπω το δικο σου εχει τετοιο ρυθμιστικο στο δευτερο σταδιο.καλο οπως λενε ειναι να το εχεις στην ανοιχτη θεση να το πω απλα.δες τι γραφει και τo manual ρωτα και τον εκπαιδευτη σου.εμενα ετσι μου ειχαν πει και με αυτην την αιτιολογια μου το εξηγησαν.το manual γραφει πολλα ωραια πραγματα μεσα που πολλα απο αυτα δεν τα ξερουμε.δεν ειναι οτι θα χαλασει αμα δεν το κανεις απλα το λενε για να μην χρειαζεσαι παραπανω ανταλλακτικα οταν τον πας για service.να μην τον φθειρεις πιο γρηγορα δηλαδη

Δημοσ.

]στο tec μπορεις το ενα dive computer να το εχεις πχ σαν trimix dive computer ή οτι καταδυση ειναι αυτη και το δευτερο ρολοι που δεν μπορει να παιξει με μειγματα κτλ το εχεις σαν bottom timer μαζι με τους πινακες που θα σου εχει βγαλει το προγραμμα.οποτε σαν πρωτευων εχεις το dive computer σου αλλα ανα πασα στιγμη με τους πινακες που σου λενε ποση ωρα θες deco πχ στα 21 μετρα και με ενα dive computer σαν bottom timer να μπορεις να βλεπεις ποση ωρα εισαι στο ταδε βαθος εισαι μια χαρα.δεν υπαρχει λογος για 2 trimix dive computers εκτος αν σου περισσευουν λεφτα οποτε εκει ναι.

εγω ειχα κανει χειροτερη βλακεια.εσκασα ενα κουβα λεφτα να παρω recreational εξοπλισμο και πηρα και οτι καλυτερο και οταν γυρισα Tec τα πουλησα ολα.μετα επειδη εσκασα αρκετα λεφτα για να κανω τα tec και ολα αυτα το μονο εξοπλισμο που καταφερα να αγορασω ειναι ενα απλο dive computer,μασκα βατραχοπεδιλα μποτακια και μια στεγανη μεταχειρισμενη.αν δεν ειχα σκασει τον κουβα για τις βλακειες τα recreational θα τα ειχα παρει ολα.οποτε πλεον απλα προσπαθω σιγα σιγα να παρω και tec πραγματα οπως και η στεγανη μου πρεπει να φαει αλλαγη γιατι αρχιζει να καταρεει.ατιμη ζωη να μην ειμαστε πλουσιοι.

τα πραγματα σου μπορεις να τα βαλεις και σε κανα καταδυτικο forum αν σκοπευεις να τα πουλησεις πχ.εκει ειναι πιο ευκολο να τα πουλησεις απο οτι εδω στο insomnia.ή μπορεις και ebay.αλλιως ναι βρισκεις καποιον που να κανει καταδυσεις ή καναν που να θελει να ξεκινησει και του τα χαριζεις αν νομιζεις οτι δεν θα ξανακανεις καταδυση.

α.ναι το red filter ειναι must.κανει μεγαλη διαφορα.αυτο για το spg ναι κανονικα δεν παιζει.στην πραξη ο καθενας κανει οτι θελει οπως θα εχεις καταλαβει εκει εξω.και μετα φταιει η κακια στιγμη.

καλοβουτηχτο το σετακι.μην βαριεσαι ποτε να το ξεπλενεις και επισης αν εχει να ρυθμιζεις λιγο την αντισταση καλο ειναι οταν τελειωνεις την καταδυση να μην το εχεις βιδωμενο οπως οταν βουτας με σκοπο να μην πιεζει συνεχεια μεσα τα εδρανα,φλατζες κτλ.οπως βλεπω το δικο σου εχει τετοιο ρυθμιστικο στο δευτερο σταδιο.καλο οπως λενε ειναι να το εχεις στην ανοιχτη θεση να το πω απλα.δες τι γραφει και τo manual ρωτα και τον εκπαιδευτη σου.εμενα ετσι μου ειχαν πει και με αυτην την αιτιολογια μου το εξηγησαν.το manual γραφει πολλα ωραια πραγματα μεσα που πολλα απο αυτα δεν τα ξερουμε.δεν ειναι οτι θα χαλασει αμα δεν το κανεις απλα το λενε για να μην χρειαζεσαι παραπανω ανταλλακτικα οταν τον πας για service.να μην τον φθειρεις πιο γρηγορα δηλαδη

Ναι το φιλτρο κανει δουλεια ειδικα μεχρι τα 20 μετρα εχει τεραστια διαφορα .Ετσι μου ειπε και μενα ολα ανοιχτα .Eιμαι Κυπρο  στην

μεγαλη μου αγαπη το Zηνοβια κανω το wreck diving  μαζι με ειδικη ομαδα Αγγλων που ηρθε για αυτο το σκοπο .Εχω εκστασιαστει,  το βρισκω φοβερα ενδιαφερον  εκανα  το πρωτο penetration   και μιλαμε για ενα απο τοπ 10 καλυτερα ναυαγια στον κοσμο απλα ειναι τεραστιο.  Kριμα που δεν ειμαι ακομα tec diver  να χωθω πολυ βαθια  μεσα του .

Ακολουθει καταιγισμος  φωτογραφιων :P

post-237837-0-05635200-1439297860_thumb.jpgpost-237837-0-24827900-1439297869_thumb.jpgpost-237837-0-20403800-1439297892_thumb.jpgpost-237837-0-53116600-1439297902_thumb.jpgpost-237837-0-59810600-1439297910_thumb.jpgpost-237837-0-34982000-1439297920_thumb.jpg

</p>

• Like 2
Δημοσ.

Και κατω απο τα 20 θα κανει αφου το κοκκινο χανεται απο πολυ ρηχα.

super Οι φωτο.φαντασου οταν θα το κανεις αυτο σαν tec diver>τα διπλα πισω με ενα ή δυο deco και θα εχεις πολυ χρονοοοοοοοοοοοοοοοοο να το χαρεις με την ηρεμια σου.

Δημοσ.

:) εγω θα πω δυο τρια πραγματα

α.ευχομαι να κανεις το tec γρηγορα να χαρεις παραπανω αυτες τις βουτιες.

β.να σε δω με tec εξοπλισμο στην πλατη.

γ.να σε δω οι επομενες φωτο οταν πας στο tec να ειναι με dry suit και πλεον οι selfie μεσα στο νερο να βγαινουν με το σωμα σου οριζοντια οχι καθετα και τα ποδια λυγισμενα πισω.

Δημοσ.

:) εγω θα πω δυο τρια πραγματα

α.ευχομαι να κανεις το tec γρηγορα να χαρεις παραπανω αυτες τις βουτιες.

β.να σε δω με tec εξοπλισμο στην πλατη.

γ.να σε δω οι επομενες φωτο οταν πας στο tec να ειναι με dry suit και πλεον οι selfie μεσα στο νερο να βγαινουν με το σωμα σου οριζοντια οχι καθετα και τα ποδια λυγισμενα πισω.

χαχαα οχι ρε Πουλινε μην με ξεφτιλιζεις το εχω  με την πλευστοτητα απλα γυρναω σε καθετο για να τραβηξω το backgroung  αφου ειχα απωθημενα με τις φωτο  απο την πρωτη φορα που πηρα μπαλες οταν βγηκαν overexposed   και τωρα ηθελα με καθε τροπο καλες φωτος .

Εχω και αλλες πολλες να ανεβασω ,τηρουμενων των αναλογιων  οτι μιλαμε  για βαθος,πολυ χαμηλο φως εως σκοταδι εσωτερικα,krataga to 3-way pole , χωρις τον δικο μου εξοπλισμο ,περνωντας ταυτοχρονα σχολειο και επρεπε να εχω στο μυαλο μου ενα σωρο πραγματα ,εκανα πρωτη φορα διεισδυση  σε τετοιας κλασης  ναυαγιο νομιζω και πως πολλες τραβηξα...

Κατα τα αλλα και εγω ανυπομονω να μπω στα tec  εκει ειναι ολο το θεμα  και το cave -wreck diving .

• Moderators
Δημοσ.

Φώτη πριν λίγες μέρες πήρε το μάτι μου φως αδιάβροχο με βάσει Για γκοπρο αν θες για έξτρα φωτισμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...