Προς το περιεχόμενο

Το τοπικ της καταδυσης,των βουνων,του canyoning, των extreme sports

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, poulinos είπε

για πλακα το ειπα για την ανακληση.απλα ειχε γελιο  οπως ησουν στην φωτογραφια.κανονικα ναι μετα απο τοσα χρονια θα πρεπε να ειχε καλες φθορες αλλα μαλλον εβαλαν καλη ποιοτητα.

β.εισιτηρια για elbrus ετοιμα.περιμενω να βγει η visa με το καλο.ειπα να μην αγορασω μποτες αλλα να νοικιασω απο εκει.σε λιγοτερο απο 15 μερες φευγω.

Φευγεις Πουλινε τυχερεεεεε, φευγειςςςςςςςςς.

Κοιτα να το διασκεδασεις για τα αλλα δεν σου λεω τιποτα δεν σε φοβαμαι εισαι δυναμη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 minutes ago, Fotis13 said:

Φευγεις Πουλινε τυχερεεεεε, φευγειςςςςςςςςς.

Κοιτα να το διασκεδασεις για τα αλλα δεν σου λεω τιποτα δεν σε φοβαμαι εισαι δυναμη .

ειπα να κανω καi το elbrus και ελπιζω μετα για aconcangua.10 ημερες εχω βαλει οποτε θα εχω μερες πιστευω να χαζεψω και τριγυρω.οι πτησεις μου εκατσαν χαλια αλλα οκ.το ωραιο δεν στο ειπα:p. δεν εχω κλεισει οργανωμενα.πηρα απο pilgrim tours το lite package για visa invitation,μεταφορες απο αεροδρομια κτλ αλλα τα υπολοιπα θα ειναι alone in the dark.δεν αγχωνομαι και πολυ μια που η αναβαση ειναι διπλα σε τελεφερικ και ημερα κορυφης θα ανεβαινουν αρκετα ατομα επανω.αν βρω τωρα κανα παρεακι why not

Καλησπέρα στην ομάδα.

Ελπίζω εδώ να ξέρετε να με βοηθήσετε 😋.

Λοιπόν, ψάχνει φίλος σκηνή για camping, μέχρι 70-80 ευρώ για 4 άτομα ή και παραπάνω.

Από Ελλάδα βασικά για αγορά, και για παραγγελίες από μαγαζί ενδιαφέρεται, αν υπάρχει κάτι εκτός Αθηνών.

Περιμένω τις προτάσεις σας, ευχαριστω.

33 minutes ago, panossar95 said:

Καλησπέρα στην ομάδα.

Ελπίζω εδώ να ξέρετε να με βοηθήσετε 😋.

Λοιπόν, ψάχνει φίλος σκηνή για camping, μέχρι 70-80 ευρώ για 4 άτομα ή και παραπάνω.

Από Ελλάδα βασικά για αγορά, και για παραγγελίες από μαγαζί ενδιαφέρεται, αν υπάρχει κάτι εκτός Αθηνών.

Περιμένω τις προτάσεις σας, ευχαριστω.

http://www.cdc.gr/oreivasia/skhnes/kalokairines/

βεβαια με αυτα τα λεφτα μην περιμενει κατι τρελο.εχει για 4 ατομα

1 ώρα πριν, poulinos είπε

http://www.cdc.gr/oreivasia/skhnes/kalokairines/

βεβαια με αυτα τα λεφτα μην περιμενει κατι τρελο.εχει για 4 ατομα

https://www.on-holidays.gr/ell/product/Skini-Shelter

Έχει βρει αυτή, στα λεφτά που θέλει. Είναι οκ?

Στις 6/7/2018 στις 9:06 ΠΜ, poulinos είπε

για πλακα το ειπα για την ανακληση.απλα ειχε γελιο  οπως ησουν στην φωτογραφια.κανονικα ναι μετα απο τοσα χρονια θα πρεπε να ειχε καλες φθορες αλλα μαλλον εβαλαν καλη ποιοτητα.

β.εισιτηρια για elbrus ετοιμα.περιμενω να βγει η visa με το καλο.ειπα να μην αγορασω μποτες αλλα να νοικιασω απο εκει.σε λιγοτερο απο 15 μερες φευγω.

Νομιζα πως δεν χρεαζοταν visa αλλα ενα waiver  τυπου προεγκρισης .Ποσο την χρεωνουν την  visa ?

Θα περασουν οι μερες και ουτε που θα το καταλαβεις !

• Moderators
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Νομιζα πως δεν χρεαζοταν visa αλλα ενα waiver  τυπου προεγκρισης .Ποσο την χρεωνουν την  visa ?

Κάτω απο κατοστάρικο νομίζω ειναι 50€ αλλα η Ρωσία έχει εκνευριστική διαδικασία θες

αιτηση, ασφάλεια, voucher απο ξενοδοχείο και εισιτήριο με επιστροφή αν θυμάμαι καλα

On 09/07/2018 at 11:19, Fotis13 said:

το invitation μαζι με μια νυχτα στο hotel με πρωινο μαζι με τα permits οπως και επικυρωση visas κτλ ειναι 100 ευρω.visa ελλαδα 35 ευρω  αν την κανεις προξενειο αλλιως 60 με 70 αν την κανεις εξω.ασφαλεια εχω austrian alpine club αλλα για την visa εκανα και μια μικρη ξεχωριστη ασφαλεια αλλιως δεν παιρνεις visa.15 ευρω εκανε.η austrian alpine club μπορει να πιαστει αλλα θελει να τους δωσεις χαρτι οτι ισχυει εκει κτλ.γενικως η γραφειοκρατια τους ειναι λιγο αστα να πανε.τωρα μενει να παρω μερικα πραγματακια ακομα και θα ειμαι οκ.βεβαια για ακομα μια φορα οπως και με το kilimanjaro διαβαζεις να λενε οτι ειναι ευκολο μεχρι το ακριβως αναποδο οτι δεν την παλευαν.βεβαια μετα το kili που το πηγαμε ταπα πανω εχω ενα καλο confidence αφου θα εχω παραπανω χρονο εγκλιματισμου.στο kili μεσα σε 26 ωρες ανεβηκαμε απο τα 3700 στα 5895 με μια ωρα υπνο.3700 σε 5000.5000 σε 4700 και 4700 σε 5895.καποια στιγμη πρεπει να παρω ενα down jacket για να γλυτωσω βαρος εχοντας παραπανω layers. το north face plasma μαζι με καλο fleece παιζει να βγει διπλο βαρος απο ενα down jacket

On 09/07/2018 at 12:35, Spect~ said:

Κάτω απο κατοστάρικο νομίζω ειναι 50€ αλλα η Ρωσία έχει εκνευριστική διαδικασία θες

αιτηση, ασφάλεια, voucher απο ξενοδοχείο και εισιτήριο με επιστροφή αν θυμάμαι καλα

εισητηριο δεν μου ζητησαν.το invitation καποιοι το χρεωνουν 10 με 20 ευρω.το προξενειο δυστυχως ομως κατα καποιο τροπο το εχει κανει αρκετα δυσκολο να πας να βγαλεις visa σε αυτους οποτε σε σπρωχνουν με τον τροπο τους σε 3rd party.

• Moderators
On 09/07/2018 at 12:36, poulinos said:

acket

εισητηριο δεν μου ζητησαν.το invitation καποιοι το χρεωνουν 10 με 20 ευρω.το προξενειο δυστυχως ομως κατα καποιο τροπο το εχει κανει αρκετα δυσκολο να πας να βγαλεις visa σε αυτους οποτε σε σπρωχνουν με τον τροπο τους σε 3rd party.

το ξέρω, εγω απο Εσθονία ειχα πληρώσει 70€ και τους είχα πάει μόνο διαβατήριο, ασφάλεια κλπ μας έκαναν αυτοι (είχα πάει για βόλτα όμως οχι άθλημα )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, phanispal είπε

Στα μέρη μου ε, μπράβο.

Πάντα βρέχει;

Nαι στο διασημο Παντα Βρεχει το οποιο ειχα κανει και περσι και ειναι απο τα πιο  ομορφα φαραγγια της Ελλαδας .Εστιαζω στο μεσα φαραγγι οπου γινεται το canyoning ,   παρολο που εχει γινει γνωστο για το εξω σημειο του εκει που πεφτουν τα νερα απο πανω .

Επεξ/σία από Fotis13

On 12/07/2018 at 17:16, Fotis13 said:

Kλειδωσε για  Καρπενησι στις 21 Μαυρη σπηλια και Ροσκα ,θα γινει τριχαμος .

21 Θα παταω το ποδαρι μου russia:P

8 ωρες αναμονη στο airport μεχρι να ερθουν να με παρουν :P γιατι δεν προλαβα πτηση της Ellinair. Θα παω με ανταποκριση σε κωνσταντινουπολη.το διαβατηριο ελεγε 4-10 ημερες αλλα εκανε 4 εργασιμες περιπου. ακομα δεν εχω φτιαξει το σακιδιο.μια ζωη ολα τελευταια στιγμη τα κανω δεν ξερω πως γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...