Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται μολις εβαλα στον υπολογιστη μου τα 5.1 της creative που αγορασα 

το θεμα ειναι οτι δεν συμπεριφερονται σαν 5.1 αλλα σαν 2.1

οταν κανω test ;απο realtek hd audio manager ακουγονται ολα αλλα οταν παω να παιξω ειτε απο ιντερνετ ειτε απο καποιο player γινονται 2.1 

καμμια ιδεα?

Δημοσ.

Tα 5.1 για να παίξουν πρέπει η πηγή να παράγει το ανάλογο σημα, υπάρχουν δηλαδή 6 διαφορετικά καναλια ηχου δεν ειναι 6 ηχεια που τα βάζεις και παίζουν οτι και να γινει

Δοκίμασε αυτο να δεις παιζουν ολα

Δημοσ.

νικο κοιτα τωρα τι εγινε πριν που εβαλα το  pacific rim απο vlc ολα κομπλε 
αυτο που μου εστειλες εσυ παλι μονο τα 2 τα αλλα ακουγεται οτι ειναι ανοιχτα σαν χιονι αν βαλω το αυτι μου κοντα τους
μηπως με κανα προγραμμα εχω θεμα?

Δημοσ.

Υπάρχουν codec που πρεπει να φοραει το pc σου για να παιξει υποστηριζομενους ηχους 5.1

https://www.google.gr/search?num=100&newwindow=1&q=5.1+codec+windows+7&oq=5.1+code&gs_l=serp.3.0.0l2j0i22i30l8.3229.12793.0.16878.20.16.4.0.0.2.383.3053.2j10j2j2.16.0....0...1c.1.32.serp..12.8.1347.R8ABEtwL58g

Τώρα νομιζω πρέπει να δεις λιγο το υλικο που εχεις στον υπολογιστή σου και αν εχεις φορτώσει ολους τους drivers codec κλπ για την κάρτα ηχου

Επίσης υπάρχουν προγράμματα που "απενεργοποιούν" το 5.1 και στέλνουν τον ηχο παντου. Δεν τα θυμάμαι ομως, θα βρεθεί κάποιος αλλος και θα σου πει

Δημοσ.

Το speaker fill δεν έχει καμία σχέση με 5.1 το μόνο που κάνει είναι να περνει τον στερεοφωνικό ήχο και να τον μοιράζει σε όλα τα ηχεία με τραγικά αποτελέσματα

Δημοσ.

Ο chrome δεν υποστηριζει 5.1.

Αν βαλεις βιντεο με 5.1 ηχο σε αλλο browser θα σου παιξει κανονικα...

Ναι φιλε ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Συνήθως οι κάρτες ήχου (νομίζω και τα ίδια τα windows στις ρυθμίσεις των ηχείων) υποστηρίζουν μετατροπή του στέρεο σε 5.1 ή κλωνοποίηση του στέρεο στα πίσω ηχεία. Ακόμα και η απλή κλωνοποίηση είναι καλύτερη από το απλό στέρεο γιατί αντί να ακούς τον ήχο να έρχεται από μπροστά νοιώθεις πως είσαι "μέσα" στον ήχο.

Δημοσ.

Όταν ένα κομμάτι έχει γραφτεί στερεοφωνικά ειναι για να ακουγεται στερεοφωνικά... Οποιαδήποτε μετατροπή το χαλάει και χάνει πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...