billdaamax Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 λοιπον..ξανα εκανα ολα αυτα που ειπατε..μεσα το ανεμιστηρακι ειχε πολυ σκονη..τελος παντων...οταν ξανα συναρμολογησα το λαπτοπ και πατησα το κουμπακι να λειτουργησει...το ανεμηστηρακι σαφως δεν ακουγοταν αλλα ουτε και η οθονη φωτιζε καθολου...οποτε σκεφτηκα μηπως ξεχασα κατι να συνδεσω οποτε το ξανα ανοιξα το ξανα συναρμολογησα και αυτη τη φορα ουτε το κουμπακι αναβει τωρα τι εχετε να πειτε??? :/ πιστευω πως τα χω συναρμολογησει ολα σωστα..το μονο που σκεφτομαι τωρα να κανω ειναι να παρω τη μητρικη και να τη βαλω σε αλλο ενα ιδιο λαπτοπ που εχω για να δω αν βγαζει το ιδιο προβλημα και εκει...να το κανω?
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 λοιπον..ξανα εκανα ολα αυτα που ειπατε..μεσα το ανεμιστηρακι ειχε πολυ σκονη..τελος παντων...οταν ξανα συναρμολογησα το λαπτοπ και πατησα το κουμπακι να λειτουργησει...το ανεμηστηρακι σαφως δεν ακουγοταν αλλα ουτε και η οθονη φωτιζε καθολου...οποτε σκεφτηκα μηπως ξεχασα κατι να συνδεσω οποτε το ξανα ανοιξα το ξανα συναρμολογησα και αυτη τη φορα ουτε το κουμπακι αναβει τωρα τι εχετε να πειτε??? :/ πιστευω πως τα χω συναρμολογησει ολα σωστα..το μονο που σκεφτομαι τωρα να κανω ειναι να παρω τη μητρικη και να τη βαλω σε αλλο ενα ιδιο λαπτοπ που εχω για να δω αν βγαζει το ιδιο προβλημα και εκει...να το κανω? δεν ξεκιναει καν το λαπτοπ τωρα?εισαι σιγουρος οτι τα εβαλες ολα σωστα?μπορεις να το κανεις αυτο που λες απλα δεν σημαινει οτι ειναι ευκολοο να γινει.κατεβασε και κανα service manual καλου κακου για το πως γινεται ολη η διαδικασια αφαιρεσης του Mobo.αλλιως τσεκαρε τα ολα πανω.αν αναψει κανονικα και απλα βγαλει μυνημα για fan παρε το φαν απο το αλλο λαπτοπ και βαλτο εδω η το αναποδο.εγω αυτο θα εκανα απο την αρχη.γιατι μπορει να ειχε σκονη αλλα μπορει ειτε να ειναι κολλημενο το φαν ειτε χαλασμενο.προσπαθησε να το γυρισεις με το χερι να δεις αν γυριζει.
billdaamax Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 δεν ξεκιναει καν το λαπτοπ τωρα?εισαι σιγουρος οτι τα εβαλες ολα σωστα?μπορεις να το κανεις αυτο που λες απλα δεν σημαινει οτι ειναι ευκολοο να γινει.κατεβασε και κανα service manual καλου κακου για το πως γινεται ολη η διαδικασια αφαιρεσης του Mobo.αλλιως τσεκαρε τα ολα πανω.αν αναψει κανονικα και απλα βγαλει μυνημα για fan παρε το φαν απο το αλλο λαπτοπ και βαλτο εδω η το αναποδο.εγω αυτο θα εκανα απο την αρχη.γιατι μπορει να ειχε σκονη αλλα μπορει ειτε να ειναι κολλημενο το φαν ειτε χαλασμενο.προσπαθησε να το γυρισεις με το χερι να δεις αν γυριζει. δεν ξεκιναει καν :/ τωρα δε ξερω και τι φταιει...δε νομιζω να χω κανει καποιο λαθος..:/
ramarg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μονο να μην το καψεσ ανοιξε κλεισε χωρισ ανεμηστηρακι...δεν εχεις εμπειρια και γι αυτο κατι δεν εκανες σωστα..κατι ξεχασεσ να βαλεισ..και να μην ξεχασεσ θα χαλασες το ribbon (ενα λεπτο καλωδιο) που συνδεει στη μητρικη το κουμπι που αναβει το λαπτοπ..δοκιμασε να ανοιξεις το λαπτοπ με εναλλακτικο τροπο εκτοσ του κουμπιου εκκινησης..σιγουρα θα εχει..καποια κουμπια αφης/..κανενα remote control..κατι..τα hp εχουν τετοια...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 δεν ξεκιναει καν :/ τωρα δε ξερω και τι φταιει...δε νομιζω να χω κανει καποιο λαθος..:/ για να μην ξεκιναει κατι πρεπει να εχει γινει λαθος.αφου και πριν με το fan να μην δουλευει αναβε τουλαχιστον και σου βγαζε και το μυνημα στην οθονη.οποτε η κατι καηκε η κατι δεν εχει συνδεθει σωστα. μονο να μην το καψεσ ανοιξε κλεισε χωρισ ανεμηστηρακι...δεν εχεις εμπειρια και γι αυτο κατι δεν εκανες σωστα..κατι ξεχασεσ να βαλεισ..και να μην ξεχασεσ θα χαλασες το ribbon (ενα λεπτο καλωδιο) που συνδεει στη μητρικη το κουμπι που αναβει το λαπτοπ..δοκιμασε να ανοιξεις το λαπτοπ με εναλλακτικο τροπο εκτοσ του κουμπιου εκκινησης..σιγουρα θα εχει..καποια κουμπια αφης/..κανενα remote control..κατι..τα hp εχουν τετοια... Ουτε πριν δουλευε το Fan>συν οτι λογικα θα κλεισει λογω temp αλλα και παλι χωρις φαν Θα τον εβγαζε μεχρι την boot screen.δεν θα ζεσταθει τοσο γρηγορα. 1
billdaamax Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μονο να μην το καψεσ ανοιξε κλεισε χωρισ ανεμηστηρακι...δεν εχεις εμπειρια και γι αυτο κατι δεν εκανες σωστα..κατι ξεχασεσ να βαλεισ..και να μην ξεχασεσ θα χαλασες το ribbon (ενα λεπτο καλωδιο) που συνδεει στη μητρικη το κουμπι που αναβει το λαπτοπ..δοκιμασε να ανοιξεις το λαπτοπ με εναλλακτικο τροπο εκτοσ του κουμπιου εκκινησης..σιγουρα θα εχει..καποια κουμπια αφης/..κανενα remote control..κατι..τα hp εχουν τετοια και εγω αυτο σκεφτομαι..μηπως και εκαψα κατι...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 και εγω αυτο σκεφτομαι..μηπως και εκαψα κατι... αν εκαψες κατι η αν εκοψες κατι θα ειναι δυσκολο να το βρεις γιατι θα πρεπει να κανεις δοκιμες με το δευτερο λαπτοπ που ελπιζω να μην κανεις και σε κεινο καποιο προβλημα καταλαθος. Γιατι μετα θαεχεις αντι για 2 καλα λαπτοπ,2 χαλασμενα
qps Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα.Εγω εχω το εξης θεμα.Το λαπτοπ ανοιγει κανονικα,δεν εμφανιζει κανενα error στο boot αλλα το ανεμιστηρακι δεν γυρναει καθολου.Οπως ειναι λογικο το λαπτοπ μετα απο 10 λεπτα ανοιχτο κλεινει, λογικα λογω θερμοκρασιας. Επειδη το ανοιξα προσφατα και το αλλαξα παστα υπαρχει περιπτωση να εκανα καμμια ζημια?Υπαρχει περιπτωση να εχει κουμπωσει λαθος το καλωδιο που παιρνει ρευμα απο την μητρικη(το εβγαλα και το ξαναεβαλα 2-3 φορες)? Υπαρχει τροπος να δω αν ειναι χαλασμενο απλως το ανεμιστηρακι?
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα.Εγω εχω το εξης θεμα.Το λαπτοπ ανοιγει κανονικα,δεν εμφανιζει κανενα error στο boot αλλα το ανεμιστηρακι δεν γυρναει καθολου.Οπως ειναι λογικο το λαπτοπ μετα απο 10 λεπτα ανοιχτο κλεινει, λογικα λογω θερμοκρασιας. Επειδη το ανοιξα προσφατα και το αλλαξα παστα υπαρχει περιπτωση να εκανα καμμια ζημια?Υπαρχει περιπτωση να εχει κουμπωσει λαθος το καλωδιο που παιρνει ρευμα απο την μητρικη(το εβγαλα και το ξαναεβαλα 2-3 φορες)? Υπαρχει τροπος να δω αν ειναι χαλασμενο απλως το ανεμιστηρακι? να κουμπωσει λαθος λιγο δυσκολο.αν το φαν ειναι 12 volt αν μπορουσες καπως να το κανεις πατεντα και να το κουμπωσεις εστω προοσωρινα με καποιο τροφοδοτικο ή πανω σε molex απο κανονικο τροφοδοτικο θα μπορουσες να δεις αν δουλευει.εκτος αν βρεις fan απο ιδιο μοντελο και τα κανεις τραμπα.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ebay θα βρεις φτηνα φαν αν ειναι αυτο .ελπιζω να μην εχει γινει αλλη ζημια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα