KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Εχω το εξης μηχανημα. intel pentium 4 3.0ghz 768mb ram σκληρο 320αρη western ati radeon 9200 se (αν θυμαμαι καλα) Θελω να του περασω debian wheezy με lxde κατα προτιμηση λογω αδυναμου pc. Απο οσο ξερω οταν γινεται η εγκατασταση εισαι με τον open driver. Εκανα μια αναζητηση στο site για τον proprietary αλλα ειναι για hd σειρες, ακομα και ο legacy. Οποτε μενω με τον open ετσι? Θελω να βαλω linux διοτι με xp σιχαθηκα και το pc ειναι μονο για κανενα βιντεο στο youtube. Αλλα μου ειπανε οτι σε windows o flash player λειτουργει καλυτερα σε θεμα αποδοσης. Ξερω οτι η ram ειναι λιγη για internet αλλα anyway Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ναι μενεις με τον radeon. Αν το θεμα σου ειναι μονο το youtube, μπορεις να βαλεις ενα minitube πχ και να μην εχεις flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ε θελω να σου πω δεν ειναι για πολλα πολλα. Το πολυ 2 καρτελες ανοιχτες. Οποτε μενω με τον open και δοκιμαζω το Minitube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εεεεεμ, jim εχουμε ενα θεμα. Παρατηρησα οτι το minitube (σε windows τουλαχιστον), μετα απο 20 μερες ειναι επι πληρωμη. Ισχυει και για την εκδοση linux αυτο? Εκτος απο αυτο, ειδα οτι ειναι μονο για testing και οχι για stable οπως ειμαι εγω. Προσπαθησα να βαλω smtube, αλλα αυτο ειναι μονο για ubuntu. Τι κανουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δε ξερω αν ειναι δυνατό, δοκίμασες να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία HTML5 στο youtube; Εχω lubuntu se παρόμοιο μηχάνημα(256mb παραπάνω RAM) και δουλεύει πολύ καλύτερα από τον flash player.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Χμμμ το βρηκα αυτο που λες. Θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Το καταφερα παιδια. Προσθεσα στα repos debian sid main, update, εγκατασταση το smtube και ολα perfect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα