Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως είναι για όλους τους gamers η αέναη ερώτηση  όσον αφορά την αναβάθμιση

της GPU τους και γενικότερα του συστήματός τους εν όψη τον Next Gen παιχνιδιών που έρχονται την χρονιά αυτή, αναβάθμιση τώρα η αναμένουμε την έλευση τους και πράττουμε ανάλογα εφόσον θα 

έχουμε στα ''χέρια'' μας κάποια αποτελέσματα.

Περιμένω απαντήσεις απο όλους τους insomniacs experts σε θέματα GPU. :-D

Δημοσ.

Και εγω στα ιδια ειμαι με σενα :P

Μαλιστα σκεφτομουν να αγορασω ολοκληρο PC αλλα αποφασισα να περιμενω τα next gen παιχνιδια μιας και για το WoW & Hearthstone που παιζω προς το παρον μια χαρα καλυπτομαι.

Αν εχεις καποια παιχνιδια ομως που θες να παιξεις και δεν μπορεις λογω συστηματος πας για αναβαθμιση...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να περιμένει με μια κάρτα επιπέδου AMD 270/270X είναι καλυμμένος για τα επόμενα χρόνια 

Δημοσ.

Ίσως είναι για όλους τους gamers η αέναη ερώτηση  όσον αφορά την αναβάθμιση

της GPU τους και γενικότερα του συστήματός τους εν όψη τον Next Gen παιχνιδιών που έρχονται την χρονιά αυτή, αναβάθμιση τώρα η αναμένουμε την έλευση τους και πράττουμε ανάλογα εφόσον θα 

έχουμε στα ''χέρια'' μας κάποια αποτελέσματα.

Περιμένω απαντήσεις απο όλους τους insomniacs experts σε θέματα GPU. :-D

O χρήστης πρέπει να αναβαθμίζει όταν θεωρεί ότι το συγκεκριμένο hw που έχει δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες του, ειδάλλως θα καταλήξει να περιμένει αιώνια σαν την Πηνελόπη τον Οδυσσέα σε δεκαετές πρόγραμμα κερατώματος.

Η συχνότητα που θα βγαίνουν σήμερα κάρτες έχει φρενάρει τόσο που είναι η ατελείωτη βαρεμάρα. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει σε βάθος χρόνου είναι να χαμηλώσουν οι τιμές αλλά δεν μπορεί να το εγγυηθεί και κανείς.

Κατά τα άλλα δίχως παρεξήγηση μας ρωτάς πότε ΘΑ πεινάσεις, πότε ΘΑ σου έρθει να αφοδεύσεις ή οτιδήποτε άλλο; Αν θέλεις να κάνεις μια αναβάθμιση σήμερα και θέλεις συμβουλές πάνω σε αυτό φτιάξαμε αυτό εδώ για να βοηθάμε τον κοσμάκη: http://www.insomnia.gr/topic/513064-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

και φυσικά θα προσφερθούν αρκετοί να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Εγώ αγαπητέ Ailoure έφτιαξα ένα θέμα για την τωρινή κατάσταση των χρηστών που είναι ας το πούμε μεταβατική  και βρίσκονται σε

φάση αναβάθμισης όλοι γνωρίζουμε  πως μέσα στην χρονιά σε λίγους μόλις μήνες θα κάνουν την εμφάνισή τους 

τα next gen παιχνίδια   κάποιος που δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για το θέμα (όπως εγώ π.χ) έχει κάποια ερωτηματικά και ίσως κάποιος εδώ στο φόρουμ τον βοηθήσει,

Δημοσ.

΄Οπως σου είπα ήδη τουλάχιστον για το 2014 δεν προβλέπετε να έχουμε κυκλοφορίες πολύ πιο γρήγορων GPU από ότι ήδη υπάρχουν. Με αυτές που κυκλοφορούν ήδη θα πρέπει να αρκεστούμε και για ακριβώς αυτό τον λόγο σε παρέπεμψα στην άλλη ενότητα αν θέλεις συμβουλές αναβάθμισης, γιατί πολύ συγκεκριμένα ή αν θέλεις μοναδικά ερωτήματα δεν μου έθεσες ούτε στην παραπάνω σου συμμετοχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...