steliosbal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα.Πριν λιγες μερες αγορασα ενα λαπτοπ (lenovo G500) το οποιο εχει πανω 2 καρτες γραφικων.Μια ενσωματομενη της intel και την amd radeon 8750.Το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει καποια επιλογη απο bios ωστε το λαπτοπ να τρεχει μονο με την amd.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 οχι δεν υπαρχει. απο την στιγμη που θα πατησεις το κουμπι μεχρι να μπεις στα windows ειναι ολα απο την HD4000. μεσα απο τον catalyst θα οριζεις ποιες εφαρμογες θες να τρεχουν με την randeon.Οι υπολοιπες θα τρεχουν με την HD4000
steliosbal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Κατι με χαλαει στα χρωματα και στα γραφικα στην επιφανεια εργασιας και στην αναλυση.Δεν μπορω να τα πειραξω αυτα απο το catalyst. 1
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 τον driver για την Intel HD τον περασες;
steliosbal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω πειραξει τιποτα.Υπεθεσα πως ειναι περασμενος.Πως μπορω να το τσεκαρω?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 απο το site του λαπτοπ σου θα βαλεις τον driver για το δικο σου μοντελο.
steliosbal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Απ οτι ειδα στο site της lenovo εχω τους τελευταιους drivers.Στο site της intel ομως εχει καποιους πιο κανουργιους για την HD 4000.Να κατεβασω απο κει?
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 καλυτερα οχι,σε ελαχιστες περιπτωσεις ο driver της εταιριας θα τρεξει σωστα σε λαπτοπ με υβριδικο συστημα γραφικων(γι αυτο σου ειπα κιολας να το κατεβασεις απο lenovo)ενδεχεται να μην παιζει σωστα το συστημα με τον driver της intel απ το site της. Αν θες να το δοκιμασεις,κανε ενα restore point στο λαπτοπ και περνα τον driver της intel απ το site της.
steliosbal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομιζω να αλλαξει κατι,.Θα το αφησω ετσι οπως ειναι...τι να κανω?
mark75 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μιας και έχω και γω το ίδιο λαπτοπ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το manager device και το lenovo solution center δείχνουν ότι η κάρτα amd δουλεύει κανονικά. Τρέχοντας δύο προγραμματάκια το everest και το furmark μου δείχνουν ότι έχω μόνο την intel για κάρτα γραφικών και την amd δεν τη δείχνουν καθόλου, σαν να μην υπάρχει. Είναι λογικό αυτό? Έχω εγκαταστήσει τον καινούργιο driver από το site της amd
Xristaras12 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ναι ειναι λογικο. Η κυρια καρτα γραφικων του συστηματος ειναι η ιντελ και δεν αλλαζει αυτο Γι αυτο και μερικα προγραμματα βλεπουν μονο την ιντελ Ακομα κ εγω στο λαπτοπ της υπογραφης το 99% των προγραμματων αγνοουν την υπαρξη της 6470Μ παρ ολα αυτα οταν γυρναω τα γραφικα σε αυτη την καρτα τρεχουν κανονικα.
mark75 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Να σας ενημερώσω ότι το προγραμμα GPU-Z την βλέπει και δείχνει ότι δουλεύει κανονικά άν την εφαρμογή που τρέχεις την έχεις ρυθμίσει από το amd catalyst control center στην υψηλή απόδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα