Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά μόνο note 2 στα χαρακτηριστικά που θέλεις.

Το xperia Z ultra πέρα από πολύ ακριβό είναι και αδύνατο να το κουβαλήσεις. Πολύ βαρύ και τόσο μυτερό που καρφώνει αν το βάλεις στην τσέπη.

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά μόνο note 2 στα χαρακτηριστικά που θέλεις.

Το xperia Z ultra πέρα από πολύ ακριβό είναι και αδύνατο να το κουβαλήσεις. Πολύ βαρύ και τόσο μυτερό που καρφώνει αν το βάλεις στην τσέπη.

Χωραει στη τσεπη? :confused:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις δικές μου που είμαι 1.90 και δεν φοράω skinny jeans χωράει αλλά πετάγεται μια μυτερη άκρη από την μία πλευρά και η άλλη μυτερη άκρη μου καρφώνει το μπούτι αν προσπαθήσω να κάτσω. :-P
Από την άλλη η κοπέλα που θα έχει τσάντα δεν την απασχολεί αυτό

Επεξ/σία από Calexako
  • Like 1
Δημοσ.

Για μενα δωσε κανα 200ρι και παρε tablet ,αν δε κανω λαθος βιβλιο να διαβαζεις θες,αν εχεις κινητο ηδη παρε tablet.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

συγγνώμη την οθόνη του huawεi την έχετε δει?χαμηλή ανάλυση δεν έχει για τα 6,1? και μια

ερώτηση στους κατόχους του νοτε 2 το πενάκι είναι βολικό ή όχι? θέλω να τα συνδιάζω όλα αυτα δε θέλω μόνο βιβλίο.

Δε παίρνω κινητό τσέπης και δε χρειάζεται να το έχω τσέπη. Κοριτσι είμαι 

Δημοσ.

<p>συγγνώμη την οθόνη του huawεi την έχετε δει?χαμηλή ανάλυση δεν έχει για τα 6,1? και μια</p>

<p>ερώτηση στους κατόχους του νοτε 2 το πενάκι είναι βολικό ή όχι? θέλω να τα συνδιάζω όλα αυτα δε θέλω μόνο βιβλίο.</p>

<p>Δε παίρνω κινητό τσέπης και δε χρειάζεται να το έχω τσέπη. Κοριτσι είμαι </p>

Εγω παντως τετοια αναλυση εχω σε μια πλασμα 50αρα και βλεπω μια χαρα.Ειναι υπερβολη να μιλαμε για χαμηλη αναλυση hd σε 6 ιντσων οθονη.Απο κει και περα το πενακι ειναι πολυ βολικο και απο τι στγμη που το μπατζετ σου το επιτρεπει και εχεις αναγκη απο μεγαλη οθονη + κινητο τηλεφωνο θα επρεπε να ειχες ηδη παρει το note.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

θα δω τι θα κυκλοφορήσει ακόμα κι ανάλογα θα πράξω ,θα κοιτάζω για καμία ευκαιρία στο ebay αλλά και εδώ μήπως πετύχω τπτ σε νοτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...