marw7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα, ψάχνω για ανδροιδ κινητό με μεγάλη οθόνη ( για διάβασμα βιβλίων) με καλή μπαταρία κι αν γίνεται και δίκαρτο. Προσανατολιζόμουν στο one touch hero της αλκατέλ αλλά δεν βλέπω διάθεση να το κυκλοφορεί σύντομα στην αγορά. και ταμπλετ από το οποίο να στέλνω μνμ να μιλάω και να γράφω και να διαβάζει αν μου βρείτε ακόμα καλύτερα. δε με απασχολούν τα παιχνίδια με ενδιαφέρει σίγουρα η μεγάλη οθόνη, η καλή μπαταρία κ η τιμή όσο γίνεται πιο χαμηλά από 400 και άνω δε νομίζω να δώσω.
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Νοτε 2 απο 330 eυρω 5.5 ιτσων Lg g2 16GB απο 418 ευρω 5.3 ιντσων note 1 απο 199 ευρω 5.3 ιντσων
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν εχεις αναγκη τις 2 καρτες πηγαινε για Note 2
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ξεπερασμένα δεν είναι; Πια?το note 2 kαι το lg g2?
adi32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 υπαρχει το TCL HERO http://www.aliexpress.com/item/Original-Alcatel-Hero-TCL-Hero-N3-Y910-MTK6589T-Quad-Core-Dual-Camera-13-0MP-2GB-RAM/1419912778.html το εχει παρει ενα παιδι και λεει καλα λογια στο myphone
marw7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Πια?το note 2 kαι το lg g2? το lg g2 όχι το νοτε 2 ναι υπαρχει το TCL HERO http://www.aliexpress.com/item/Original-Alcatel-Hero-TCL-Hero-N3-Y910-MTK6589T-Quad-Core-Dual-Camera-13-0MP-2GB-RAM/1419912778.html το εχει παρει ενα παιδι και λεει καλα λογια στο myphone το ήθελα για το πενάκι.δε μοιάζουν μεταξύ τους τόσο. έχω διαβάσει σχόλια αλλά δεν είναι το ίδιο.
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 το lg g2 όχι το νοτε 2 ναι Με μπατζετ κατω των 400ων ευρω και μεγαλη οθονη και πενακι και καινουριο 2013 μοντελο μη περιμενεις και πολλα. Το note 2 παντως ειναι απο τα πιο επιτυχημενα κινητα της samsung και δεν ειναι και παναρχαιο.2012 μοντελο ειναι.Για τη δουλεια που το θες ειναι οτι πρεπει. Μπορεις ομως να πας και στο g2 με λιγο μικροτερη οθονη αλλα θα υπερβεις τα 400 ευρω
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν θεωρεις το Note 2 ξεπερασμενο τοτε συγνωμη αλλα εγω παω πασο εδω.Τα αλκατελ δλδ ειναι πιο μπροστα ας πουμε? Οπως και να εχει να ξερεις οτι για να παρεις την τελευταια συσκευη που κυκλοφορησε,εφοσον οι αλλες ειναι ξεπερασμενες για σενα, πρεπει να διατιθεσαι να δωσεις ενα 500αρι 3
marw7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν θεωρεις το Note 2 ξεπερασμενο τοτε συγνωμη αλλα εγω παω πασο εδω.Τα αλκατελ δλδ ειναι πιο μπροστα ας πουμε? Οπως και να εχει να ξερεις οτι για να παρεις την τελευταια συσκευη που κυκλοφορησε,εφοσον οι αλλες ειναι ξεπερασμενες για σενα, πρεπει να διατιθεσαι να δωσεις ενα 500αρι Αν το πάμε έτσι να περιμένω κανενα μήνα ακόμα να πέσει άλλα 100 η τιμή του νοτε 3 να έρθει στην τιμή που πρέπει για να το τσιμπήσω το οποίο δεν έχει ραδιόφωνο έτσι; δε θέλω να το παίξω ελληναράς που παίρνει κινητούμπα και μετά δεν έχει να πάρει τηλ αν δεν υπάρχει τέτοιο κινητό πρότινέ μου κάποιο τάμπλετ. το επείγομαι. Είχα καλήσει με το αλκατέλ γιατί είχε όντως καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι ένα κινητό που δε το έχει όλος ο κόσμος.
ostvarivanje Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 To ότι βγήκε τον περασμένο Σεπτέμβριο το Note III, δε σημαίνει ότι το Note II είναι ξεπερασμένο!!! Ίσα ίσα που είναι από τα πιο καλά για μένα!
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις να περιμενεις να πεσει το note 3,τωρα για το αλλο που λες κινητο ειναι δεν ειναι μπουφαν.Ολο και καποιος θα το εχει. Παντως κανεις λαθος που δε πας στο note 2 αν το θες τωρα αμεσως.
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου... Αν θες δες και το G pro τοτε που δεν το εχει ολος ο κοσμος σαν το Note
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Yπαρχει και αυτο στις 6 ιντσες https://www.skroutz.gr/s/3067946/Huawei-Ascend-Mate.html Ειμαι σιγουρος οτι μονο εσυ θα το εχεις δε το λεω ειρωνικα 1
libero1899 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 xperia z ultra τετραπύρηνο με τρομερή μπαταρία και οθόνη 6,4 ιντσες 4G αξίζει για την τιμή του με τα χίλια κι αν θες μικρότερη όχι τόσο μεγάλη οθόνη πας και στο xperia z samsung και lg πολλά κουσούρια και apple τεχνικά χαρακτηριστικά χάλια σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του σκέψου οτο το 5s είναι ακόμα διπύρηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα