Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! το πρώτο μου post στο φόρουμ σας! 

Λοιπόν! εδώ και έναν μήνα περίπου μοιραζόμουν την σύνδεση του laptop με το desktop PC.

Έπιανα internet μέσω "κεραίας wifi" και την έκανα share στο ασύρματο δίκτυο Laptop - Desktop.

Χτες όμως για κάποιον λόγο προσπάθησα να συνδεθώ από το desktop και δεν μπορούσα! Ενώ συνδέεται, και οι δύο υπολογιστές επικοινωνούν  και έχει και Network Access, μου βγάζει ότι δεν έχει Internet Access

Δοκίμασα να εγκαταστήσω καινούργιους drivers και στα δύο PC, Στις συνδέσεις έχω επιλέξει αυτόματη IP όπως και πριν που λειτουργούσε άλλα τίποτα! Πραγματικά σκέφτομαι να κάνω format και στα 2 PC!

Δημοσ.

Τίποτα φίλε μου! έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει.. επίλυση τον windows (ποτέ δεν δουλεύει), έσβησα όλα τα δίκτυα πάλι τίποτα! το δίκτυο μεταξύ υπολογιστών δουλεύει.. σκέφτομαι μήπως είναι κάποιος γιός που τα κάνει όλα.. επειδή δεν χρησιμοποιώ αντιβιοτικό.. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου!! δεν το είχα σκεφτεί! όλα κομπλέ!! περίεργο όμως το πρόβλημα που είχα.

Δημοσ.

αν το εψαχνες και το εστηνες απο την αρχη θα εβρισκες τι φταιει .αλλα επειδη και εγω πολυ σπανια εχω κανει ics θα ειναι δυσκολο διαμεσω ενος forum να προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη και να κανουμε δοκιμες.οποτε με ενα προγραμμα λυνεις μια και καλη το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...