dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά! Θέλω να συνδέσω και μια 3η οθόνη πάνω στην κάρτα γραφικών, οι 2 τωρινές οθόνες συνδέονται με hdmi & dvi. Πως να την συνδέσω στο dual-dvi ή με adaptor στο displayport ; Για το dvi κάνει αυτός ο adaptor ; Τις οθόνες τις θέλω σε επέκταση. Ευχαριστώ
antbyron Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Απ' ότι θυμάμαι η μία οθόνη εκ των τριών θα πρέπει να συνδέεται με display port. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν ισχύει.
AiWaaa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ασχετο λίγο οφ τοπικ αλλα με τις θερμοκρασίες πως τα πας ? Στο θέμα μας τώρα νομίζω στο dual με αντάπτορα
antbyron Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Το display port to Dvi μπορεί να μην σου δουλέψει. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση δεν δούλεψε.
AiWaaa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Aνάλογα εμένα πάντως με 3 είχε δουλέψει. Ας δοκιμάσει και τα 2 εαν εχει την δυνατότητα
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Επειδή δεν έχω την δυνατότητα και από ότι διάβασα το dvi to dual vga λέει στις πληροφορίες προϊόντος ότι βγάζει την ίδια εικόνα Με βάση αυτό να πάω μάλλον σε displayport δηλαδή να πάρω adaptor displayport to vga
dimitrisOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Τελικά ξέρεις κανείς σίγουρα αν πρέπει να αγοράσω τον adaptor displyaport ; Μην τον πάρω τζάμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα