geokok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω προγράμμα σαν ocr ώστε να επεξεργάζομαι τα παλαιότερα scanned σχέδια μου;
Jimis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 to apotelesma einai aparadekto. ase min to psaxneis.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 programma san ocr? ta ocr den su kanun? paperport,readiris,finereader,omnipage ine orismena.gine pio safis.....pu tha ta vris?exis akusi gia p2p networks? just asking...
Jimis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 afto pou thelei o filos an katalava kala einai na scanarei ta sxedia kai na ta parei me kapio programma san .dwg ginetai alla to apotelesma einai aparadekto.
Nimrod7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω προγράμμα σαν ocr ώστε να επεξεργάζομαι τα παλαιότερα scanned σχέδια μου; Υπάρχει το Scan2Cad αλλα ειναι οπως όλα απαράδεκτο! Η λύση που χρησιμοποιώ εγω ειναι να κανω scan το σχέδιο να το βάλω σαν background στο cad προγραμμα, και να κανω ενα πέρασμα απο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.