Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω αγορασει ποτε μου τιποτα από ebay και ψαχνω για ένα iPhone 5......ξερω πως το ebay εχει money return policy αλλα δεν θελω να μπλέξω εξαρχής.....αρχικα πληρωνω τελωνειο όταν ερθει;;;υπαρχει καποιος αξιόπιστος πωλητης και αν ναι από που το καταλαβαίνεις;;;

Δημοσ.

Αν ο πωλητής ειναι απο χώρα εκτος ευρωαπικης ένωσης θα πληρώσεις και τελωνείο που παει συνήθως ανάλογα με την αξια το προιόντος , δηλαδη αν πχ πάρεις 500 euro κατι τοτε μαλλον θα δώσεις αλλα 100 150 euro και ισως και παραπάνω ισως και λιγότερα δεν ειναι standar.

Απο εκει και πέρα πρέπει να δεις τι ποσοστό πωλήσεων εχει (98 % ειναι πολυ καλα ) και αν εχει πολλες πωλήσεις γενικά και τι θετικές και αρνητικες αξιολογήσεις

Δημοσ.

Δεν θα σου προτεινα να παρεις απο ebay iphone.τοσο καιρο δεν εχω ακουσει εναν να πει οτι το πηρα και ειναι ολα οπως τα περιμενα.ολοι παλεβουν με refund και αντε να το στελνεις πισω κτλ

Δημοσ.

Αν ο πωλητής ειναι απο χώρα εκτος ευρωαπικης ένωσης θα πληρώσεις και τελωνείο που παει συνήθως ανάλογα με την αξια το προιόντος , δηλαδη αν πχ πάρεις 500 euro κατι τοτε μαλλον θα δώσεις αλλα 100 150 euro και ισως και παραπάνω ισως και λιγότερα δεν ειναι standar.

Απο εκει και πέρα πρέπει να δεις τι ποσοστό πωλήσεων εχει (98 % ειναι πολυ καλα ) και αν εχει πολλες πωλήσεις γενικά και τι θετικές και αρνητικες αξιολογήσεις

Ούτε καν

Πόσο μάλλον για αγορά τόσο ακριβού προϊόντος

Δημοσ.

αρα μου λετε να μην το επιχειρησω καν;;

OY ΜΠΛΕΞΕΙΣ..   Καλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..Άκου κ  εμάς που είμαστε χρόνια στο ebay και ξέρουμε ότι τέτοιες αγορές δεν τις κάνουμε με ελαφριά καρδιά από ebay..Ελέγχεις πολλά πράγματα πριν αγοράσεις και αν είσαι άπειρος την πατάς πολύ εύκολα.. 

Έχει πολύ καλές προσφορές σε πολλά είδη,μικροείδη,που εδώ τα πουλάνε χρυσό..Εφόσον είσαι αρχάριος ξεκίνα με μικροαγορές να δεις πως λειτουργεί,απέκτησε εμπειρία ebay και μετά από κανένα χρόνο το ξανασκέφτεσαι ! ;)

Δημοσ.

και παντα να τους ρωτατε αν ειναι κλειδωμενο το apple id  το 70% των πωλητων δεν το γραφουν!!!! οσο για τελωνειο αν συνενοηθεις με τον πωλητη και βαλει αξια κατω απο 100 ευρω (δυσκολο) και αποστολη usps  tote 95% δεν θα πληρωσεις φορους 

Δημοσ.

και παντα να τους ρωτατε αν ειναι κλειδωμενο το apple id  το 70% των πωλητων δεν το γραφουν!!!! οσο για τελωνειο αν συνενοηθεις με τον πωλητη και βαλει αξια κατω απο 100 ευρω (δυσκολο) και αποστολη usps  tote 95% δεν θα πληρωσεις φορους 

Σωστός..Ισχύουν ακριβώς όπως τα λες.

*Αλλά όπως και να χει τέτοιες αγορές τις αποφεύγει απο  bay..Μακριά γιατί όποιος αγόρασε μόνο χαρούμενος δεν βγήκε...Το θέμα μπορεί να κλείσει γιατί φαίνεται ανοιχτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...