Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατήρησα σήμερα που άνοιξα το πισι πως έχω δεχτεί και συνεχίζω να δέχομαι ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ενημερώσεις email για νέα θέματα από το φόρουμ των ειδήσεων (νομίζω κι από τα δύο subforum ειδήσεις και λόμπι). Αυτό ξεκίνησε να γίνεται από μόνο του σήμερα και χωρίς να έχω συνδρομή! Έχει ένα link από κάτω στο ιμέιλ γι ακύρωση της συνδρομής, δε το έχω πατήσει ακόμα ώστε να δω αν θα σταματήσει, πάντως συνδρομή δεν είχα. Ούτε τώρα δηλαδή αν πάω εκεί κι ελέγξω δε με δείχνει να έχω συνδρομή.

Πιστεύω δηλαδή πως ίσως να είναι κάτι σα bug, αν όχι ηθελημένο, γι αυτό το αναφέρω.

[edit] Κι από τις «Προσφορές» δέχομαι. Πάτησα το unsubscribe και γράφει σφάλμα, πράγμα που μου φαίνεται λογικό αφού δεν έχω συνδρομή εκεί για να μου ακυρώσει

«Ένα Σφάλμα Παρουσιάστηκε

There was an error unsubscribing from this item. If you are not logged in (or using a different account) Please log in and try again.»

Υ.Γ. Επίσης (αυτό απορία) πού μπορώ να δω μαζεμένες τις συνδρομές μου στα sub-forums; Χωρίς δηλαδή να ανοίξω το καθένα ξεχωριστά. Κάποτε τις είχα δει σε λίστα, τώρα δε το καταφέρνω.

Δημοσ.

Και εγώ χθες το βράδυ, άρχισα να δέχομαι ειδοποιήσεις μέσω mail , για θέματα που ειχα συνδρομή, αλλά δεν ειχα επιλέξει ποτε να λαμβάνω mail. ξεκίνησε λίγο αφου επανήλθε το site, μετα απο ενα downtime που ειχε

μπήκα στον πίνακα ελέγχου και τις  απενεργοποίησα πάλι

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications

Δημοσ.

Ή bug είναι ή άρχισε να ρετάρει κάποιο script που φιλτράρει το workload που στέλνεται στον outgoing mail server σχετικά με ειδοποιήσεις.

Τις συνδρομές σου μπορείς να τις δεις εδώ από το επάνω μέρος της σελίδας, κάνοντας click στο dropdown με το nickname και το avatar σου. Link:

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=followed

Αριστερά έχει και επιλογές φιλτραρίσματος, π.χ. να αλλάξεις από λίστα συνδρομών topics σε συνδρομές subforums.

Θα πρότεινα να δοκιμάσεις το «ισοδύναμο» του "have you tried turning it on and then off, ma'am?" :D. Δηλαδή, κάνε follow και στο καπάκι unfollow τα «ατίθασα» subforums.

Δημοσ.

Αριστερά έχει και επιλογές φιλτραρίσματος, π.χ. να αλλάξεις από λίστα συνδρομών topics σε συνδρομές subforums.

Αυτό δοκίμασα νωρίτερα αλλά μου βγάζει κενό (Λυπούμαστε, δε μπορούμε να βρούμε οποιοδήποτε περιεχόμενο με συνδρομή σας) παρά του ότι έχω όντως κάποιες συνδρομές (και νομίζω δουλεύουν ΟΚ).

[edit] Πήγα σε sub-forums όπου βεβαιωμένα είχα συνδρομή μέχρι χτες και δε με βλέπω πια, το έκανα πάλι και ναι, τώρα όντως μου τα δείχνει εκεί στη λίστα. Πάντως πήρα ενημερώσεις σήμερα από αυτά όπως έπαιρνα πάντα. Κι αυτό με κάνει να υποψιάζομαι πως δούλεψε σα να χάθηκαν/μπερδεύτηκαν οι ρυθμίσεις των συνδρομών, κάτι τέτοιο μοιάζει.

Θα πρότεινα να δοκιμάσεις το «ισοδύναμο» του "have you tried turning it on and then off, ma'am?" :D. Δηλαδή, κάνε follow και στο καπάκι unfollow τα «ατίθασα» subforums.

Ναι, θα το κάνω, το σκέφτηκα κι εγώ αλλά ήθελα να δώσω χρόνο στο ζήτημα. :P

Πάω τώρα να το δοκιμάσω. Άμα δε ξαναπάρω θα πέτυχε.

Πάντως σήμερα κάτι έγινε, δεν είχε ματαγίνει.

Υ.Γ. Όχι πως δε με ενδιαφέρουν οι ειδήσεις, όντως τα παρακολουθώ αλλά μέσω RSS, δεν είχα βάλει συνδρομή. Το πέτυχε πάντως το ενδιαφέρον μου, λολ. Αυτό το φόρουμ μαντεύει τί σε ενδιαφέρει κι αποφασίζει να σου στέλνει ειδοποιήσεις, θα είναι feature μάλλον. :-D

(στις προσφορές μόνο έπεσε έξω, αυτά δε τα παρακολουθουσα, αλλά εντάξει 2 στα 3 πέτυχε :P)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι αύριο θα ενημερώσω αν πέτυχε το on/off.

[αργότερα] μπα, εντάξει μου φαίνεται τώρα. Μετά το βάλε βγάλε τα βλέπω και σωστά στη λίστα.

Επεξ/σία από PCharon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...