evagelou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα σας ! αντιμετοπιζει ενα φιλαρακι το εξης.... αγορασε τωρα μια Gtx480!εχεις μια 23 full hd !την βαζει πανω και του λεει ακαταλληλο φορματ! ακριβως την ωρα πριν βαλει τον κωδικο ωστε να μπει μεσα στο προφιλ του στα win....η συνδεση ειναι με dvi!εχουνε καθαριστει τα προηγουμενα drivers με ddu...
Ailuros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ασχέτως ότι δεν μπαίνω στον κόπο να διαβάσω δεύτερη φορά την συμμετοχή σου μπας και καταλάβω περί τίνος πρόκειται, θα ρωτήσω απλά τι σχέση ακριβώς έχει εδώ στις κάρτες γραφικών το συγκεκριμένο;
evagelou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ασχέτως ότι δεν μπαίνω στον κόπο να διαβάσω δεύτερη φορά την συμμετοχή σου μπας και καταλάβω περί τίνος πρόκειται, θα ρωτήσω απλά τι σχέση ακριβώς έχει εδώ στις κάρτες γραφικών το συγκεκριμένο; οτι απο την στιγμη που εβαλε την gtx480 πανω ενω πριν ειχε αλλη καρτα βγαζει αυτο το προβλημα! το pc μπουταρει κανονικα και ακριβως μετα το logo των win η οθονη μπαινει σε αναμονη και βγαζει αυτο το μνμ με το ακαταλληλο φορματ. που επρεπε δλδ να το βαλω το θεμα?
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μπες στης ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και σιγουρέψου ότι έχει κατάλληλες ρυθμίσεις ότι αφορά την συχνότητα ανανέωσης (Mhz) αλλά και την ανάλυση,ένα ή και τα δυο θα είναι ρυθμισμένα υπερβολικά ψιλά ή χαμηλά.Στο display->change resolution θα τα βρεις. Αν δεν ξέρετε τι σηκώνει η tv διαβάστε κάνα εγχειρίδιο,θα το αναφέρει λογικά.
evagelou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 η οθονη ειναι η 23αρα lg full hd.με την παλια καρτα ολα ειναι κομπλε... εννοεις να μπω απο το control panel της nvidia?
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 η οθονη ειναι η 23αρα lg full hd.Τι μου το λες εμένα;;;Δεν ξέρω της δυνατότητες από όλες της tv απέξω(μη πω δεν ξέρω από καμία ) Ναι,από το control panel της nvidia θα βρεις εκεί που σου είπα την tv και θα δεις τι ρυθμίσεις έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα