Sokratis12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Παιδια γειά σας! Πριν απο μια εβδομάδα αγόρασα το dell inspiron 3537 και ξαφνικά μετά απο μια εβδομάδα παω να το ανοίξω και δεν ανοίγει! Δείχνει το λαμπάκι οτι ανοίγει αλλα δεν ακούω τον υπολογιστή να δουλεύει οπως επισησ δεν ανοίγει ουτε cd rom ούτε οθόνη.Έβγαλα μπαταρία και έκανα όλεσ τις διεργασίες , σε περίπτωση που είχε κρατήσει μέσα ρεύμα, και παλι δεν ανοιγει. Τέλοσ το συνδεσα σε άλλη οθονη να δω μήπωσ ανοίγει και έχει θέμα η οθόνη αλλά και παλι τιποτα δεν μου έβγαζε! Εχεται καμία ιδέα για το τι φταίει?
revolver1990 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν δουλεύει καν και αφού το δοκίμασες και σε άλλη οθόνη τότε θεωρώ ότι είναι η Motherboard αν είσαι στην εγγύηση στείλε τον αλλιώς θα πληρώσεις 150-250 σίγουρα. Ο φορτιστής και η μπαταρία δουλεύουν κανονικά έτσι?
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν ειναι καινούργιο και σε εγγύηση πήγαινε το πισω μην ασχοληθείς αλλο
Sokratis12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Νομιζω πως δουλευει κανονικά , πωα μπορώ να το ελενξω? Ναι είμαι στην εγγύηση. Πρέπει να το στείλω κατευθείαν στην dell? η να το πάω στο κατάστημα που το πήρα?
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Στο κατάστημα που το αγόρασες πήγαινε το να δεις τι θα σου πουν εκει , αν θα το στείλουν στην dell για επισκευή η θα σου δώσουν καινούργιο μιας και το αγόρασες πολυ πρόσφατα
Sokratis12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Και κάτι τελευταίο σε περίπτωση που το στείλω μέσα σε πόσες μέρες θα το έχω πίσω γιατί το χρησιμοποιώ για Εργασία
Bilbo1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 εγω θα ελεγα να παρεις κατευθειαν τη dell ενα τηλεφωνο να ερθουν και να το παρουν (σε περιπτωση που δεν δωσουν καινουριο)
Sokratis12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην χρειαστεί καν να το στείλουν και επιτόπου να μου δώσουν άλλο ? Και ελπίζω να μην μου κλέψουν αρχεία τα οποία είναι σημαντικά Απλά μένω επαρχία και δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατόν να έρθουν με ένα τηλεφωνο
magdalhnh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν εχει καμμένη μητρική, δεν θα σου δώσουν άλλο, αλλά θα έρθουν στο σπίτι σου και θα σου αλλάξουν μητρική επιτόπου. Πάρ΄τους τηλ 210 8129810
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 σου απαντησα και στο άλλο θέμα, θα παρεις τηλεφωνο και εντος 2-3 εργάσιμων για επαρχία θα το εχουν επισκευασει. τωρα με το θέμα των αρχείων μιλα μαζί τους αλλα πιο πιθανό μου φαίνεται να βγαλεις το δισκο ωστε να τα τραβήξεις εσυ μιας και αυτοι απο οσο ξερω δεν αναλαμβάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα