maniac89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα, τις τελευταίες 10 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και σκέφτομαι μην έχω πειράξει τίποτα στον Chrome. Ενώ στην εφαρμογή του facebook στο κινητό μπορώ κανονικά να μπω και σε ένα άτομο να επιλέξω να μην εμφανίζεται στις ενημερώσεις μου, από τον chrome κατά κάποιο παράξενο τρόπο δεν μπορώ να το κάνω. Έτσι κάθε φορά που κάνω πχ έναν φίλο αλλά δεν θέλω να εμφανίζεται στις ενημερώσεις μου πρέπει να μπαίνω από την εφαρμογή στο κινητό και να αφαιρώ την επιλογή «Να εμφανίζεται στις ενημερώσεις μου». Επισυνάπτω και την εικόνα, εκεί παλιότερα μου έβγαζε την επιλογή «Don't show in news feed» κάπως έτσι. Τί μπορεί να φταίει; ps: δεν ήξερα σε ποιο θέμα του forum να το βάλω,οπότε εκ των προτέρων συγνώμη αν δεν κολλάει εδώ.
jim_p Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Το εχουν αλλαξει εδω και καιρο και εινια το κουμπι που λεει "following". Αν το πατησεις θα αλλαξει σε "follow". Εκτος αυτου, δεν σου δινει την επιλογη για το τι θα βλεπεις απο το χρηστη, πχ να μην βλεπεις status updates, shares κλπ. Ή ολα ή τιποτα! 1
maniac89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 αχα, ok ευχαριστώ πολύ! Δεν πιστεύω να ειδοποιείται ο χρήστης όταν τον κάνω από followin -> follow ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα