gtr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους. εχω ενα laptop toshiba satellite m100-165 και δεν ανοιγει οταν πατας το power αναβουν τα λαμπακια αλλα δεν παιρνει μπρος το ανεμιστηρακι και γενικα δεν δειχνει τιποτα το αφησα περιπου μια βδομαδα ανοιξε κανονικα για λιγο και εκλεισε μονο του εκτοτε τα ιδια δεν ανοιγει στην αρχη αναβοσβηνε το λαμπακι του power ειπα οτι ειναι τροφοδοτικο εβαλα ενα αλλο αλλα παλι τα ιδια παρακαλω τα φωτα σας μιας και ειναι των φωτων σημερα χαχαχαχχ.
coolerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 με μόνο μπαταρία(χωρίς τροφοδοτικό επάνω) εξοκολουθεί και κάνει τα ίδια;;
gtr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 με μόνο μπαταρία(χωρίς τροφοδοτικό επάνω) εξοκολουθεί και κάνει τα ίδια;; με μονο την μπαταρια αναβουν τα λαμπακια για μια στιγμη και παλι κλεινει.
coolerman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 πρόβλημα μητρικής μια στραβή να γίνει..πάς για άλλη μητρική δυστηχώς στο ebay 50/55 ευρώ έχουν new, αν θέλεις να το φτιάξεις/επισκευασεις
ss13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα , μάλλον χρειάζεται άνοιγμα για γενικό έλεγχο , να δεις μπας και το ανεμιστηράκι έχει κάποιο πρόβλημα ( πολύ πιθανόν ) και γενικό καθάρισμα , κοίτα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/437835-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-ibm-r50-type-1830-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7/
ramarg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 κανεις λαθος..το ανεμηστηρακι δεν μπορει να εχει καμια σχεση..αν ειχε προβλημα το λαπτοπ θα αναβε και θα εκλεινε απο θερμοκρασια...ο φιλος λεει οτι δεν αναβει καθολου..και το γεγονος οτι αναβουν τα λαμπακια μαζι για λιγο κ κλεινουν ειναι σημαδι προβληματος μητρικης...αλλαγη mobo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα