Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θέλω ουσιαστικά Link.png Site: αυτή την σύνθεση από το e-shop αλλά με πιο πολύ ram ( +4GB ) και χωρίς τα extra παρελκόμενα (ποντίκι,ηχεία κτλπ ).Για αυτό είπα να αγοράσω τα κομμάτια ένα ένα με 2x  http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.549423 για ram.

Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τον pc builder του e-shop γιατί δεν θα μπορέσω να το στήσω εγώ ( δεν θα βρίσκομαι σπίτι μου ).Είναι αξιόπιστο ή θα έρθει και δεν θα start?

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο.

Συμπλήρωσε την παραπανω φορμα για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε και μεις παραπανω. Βεβαιως και γινεται να τους ζητησεις τα κοματια και να τα συρναμολογησουν αυτοι και θα ειναι μια χαρα αξιοπιστο μηχανημα αρκει να διαλεξεις και τα καταλληλα κοματια. Για αυτο δωσε μας παραπανω πληροφοριες.

Δημοσ.

Συγνώμη για την έλλειψη πληροφοριών δεν είχα διαβάσει το sticky :(

Ποσό που διαθέτουμε :
420
Χρήση υπολογιστή :
Απλό browsing και ταινίες αλλά στο μέλλον (όταν βρω λεφτά ) λέω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών oπότε θέλω ο cpu να είναι decent
Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:
None :D
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.
Έχω ήδη μια 20αρα
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?
Όχι
Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).
Βέροια
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?
Από ένα κατάστημα και μάλλον το e-shop
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
Από το κατάστημα
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο.

Όχι δεν χρειάζομαι λειτουργικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια,φίλος μου ενδιαφέρεται και εκείνος για αγορά νέου με pc με παραπλήσιες απαιτήσεις και budget.Να ανοίξω νέο θέμα ή μπορείτε να μου απαντήσετε κι εδώ αν το ποστάρω?

Που ειναι αυτη η ενοτητα Milennium?Δεν τη βρηκα στο hardware

Επεξ/σία από oikpro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...