Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια καλή υλοποίηση σε x86 είναι το  A6-1450(temash) της amd που έχει έτσι χαμηλή κατανάλωση και επιδόσεις.

αυτά θα μπορούσαν να είναι καλά για tablets με πληκτρολόγιο ,για να παίζεις κανα παιχνιδάκι(τουλάχιστον για x86) ,αλλά για desktop δεν νομίζω να δούμε ποτέ εφαρμογή τους. 

Δημοσ.

τα tablet (και  τα κινητά ) έχουν native υποστήριξη controller που είναι μάλλον η καλύτερη λύση για όσα παιχνίδια φυσικα το υποστηρίζουν

τώρα να φτάσεις να θες πληκτρολόγιο είναι λίγο τραβηγμένο 

με ποντίκι/πληκτρολόγιο είναι καλά (ειδικά αν υπάρχει και κανονικού μεγέθους οθόνη με hdmi ή miracast) να κάνεις κάποιες βασικές δουλειές γραφείου (όσο σου επιτρέπουν οι σουίτες που είναι για φορητές)  η και browsing πιο "χλίδάτα" από ότι σε μικρή οθόνη έχοντας φυσικά τη δυνατότητα να βάλεις τον "υπολογιστή" σου στη τσέπη σου 

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά, αλλά το Mobile gaming σε ότι αφορά android ios είναι για να περνάς την ώρα σου στην στάση του λεωφορείου, και όχι να κοιτάς το alliasing.

Ναι συμφωνώ κάποιοι την βρίσκουν με αυτού του είδους gaming (casual.), αλλά εμένα δεν μου γυαλίζει το μάτι.

casual? απο ποτε τα Carmageddon,Crazytaxi,Dead Trigger2, GT Racing 2, Gta Sa, Jedi Knight academy, Quake3,Return to Castle Wolfenstein,fpse(ps1) ppsspp (psp) ειναι casual. ναι η πλειοψηφία ειναι αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι δεν υπαρχουν και σοβαρά games

(τα περισσότερα ports και emulators)

α και κατι n.o.v.a. που δεν τα εχω γιατι δεν τα σηκώνει το ταμπλετ μου. (εμπνευσμένο απο το crisys)

ασχετο, μιας που επιασα τα ports, αυτο που κανανε στο Injustice με απογοητευσε.. αλλα αυτο ειναι το προβλημα, τετοια games δεν μπορει να τα παιξει ο αλλος οπος τα παιζει στο pc του πανω σε μια touchscreen.. και τα ταμπλετ με κουμπια ειναι λιγα για να ασχοληθούν..

όπως το πανε σε 5 χρονια θα παιζεις gta 4 στο ταμπλετ σου.

απο συμβατοτητα τι λενε; τα παραπανω games που εχω παιζουν στον k1?

όλα καλά όλα ωραία άλλα καταντάει κουραστικό και μάλιστα δειχνη στην οθόνη το ps3  που είναι και 7 χρονών τραγικό 

την διαφορα στα watt την ειδες, ή μπα;

Δημοσ.

Έχουμε δυο χρόνια που γράφουμε ότι τα smart δεν είναι phones και ότι σύντομα θα αντικαθιστούν PC για κάποιους με χαμηλές απιτήσεις, και δώστου ότι είναι παντόφλες ο ένας και ότι είναι τηλέφωνα ο άλλος.

Δημοσ.

τι να κάνεις σε desktop με arm; 

αν είναι να τρέχεις android καλύτερα είναι να βάλεις τη συσκευή που θα έχει το συγκεκριμένο tegra με ένα usb otg και ένα hub για ποντίκι πληκτρολόγιο και μια οθόνη και να γλιτώσεις το κουτί 

Aυτό που λες είναι λιγάκι παλιο....http://archlinuxarm.org/platforms/armv7/nvidia/trimslice  

Περιμένω το αντιστοιχο με τον 64bit tegra. Oσο για το android σε desktop ..... το μονο σχόλιο που θα κάνω: Δεν είναι το μόνο linux  που κυκλοφορεί.

Δημοσ.

Το βίντεο δεν το είδα, αλλά στο κείμενο δεν γράφει κάπου για το πόσο θα καίει.

Αν έχουμε με τους σημερινούς επεξεργαστές πρόβλημα με τις μπαταρίες, φαντάζομαι με κάτι τέτοιο θα θέλουμε φορτιστή μαζί μας

• Super Moderators
Δημοσ.

Power 5W? Τι λες τώρα....

5w?με led πρεπει να ειναι,σιγουρα :lol:

Το βίντεο δεν το είδα, αλλά στο κείμενο δεν γράφει κάπου για το πόσο θα καίει.

ούτε κάποια από τα προηγούμενα posts :P

Αν έχουμε με τους σημερινούς επεξεργαστές πρόβλημα με τις μπαταρίες, φαντάζομαι με κάτι τέτοιο θα θέλουμε φορτιστή μαζί μας

θύμησέ μου μια περίπτωση που έχει ισχύσει αυτό...

• Like 3
Δημοσ.

Ισχύει όμως ότι θα έχει τέτοια κατανάλωση?

Μου φαίνεται τρομερή βελτίωση.

Εκτός αν το "power" που δείχνει η εικόνα είναι κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω.

Αυτή είναι η κατανάλωση. Είδε απλά η nvidia ότι χάνει τη μπάλα και όλοι πήγαν στη Qualcomm και είπε να τα παίξει όλα για όλα. Είναι θεμά χρόνου να υπάρξουν αντίστοιχες προτάσεις από τους υπόλοιπους.

Δημοσ.
Το SoC δεν είναι μόνο για κινητά-tablets αλλά και για κονσόλες και 4K TV.

Οπότε αν βγει μια κονσόλα με τιμή OUYA που μπορεί να παίξει games σαν το God of War η το Halo δεν θα με χάλαγε καθόλου.

Επίσης τα games για κινητά-tablets δεν είναι μόνο για να περνάς την ώρα σου τα έχουμε πει 100 φορές games όπως Chaos Rings, Final Fantasy, GTA, Football Manager, Modern Combat, Nova 3 και πολλά άλλα είναι full time games.   

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...