Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλη χρονιά να έχουμε!

Έχω ένα 500άρη παλιό εξωτερικό δίσκο (3.5") με διαμόρφωση σε FAT32, πράγμα που σημαίνει πως πάνω από 4 gb αρχεία τα ξεχνάω, όπως επίσης και το format γιατί θα τα χάσω όλα.

Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω καινούριο(ίσως έψαχνα την αφορμη) και είδα αυτόν:

http://www.skroutz.gr/s/1703358/Hitachi-Touro-Mobile-MX3-1TB-USB-3-0.html

Η τιμη του έπεσε γύρω στα 7 ευρώ την τελευταία εβδομάδα.Και ερωτώ:

α) Για τα λεφτά του αξίζει;

β) Θα έχω πρόβλημα με την διαμόρφωση σε NTFS για να έχω την πολυπόθητη επιλογη για αποθηκευση αρχείων άνω των 4 γίγα;

Δημοσ.

Αν δε θες να υπερβείς αυτά τα λεφτά πάρε τον.

Αν θες να είσαι πιο ασφαλής (όσο βαριά και να ακούγεται η λέξη για σκληρούς δίσκους) στη θέση σου θα πήγαινα σε χώρια δίσκο και χώρια θήκη για τη περίπτωση που η θήκη πάει περίπατο και βρεθείς στο δίλημμα εγγύηση vs δεδομένα.

edit: Για το NTFS ναι δε θα έχεις θέμα

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε θες να υπερβείς αυτά τα λεφτά πάρε τον.

Αν θες να είσαι πιο ασφαλής (όσο βαριά και να ακούγεται η λέξη για σκληρούς δίσκους) στη θέση σου θα πήγαινα σε χώρια δίσκο και χώρια θήκη για τη περίπτωση που η θήκη πάει περίπατο και βρεθείς στο δίλημμα εγγύηση vs δεδομένα.

edit: Για το NTFS ναι δε θα έχεις θέμα

Λόγω κανόνων του φόρουμ....δεν μπορώ να πω την ακριβη χρηση του δίσκου, αν και όλοι καταλαβαίνουμε τι είδους αρχεία είναι αυτά των άνω 4 gb.Έχω ηδη θηκη και όλα τα σημαντικά τα έχω εκεί και σε cloud κάποια άλλα, πιο σημαντικά.

Και ναι, δεν θέλω να υπερβώ τα λεφτά αυτά.

Τα αρχεια χανονται μονο με low level format

Ένα explanation γιατί δεν κατάλαβα;Υπάρχει δηλαδη περίπτωση format χωρίς να χαθούν αρχεία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...