Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  1. Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχετε από εμένα . Έχω ένα προβληματάκι με το λάπτοπ μου (Lenovo G580) , όπου αυτό το πρόβλημα το παρατήρισα 3-4 μήνες αφού το πήρα . Αρχικά έβαλα τα windows 7 και έσβησα τα windows 8. Έβαλα όλα τα driver που χρειαζόταν και δούλευε άψοχα . Μετά από κάτι εβδομάδες αποφασίζω να βάλω τα ubuntu και από εκεί ξεκήνισε το κακό . Δεν δούλευε η κάρτα Wi-fi και έτσι πειραματίστικα λίγο , βέβαια και με την βοήθεια έμπειρων . Τελικά τα καταφέραμε και την κάναμε να δουλέψει σωστά (όπως στα Windows 7) . Μετά από ένα χρονικό διάστημα είχα αγοράσει το δικό μου ιντερνετ (από την HOL) και ενοοείται πως πήρα και ένα ρούτερ . Το ρούτερ με το λάπτοπ απέχουν 7-12 μέτρα το πολύ (και το ρούτερ περνάει 2 τείχους).Δείχνει ότι έχω φουλ σήμα αλλά δεν έχω σχεδόν καθόλου ίντερνετ . Με το ζόρι ανοίγω το facebook . Αποφάσισα λοιπόν να βάλω τα windows 7 υπο τις συνθήκες αυτές (για την σχολή,και γιαυτό το παραπάνω πρόβλημα). Και όμως πάλι τα ίδια . Επίσης έχω άλλο ένα λάπτοπ το οποίο δουλέυει τέλεια από την ίδια απόσταση (Όμως με windows 8) . Πρέπει να είμαι στα δύο μέτρα για να ποιάσω "καλό" 'ιντερνετ και δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω πως είναι από την κάρτα Wi-fi δηλαδή ότι είναι χαλασμένη ή απλά δεν λειτουργεί σωστά πλέον . Και εδώ θέλω να με βοηθήσετε και να μου πείτε και εσύς γνώμες και το τι πρέπει να κάνω αν πρέπει να αγοράσω καινούρια ( αν ναι ποιά απ' όλες?) ή αν απλά πρέπει να ρυθμήσω κάτι (που δεν νομίζω) .

Σας ευχαριστώ πολύ                  GiZ0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...