PETROS13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εχω Ίντερνετ κανονικά αλλά έχω μηδενική ταχύτητα download από που δοκίμασες να κατεβάσεις? ελπίζω όχι από torrent και τέτοια αλλά από κάποιο site που μπορεί να σου δώσει ταχύτητα
Μαμελούκος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Sony network. Τώρα μόλις γύρισα σπιτι και εχω κανονικά!!
Μαμελούκος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Και με πήραν τηλέφωνο μου αλλάξανε προφίλ και ανέβηκα 1mbps ταχύτητα. Τους ρωτάω έφτιαξε ; Μου λένε ναι. Άρα ιστορίες τα περί βραχυκυκλωματος στο σπιτι. Θα με βάζαμε σε ενα έξοδο χωρίς κανένα νόημα. Το κυνηγάω μέσω ΕΕΤΤ να απο συνδεθώ λόγω κακής εξυπηρέτησης ατελώς να βάλω vdsl ote να βρω την υγεία μου.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 επιτρέψτε μου να μπερδέψω λίγο το τόπικ . μιας και το βρήκα ενεργό και αφορά forthet. εχώ μια γραμμή με τα ακολουθα χαρακτηριστικά : Uptime: 21 days, 22:07:24 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.287 / 20.689 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 17.090 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 69,35 / 95,65 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 17,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 14,5 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 76 / 0 FEC Errors (Up/Down): 41 / 0 CRC Errors (Up/Down): 41 / 25.069 HEC Errors (Up/Down): 41.019 / 17.592 αυτά τα hec/crc/fec errors είναι ανησυχητικά πολλά ? (δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται) ευχαριστώ και ζητάω συγνώμη για την σφήνα.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εχω Ίντερνετ κανονικά αλλά έχω μηδενική ταχύτητα download Sony network. Τώρα μόλις γύρισα σπιτι και εχω κανονικά!! καλο θα ηταν η απο κανα site nvidia,apple κτλ με download manager η καναν ftp Του ntua me filezilla κτλ. από που δοκίμασες να κατεβάσεις? ελπίζω όχι από torrent και τέτοια αλλά από κάποιο site που μπορεί να σου δώσει ταχύτητα και οι Private trackers παντως δινουν καλη ταχυτητα.κατα τα αλλα ναι καλο ειναι με Ftp Και με πήραν τηλέφωνο μου αλλάξανε προφίλ και ανέβηκα 1mbps ταχύτητα. Τους ρωτάω έφτιαξε ; Μου λένε ναι. Άρα ιστορίες τα περί βραχυκυκλωματος στο σπιτι. Θα με βάζαμε σε ενα έξοδο χωρίς κανένα νόημα. Το κυνηγάω μέσω ΕΕΤΤ να απο συνδεθώ λόγω κακής εξυπηρέτησης ατελώς να βάλω vdsl ote να βρω την υγεία μου. τι μπορει να ειχε γινει δεν βγαινει ακρη.αν δεν δει καποιος ολα τα αποτελεσματα μαζι δεν θα βγει ακρη. επιτρέψτε μου να μπερδέψω λίγο το τόπικ . μιας και το βρήκα ενεργό και αφορά forthet. εχώ μια γραμμή με τα ακολουθα χαρακτηριστικά : Uptime: 21 days, 22:07:24 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.287 / 20.689 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 17.090 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 69,35 / 95,65 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 17,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 14,5 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 76 / 0 FEC Errors (Up/Down): 41 / 0 CRC Errors (Up/Down): 41 / 25.069 HEC Errors (Up/Down): 41.019 / 17.592 αυτά τα hec/crc/fec errors είναι ανησυχητικά πολλά ? (δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται) ευχαριστώ και ζητάω συγνώμη για την σφήνα. οχι δεν ειναι παραξενα.παρε την forthnet Και πες να σου δωσουν max speed,no rfi profile κοινως να σου κλεισουν το gap.θα κερδισεις σε ταχυτητα.εκτος αν στο εχουν κανει ηδη.κατα τα αλλα μια χαρα εισαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα