Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω Ίντερνετ κανονικά αλλά έχω μηδενική ταχύτητα download

από που δοκίμασες να κατεβάσεις?

ελπίζω όχι από torrent και τέτοια αλλά από κάποιο site που μπορεί να σου δώσει ταχύτητα

Δημοσ.

Και με πήραν τηλέφωνο μου αλλάξανε προφίλ και ανέβηκα 1mbps ταχύτητα. Τους ρωτάω έφτιαξε ; Μου λένε ναι. Άρα ιστορίες τα περί βραχυκυκλωματος στο σπιτι. Θα με βάζαμε σε ενα έξοδο χωρίς κανένα νόημα. Το κυνηγάω μέσω ΕΕΤΤ να απο συνδεθώ λόγω κακής εξυπηρέτησης ατελώς να βάλω vdsl ote να βρω την υγεία μου.

Δημοσ.

επιτρέψτε μου να μπερδέψω λίγο το τόπικ .

μιας και το βρήκα ενεργό και αφορά forthet.

εχώ μια γραμμή με τα ακολουθα χαρακτηριστικά :

Uptime: 21 days, 22:07:24 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.287 / 20.689 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 17.090 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 69,35 / 95,65 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 17,0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 14,5 / 6,5 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 76 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 41 / 0 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 41 / 25.069 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 41.019 / 17.592

αυτά τα hec/crc/fec errors είναι ανησυχητικά πολλά ? (δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται)

ευχαριστώ και ζητάω συγνώμη για την σφήνα.

Δημοσ.

Εχω Ίντερνετ κανονικά αλλά έχω μηδενική ταχύτητα download

Sony network. Τώρα μόλις γύρισα σπιτι και εχω κανονικά!!

καλο θα ηταν η απο κανα site nvidia,apple κτλ με download manager η καναν ftp Του ntua me filezilla κτλ.

από που δοκίμασες να κατεβάσεις?

ελπίζω όχι από torrent και τέτοια αλλά από κάποιο site που μπορεί να σου δώσει ταχύτητα

και οι Private trackers παντως δινουν καλη ταχυτητα.κατα τα αλλα ναι καλο ειναι με Ftp

Και με πήραν τηλέφωνο μου αλλάξανε προφίλ και ανέβηκα 1mbps ταχύτητα. Τους ρωτάω έφτιαξε ; Μου λένε ναι. Άρα ιστορίες τα περί βραχυκυκλωματος στο σπιτι. Θα με βάζαμε σε ενα έξοδο χωρίς κανένα νόημα. Το κυνηγάω μέσω ΕΕΤΤ να απο συνδεθώ λόγω κακής εξυπηρέτησης ατελώς να βάλω vdsl ote να βρω την υγεία μου.

τι μπορει να ειχε γινει δεν βγαινει ακρη.αν δεν δει καποιος ολα τα αποτελεσματα μαζι δεν θα βγει ακρη.

επιτρέψτε μου να μπερδέψω λίγο το τόπικ .

μιας και το βρήκα ενεργό και αφορά forthet.

εχώ μια γραμμή με τα ακολουθα χαρακτηριστικά :

Uptime: 21 days, 22:07:24 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.287 / 20.689 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 17.090 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 69,35 / 95,65 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 17,0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 14,5 / 6,5 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 76 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 41 / 0 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 41 / 25.069 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 41.019 / 17.592

αυτά τα hec/crc/fec errors είναι ανησυχητικά πολλά ? (δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται)

ευχαριστώ και ζητάω συγνώμη για την σφήνα.

οχι δεν ειναι παραξενα.παρε την forthnet Και πες να σου δωσουν max speed,no rfi profile κοινως να σου κλεισουν το gap.θα κερδισεις σε ταχυτητα.εκτος αν στο εχουν κανει ηδη.κατα τα αλλα μια χαρα εισαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...