Μαμελούκος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά Είμαστε εδω και ενάμιση χρόνο συνδρομητές στη forthnet. Από τα τέλη Νοεμβρίου είχαμε προβλημα με το internet αλλά λόγω δουλειάς και τραγικής αναμονής στην "εξυπηρέτηση " δεν ασχολήθηκα μεχρι τις 13/12. Το internet έκανε ξαφνικά πάρα πολλές αποσυνδέσεις. Με τα πολλά στις 16/12 με κάλεσε ενας κύριος και μου είπε πως εχει προβλημα ο ΟΤΕ και δώσανε βλάβη. Στις 30/12 στις 11:52 στείλανε απο forthnet ένα email στη γυναίκα μου να δώσουμε πρόσβαση στον χώρο στον τεχνικό και στις 11:58 χωρίς καν να προλάβει να δει το πρώτο πως το πρόβλημα τακτοποιηθηκε. Γυρίζοντας το απόγευμα απο δουλεια δεν είχαμε internet. Ξανά αναμονή , ξανά νεύρα. Δώσανε κλήση σε τεχνικό τους. Την Παρασκευή 3/1/2014 ήρθε ο τεχνικός της forthnet και μου είπε πως το router έχει πρόβλημα και κατά 90% ειναι αυτό αλλά να ελεγξω και την καλωδιωση καθώς εχει θέμα γιατί μετράει και βγάζει μια διαφορά 300 μέτρα ανάμεσα στους δύο πόλους που δεν είναι φυσιολογική. Το Σάββατο πήρα το νέο ρουτερ το συνέδεσα στις 12:40 μμ και δεν έπαιζε. Πάλι αναμονή θα σας καλέσουμε, με πήραν Κυριακή στις 8 μμ και αφού κάναμε κάποιες ρυθμίσεις και συνδέθηκε για ενα κλάσμα δευτερολέπτου μόλις έκλεισε απο συνδέθηκε. Ξαναπαίρνει εξυπηρέτηση μου λέει να κλείσω να ανοίξω το ρουτερ κανει κάποια πράγματα από εκεί και έκτοτε έχουμε internet αλλά με μηδενική ταχύτητα download. Διάβασα τα σχετικά θέματα αλλά επειδή είμαι άσχετος και δυστυχώς τα χέρια μου δεν πιάνουν πρέπει να καλέσω αναγκαστικά και ηλεκτρολόγο αν και από την όλη εξέλιξη έχω σοβαρές αμφιβολίες πως κάτι τέτοιο θα φταίει Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο είναι λογικό να με χρεώσει ενας ηλεκτρολόγος για κάτι τέτοιο; Πως καταλαβαίνω αν ένας ηλεκρολόγος κατέχει το αντικείμενο ; Μένουμε Άλιμο γνωρίζει κάποιος κάποιον κύριο να μου στείλει στοιχεία επικοινωνίας με pm?
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 το πρωτο τεστ που γινετε απο τον παροχο η απο καποιον που ξερει ειναι να δει αν συγχρονιζει κατω στον κατανεμητη.αν συγχρονιζει πχ κατω στον κατανεμητη στα 5 mbit και πανω ειτε στα 3 Mbit ειτε δεν συγχρονιζει καθολου τοτε φταιει η καλωδιωση.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αφου δεν πιανουν τα χέρια σου έπρεπε να πιάσεις το τεχνικό που ήρθε να του ζητήσεις να έρθει κάποια αλλη ωρα να στο φτιάξει
Μαμελούκος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ποσο ειναι λογικό να χρεώσει ενας ηλεκρολόγος ;;; Και πως καταλαβαίνω οτι κατέχει το αντικείμενο;;
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτην την ερώτηση, ανάλογα τι θα βρει, τι θα χρειαστεί κλπ
dimopou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 θα ήταν καλύτερο να τους στείλεις ενα mail στη forthnet με αυτό που γίνεται και έτσι δεν θα έχεις άσκοπες αναμονές στο τηλεφωνικό κέντρο και θα λυθεί και πιο γρήγορα το πρόβλημα σου
Μαμελούκος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εχω στείλει απο τις 16/12 και ακόμη περιμένω. Επίσης εχω στείλει και στην ΕΕΤΤ. Σε άλλη γραμμή που εχω στο ονομάτων μου, επειδή είχα πάγιες εντολές με χρέωσαν 130€ παραπάνω από τον 2/2013 μεχρι σημερα και ακόμη περιμένω να μου απαντήσουν..... Παιδιά ρωτάω αν ειναι κατι νορμαλ , για να ελέγξει και άντε να αλλάξει καμία πρίζα...οχι να γκρεμίσει το σπιτι κανά πενηναρικο;;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 μπορει καποιος να σου παρει 50-60 μπορει καποιος να σου πει 100.ειναι σαν τους γιατρους.δεν υπαρχουν ταριφες.και δεν ξερω τι σου ειπε ο τεχνικος της forthnet>οτι βλεπει βραχυκυκλωμα εξω τι ειπε?
Μαμελούκος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέτρησε κάτω στην πολυκατοικία και είχαν απόσταση οκ οι δυο πόλοι. Μετα μέτρησε και πάνω και είπε πως υπάρχει μια διάφορα 300 μέτρα στο ενα άκρο με το αλλο που δεν ειναι φυσιολογική. Μου είπε πως πρέπει να ελεγξω μήπως εχω βραχυκύκλωμα. Ξέρετε ρε παιδιά κανά ηλεκτρολόγο να απευθυνθώ μήπως;;; Εγω ξέρω δυο αλλά δεν νομίζω πως θα κατέχουν τέτοιο θέμα ...
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 επειδη ηλεκτρολογο που να βρει τροπο να μετρησει την διαφορα δεν θα βρεις το μονο που μπορω να σου πω ειναι να συγκρινεις συγχρονισμο κατω και πανω.αν κατω εχεις οτι και πανω τοτε εισαι οκ.analyzer που να μετραει cacapitance δεν παιζει να εχει ο ηλεκτρολογος.οι μισοι μετρανε μονο φυσικη συνεχεια και σου λενε οτι ειναι οκ αν πιανουν τα χερια σου ανοιξε το κεντρικο πριζακι και βρες ποιο ζευγαρι καλωδια ερχεται απο κατω μεχρι πανω και βαλε εκει το ρουτερ παρακαμπτοντας ολη την εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου
Μαμελούκος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ειναι το θέμα που λέω και αρχικά. Πως δεν πιάνουν τα χέρια μου δυστυχώς. Δεν καταλαβαίνω καθόλου καν αυτά που μου λες στην αναλυτική σου απάντηση. Ψάχνω έναν άνθρωπο να έρθει να κάνω τη δουλεια μου. Απλά δεν ξέρω τι ειδικότητα να βρω και που να απευθυνθώ Και επίσης ηλίθια ερώτηση: πως βρίσκω ποιο απο τα τρία είναι το κεντρικό πριζακι; Τον συγχρονισμό τον βλέπω απο την κεντρική οθόνη του ρουτερ;; Επίσης επειδή με έχουν εκνευρίσει σαν εταιρεία και πιστεύω πως στο τέλος δεν θα εχω και τέτοιο θέμα. Αν πληρώσω ποσο θα δούμε και τελικά δεν εχω θέμα εγω που σημαίνει πως έχουν αυτοί και δεν έχουν κανει οτι ειναι να κάνουν μπορω να τους διεκδικήσω κατι; Τον Νοέμβριο έκανα βλακεία πήγαμε να βάλουμε adsl και μου έκαναν μια πολυ καλή αντιπροσφορά με 49,99€ τα πάντα και μείναμε. Τώρα μου ζητάνε 130€. Σχεδόν κάθε μερα τσακωνομαι μαζί τους ( που τι φταίνε τα παιδιά) περιμένω να πετύχω την ατελή αποσύνδεση μου να πάω ΟΤΕ. Αν εχω και εκεί προβλημα τότε να ψάξω να τα σκάσω. Τι λέτε;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ειναι το θέμα που λέω και αρχικά. Πως δεν πιάνουν τα χέρια μου δυστυχώς. Δεν καταλαβαίνω καθόλου καν αυτά που μου λες στην αναλυτική σου απάντηση. Ψάχνω έναν άνθρωπο να έρθει να κάνω τη δουλεια μου. Απλά δεν ξέρω τι ειδικότητα να βρω και που να απευθυνθώ Και επίσης ηλίθια ερώτηση: πως βρίσκω ποιο απο τα τρία είναι το κεντρικό πριζακι; Τον συγχρονισμό τον βλέπω απο την κεντρική οθόνη του ρουτερ;; Επίσης επειδή με έχουν εκνευρίσει σαν εταιρεία και πιστεύω πως στο τέλος δεν θα εχω και τέτοιο θέμα. Αν πληρώσω ποσο θα δούμε και τελικά δεν εχω θέμα εγω που σημαίνει πως έχουν αυτοί και δεν έχουν κανει οτι ειναι να κάνουν μπορω να τους διεκδικήσω κατι; Τον Νοέμβριο έκανα βλακεία πήγαμε να βάλουμε adsl και μου έκαναν μια πολυ καλή αντιπροσφορά με 49,99€ τα πάντα και μείναμε. Τώρα μου ζητάνε 130€. Σχεδόν κάθε μερα τσακωνομαι μαζί τους ( που τι φταίνε τα παιδιά) περιμένω να πετύχω την ατελή αποσύνδεση μου να πάω ΟΤΕ. Αν εχω και εκεί προβλημα τότε να ψάξω να τα σκάσω. Τι λέτε; ηλεκτρολογο θελει απλα να του πεις και εσυ τι να τσεκαρει.το κεντρικο πριζακι συνηθως ειναι αυτο που βρισκεται οταν μπαινεις μεσα στο σπιτι.ειναι αυτο που συνηθως απο πισω εχει και τα περισσοτερα καλωδια.ΣΥΝΗΘΩΣ ειναι αυτο παντως που σου ειπα.τον συγχρονισμο τον γραφει μεσα στο ρουτερ.μπορει να μην ειναι στην πρωτη οθονη αλλα σε καποια αλλη.αναλογως το ρουτερ.στa thomson/technicolor ειναι στο 192.168.1.254(thomson) 192.168.1.1(technicolor).broadband connection Και μετα dsl connection.εφοσον με αυτα που λες σου ειπαν οτι ειναι καλωδιωση σε οποιον αλλον παροχο και να πας θα εχεις το ιδιο θεμα.συν οτι μπορεις να ζητησεις καλυτερη προσφορα παλι.αν δουν οτι φευγες βεβαια παλι θα σου κανουν αντιπροσφορα.στον οτε θα βγει πιο ακριβα λογικα απο οποιονδηποτε αλλο παροχο.για να γινει ατελη αποσυνδεση πρεπει να κλεισεις χρονο.συνηθως στο χαρτι που σου αφηνουν απο forthnet σου λεει ποσο συγχρονιζεις κατω και ποσο πανω οποτε φαινεται η διαφορα. 1
Μαμελούκος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση στο ρουτερ φαίνεται πως κλειδώνει ταχύτητα 5100 download με snr πέριξ του 12 και line attenuation 32 και 18 αντίστοιχα. Παίζει να κλειδώνει σε τετοια ταχύτητα το router ( αξιοπρεπής ) και να εχω βραχυκύκλωμα;;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση στο ρουτερ φαίνεται πως κλειδώνει ταχύτητα 5100 download με snr πέριξ του 12 και line attenuation 32 και 18 αντίστοιχα. Παίζει να κλειδώνει σε τετοια ταχύτητα το router ( αξιοπρεπής ) και να εχω βραχυκύκλωμα;; δεν υπαρχει σαφη απαντηση.σε εχουν βαλει σιγουρα σε Profile και για αυτο εχεις margin 12.το καθε βραχυκυκλωμα μπορει να επηρεασει απο λιγο την γραμμη μεχρι πολυ.εχω δει γραμμη που επαιζε 18 mbit ενω ο ενας πολος απο τον αλλον ειχαν πανω απο 1 Km διαφορα.απλα σηκωνε τρελλα errors.τωρα εχεις προβληματα η οχι γιατι εχω μπερδευτει. δηλαδη εχεις αποσυνδεσεις τωρα?δεν συγχρονιζει καν?ποσα και ποια ρουτερ εχεις?
Μαμελούκος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εχω Ίντερνετ κανονικά αλλά έχω μηδενική ταχύτητα download
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα