nikos_the_hacking_machine Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Παίδες καλησπέρα σε όλους... Έχω ένα θεματάκι εδώ με έναν εξωτερικό σκληρό 500άρι τον οποίο τις τελευταίες μέρες μου κάνει κάτι θεματάκια... Ξαφνικά δεν μου τον αναγνωρίζει και στο pc αλλά και στο laptop και μου ζητά να κάνω διαμόρφωση του δίσκου και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω γιατί έχω αρχεία εικόνες κτλ κτλ μιας ζωής.... Το αστείο του θέματος είναι ότι όταν το συνδέω στη τηλεόραση βλέπω κανονικά ταινίες και ο δίσκος τρέχει κανονικά... έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει???? Προτού προβώ σε αλλαγή θήκης του εξωτερικού.....
00 George 00 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μου έχει συμβεί σε εξωτερικό μετά από χτύπημα με παρόμοια μηνύματα , δοκίμασα το windows miniPE , αναγνώρισε τον σκληρό και απλά έκανα ανασυγκρότηση , διόρθωσε το πρόβλημα .
nikos_the_hacking_machine Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν γινόσουν και λίγο πιο λεπτομερής θα με βοηθούσες περισσότερο...κατέβασα από εδώ [link=http://kickass.to/digiwiz-minipe-iso-updated-to-05-01-2009-t2045144.html][/link] το πρόγραμμα και μετά τι να κάνω??? επίσης το πρόγραμμα δεν μπουτάρει οπότε το κάνω από "μέσα"... βοήθα με λίγο περισσότερο αν μπορείς.....
00 George 00 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) To Link που έβαλες δεν δουλεύει . Το πρόγραμμα που κατέβασες το γράφεις σε ένα CD , από το CD κάνεις BOOT όταν φορτώσει το πρόγραμμα κάτω στην μπάρα εμφανίζονται διάφορα εικονίδια ( αν πας τον κέρσορα επάνω σε κάθε εικονίδιο εμφανίζεται η ονομασία ) εσύ ψάχνεις Defrag η Hard drive αφού το βρεις και το ανοίξεις θα πρέπει να βλέπεις τον σκληρό που έχει πρόβλημα , μέσα από εκεί κάνεις ανασυγκρότηση και βλέπεις τα αποτελέσματα . Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2014 από 00 George 00
WalkerSW Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Back up , back up, back up...... Γτ δεν έχειs back up των σημαντικών σου αρχείων σε τουλάχιστον ακομη ενα αποθηκευτικό μέσο? Δεν ξερεις οτι ένας σκληρος μπορει να σε αφησει ανα πασα ώρα και στιγμη ακομη και αν ειναι ολοκαινουργιος...? ειδικά ένας εξωτερικός σκληρος που υπόκειται σε συνεχεις μετακινησεις? Τωρα πας εδώ.... και ο θεος βοηθός..... http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/
trujillo2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 η πλακα ειναι να εχεις 2 backup-ιερες και να σου κρασαρουν ταυτοχρονα.....εχει τυχει σε φιλο απο σκαρτο τροφοδοτικο....μην πουμε μαρκα και θιξουμε μαγαζια
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 η πλακα ειναι να εχεις 2 backup-ιερες και να σου κρασαρουν ταυτοχρονα.....εχει τυχει σε φιλο απο σκαρτο τροφοδοτικο....μην πουμε μαρκα και θιξουμε μαγαζια TurboX εκ του Πλαισιου ερχόμενο!!!
trujillo2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 TurboX εκ του Πλαισιου ερχόμενο!!! πως με πιανεις!
nikos_the_hacking_machine Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Να μου λέτε τώρα ότι έπρεπε να κάνω backup δεν εξυπηρετεί σε τίποτα.... δοκίμασα hard disk sentinel και μου βγάζει 0% υγεία και ότι πρέπει να κάνω αλλαγή αμέσως... τι διάολο να κάνω τώρα γαμώ το κέρατό μου......
Bulba57 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πριν λίγο καιρό αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου σκληρό. Δες το Site: post μήπως σε βοηθήσει κι εσένα.
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Να μου λέτε τώρα ότι έπρεπε να κάνω backup δεν εξυπηρετεί σε τίποτα.... δοκίμασα hard disk sentinel και μου βγάζει 0% υγεία και ότι πρέπει να κάνω αλλαγή αμέσως... τι διάολο να κάνω τώρα γαμώ το κέρατό μου...... Τπτ δεν μπορεις να κανεις ο δισκος παει και μαζι του πανε και τα δεδομενα... δοκιμασε με καποιο recovery πρόγραμμα αλλα μην ελπιζεις και πολλά.... Την επομενη φορά θα ξέρεις...
nikos_the_hacking_machine Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ο δίσκος σου επανήλθε ή όχι???? αν μπορώ να τα ξαναπεράσω στο δίσκο....
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πριν λίγο καιρό αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου σκληρό. Δες το Site: post μήπως σε βοηθήσει κι εσένα. Εσενα ο σκληρός ήταν σε πολυ καλυτερη κατασταση... ο δίσκος σου επανήλθε ή όχι???? αν μπορώ να τα ξαναπεράσω στο δίσκο.... Οχι ο δισκος δεν προκειται να επανελθει...
Bulba57 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εσενα ο σκληρός ήταν σε πολυ καλυτερη κατασταση... Το ξέρω απλά είπα να βάλω το link μήπως και καταφέρει να σώσει κάποια από τα αρχεία του. Έμενα πάντως μετά τη διαμόρφωση δούλεψε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα