Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα σε όλους... Έχω ένα θεματάκι εδώ με έναν εξωτερικό σκληρό 500άρι τον οποίο τις τελευταίες μέρες μου κάνει κάτι θεματάκια... Ξαφνικά δεν μου τον αναγνωρίζει και στο pc αλλά και στο laptop και μου ζητά να κάνω διαμόρφωση του δίσκου και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω γιατί έχω αρχεία εικόνες κτλ κτλ μιας ζωής.... Το αστείο του θέματος είναι ότι όταν το συνδέω στη τηλεόραση βλέπω κανονικά ταινίες και ο δίσκος τρέχει κανονικά... έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει???? Προτού προβώ σε αλλαγή θήκης του εξωτερικού.....

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί  σε εξωτερικό μετά από χτύπημα με παρόμοια μηνύματα , δοκίμασα το windows miniPE , αναγνώρισε τον σκληρό και απλά έκανα ανασυγκρότηση , διόρθωσε το πρόβλημα .       

Δημοσ.

Αν γινόσουν και λίγο πιο λεπτομερής θα με βοηθούσες περισσότερο...κατέβασα από εδώ [link=http://kickass.to/digiwiz-minipe-iso-updated-to-05-01-2009-t2045144.html][/link] το πρόγραμμα και μετά τι να κάνω??? επίσης το πρόγραμμα δεν μπουτάρει οπότε το κάνω από "μέσα"... βοήθα με λίγο περισσότερο αν μπορείς.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To  Link που έβαλες δεν δουλεύει . 

Το πρόγραμμα που κατέβασες το γράφεις σε ένα CD , από το CD κάνεις BOOT όταν φορτώσει το πρόγραμμα κάτω στην μπάρα εμφανίζονται διάφορα εικονίδια  ( αν πας τον κέρσορα επάνω σε κάθε εικονίδιο εμφανίζεται η ονομασία ) εσύ ψάχνεις   Defrag  η Hard drive αφού το βρεις και το ανοίξεις θα πρέπει να βλέπεις τον σκληρό  που έχει πρόβλημα , μέσα από εκεί κάνεις ανασυγκρότηση και βλέπεις τα αποτελέσματα . 

Επεξ/σία από 00 George 00
Δημοσ.

Back up , back up, back up...... Γτ δεν έχειs back up των σημαντικών σου αρχείων σε τουλάχιστον ακομη ενα αποθηκευτικό μέσο? Δεν ξερεις οτι ένας σκληρος μπορει να σε αφησει ανα πασα ώρα και στιγμη ακομη και αν ειναι ολοκαινουργιος...? ειδικά ένας εξωτερικός σκληρος που υπόκειται σε συνεχεις μετακινησεις?

Τωρα πας εδώ.... και ο θεος βοηθός.....

http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/

Δημοσ.

η πλακα ειναι να εχεις 2 backup-ιερες και να σου κρασαρουν ταυτοχρονα.....εχει τυχει σε φιλο απο σκαρτο τροφοδοτικο....μην πουμε μαρκα και θιξουμε μαγαζια :devil:

Δημοσ.

η πλακα ειναι να εχεις 2 backup-ιερες και να σου κρασαρουν ταυτοχρονα.....εχει τυχει σε φιλο απο σκαρτο τροφοδοτικο....μην πουμε μαρκα και θιξουμε μαγαζια :devil:

TurboX εκ του Πλαισιου ερχόμενο!!!  :devil:

Δημοσ.

Να μου λέτε τώρα ότι έπρεπε να κάνω backup δεν εξυπηρετεί σε τίποτα....  δοκίμασα hard disk sentinel και μου βγάζει 0% υγεία και ότι πρέπει να κάνω αλλαγή αμέσως... τι διάολο να κάνω τώρα γαμώ το κέρατό μου......

Δημοσ.

Να μου λέτε τώρα ότι έπρεπε να κάνω backup δεν εξυπηρετεί σε τίποτα....  δοκίμασα hard disk sentinel και μου βγάζει 0% υγεία και ότι πρέπει να κάνω αλλαγή αμέσως... τι διάολο να κάνω τώρα γαμώ το κέρατό μου......

Τπτ δεν μπορεις να κανεις ο δισκος παει και μαζι του πανε και τα δεδομενα... δοκιμασε με καποιο recovery πρόγραμμα αλλα μην ελπιζεις και πολλά.... 

Την επομενη φορά θα ξέρεις...

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου σκληρό. Δες το Link.png Site: post μήπως σε βοηθήσει κι εσένα.

Εσενα ο σκληρός ήταν σε πολυ καλυτερη κατασταση...

ο δίσκος σου επανήλθε ή όχι???? αν μπορώ να τα ξαναπεράσω στο δίσκο....

Οχι ο δισκος δεν προκειται να επανελθει...

Δημοσ.

Εσενα ο σκληρός ήταν σε πολυ καλυτερη κατασταση...

Το ξέρω απλά είπα να βάλω το link μήπως και καταφέρει να σώσει κάποια από τα αρχεία του. Έμενα πάντως μετά τη διαμόρφωση δούλεψε κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...