johnny1996 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα σ’ολους! Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για να διαλέξω κινητό. Τι προτείνεται; Padfone 2 (μόνο το τηλέφωνο) = 235 ευρώ Padfone 2 (μαζί με το tablet dock) = 400 ευρώ Razr HD (με τη σκέψη ενός φθηνού Lapdock 100) = 295 ευρώ η 350 μαζί με το Lapdock Galaxy S4 = 410 ευρώ Optimus G2 = 400 ευρώ HTC Butterfly(χωρίς LTE) = 331 ευρώ Optimus True HD LTE = 170 ευρώ Με ενδιαφέρει η δυνατότητα μετατροπής σε (ψευδό)PC Πιο πολύ είμαι μεταξύ Galaxy S4, Razr HD και Padfone 2. Σημασία έχει και η μεταπωλητική αξία γιατί συνήθως κινητό πάνω από 3-5 μήνες δε κραταω . Επίσης θέλω να είναι όσο γίνεται VFM. Ευχαριστώ, Γιάννης!
doryforika2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 κατα τη γνωμη μου πηγαινε στο s4.οτι καλυτερο ειχα ποτε.εχει τα παντα(καρτα μνημης αποσπομενη μπαταρια) και καμερα απιστευτη.
TEOKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εφόσον βάζεις μέσα την παράμετρο μεταπώληση,πας για s4. Προσωπικά από όλα αυτά με εντυπωσιάζει το G2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα