petriss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Προσπαθώ να δημιουργήσω μία σελίδα και ψάχνω τρόπους να την εμπλουτίσω και να την κάνω εντυπωσιακή. επίσης αναζητώ κώδικα σε java ή javascript που να προσφέρει ωραίες ιδιότητες στην σελίδα μου! την σελίδα δεν την φτιάχνω για εμπορικούς σκοπούς απλά για εξάσκηση επειδή τώρα μαθαίνω τα βασικά! ακούω ιδέες!
geomagas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Τι, έτσι γενικά και αόριστα; Κάτι πιο συγκεκριμένο; Και το "εντυπωσιακό" είναι υποκειμενικό, δεν νομίζεις;
petriss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σκεφτόμουν να βάλω μέσα στη σελίδα ένα ημερολόγιο και ένα ρολόι για παράδειγμα! θέλω να πω εκτός από το κείμενο και τις εικόνες που θα συμπεριλάβω τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω?
geomagas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σκεφτόμουν να βάλω μέσα στη σελίδα ένα ημερολόγιο και ένα ρολόι για παράδειγμα! θέλω να πω εκτός από το κείμενο και τις εικόνες που θα συμπεριλάβω τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω? Για το ημερολόγιο και το ρολόι, αν το γκουγκλίσεις θα βρεις άπειρα. Για τα υπόλοιπα... ξέρω γω; εξαρτάται από το περιεχόμενο. Για να "ευλογήσω τα γένια μου"... βάλε πχ Site: χιονονιφάδες !
petriss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 μ αρέσει αυτό με τις χιονονιφάδες! πολύ καλό φίλε! ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα