Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγγνωμη για το greeklish, απο βραζιλια ειμαι και, δυσκολευομαι λιγο. εχω το v7. θα δοκιμασω να παρω ενα καινουργιο απο την forthnet, εαν δεν μου δοσουν, κανενας κοντα νεο κοσμο για μια βοηθεια? κερναω καφε :)

για το v7 υπαρχεικαι το Generic firmware 8.2.6.5.αν θες δοκιμασε το μια.αν δνε παιξει οκ ζητα απο την forthnet καινουριο.λογικα zte θα παρεις που καποιος ειπε οτι δεν του παιζει με το facebook(παρει αργα).αλλιως μπορει αν εχει περισσεψει να σου δωσουν Technicolor 5130.technicolor=thomson

Δημοσ.

Τωρα που το θυμαμαι ειχα δοκιμασει τα βασικα βηματα , κλεισιμο firewall,upnp κλπ αλλα τιποτα , ειχα δοκιμασει επισης με ανοιχτη/κλειστη την επιλογη "Allow multicast from Broadband Network" , ακομα οταν ανοιγα φβ πολλες φορες freezαρε ο chrome για 3-4 δευτερολεπτα στην αρχη αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

εχει και μια επιλογη το thomson.δεν ξερω αν αλλαζει κατι αν και καποιοι λενε οτι παει καλυτερα.

η επιλογη αυτη βρισκεται στο 192.168.1.254

και μετα thomson gateway μετα configuration μετα πανω δεξια configure και κατω κατω γραφει web browsing interception.

το κανουμε disable.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...