plakafoto Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 γεια σας, εχω forthnet σπιτι μου και τωρα το τελευταιο μηνα οπιους μπει στο facebook ειτε κινητα η ipad αργη παρα πολυ να φορτωσει φωτογραφειες κτλ, σε ολα τα αλα σιτες και εφαρμογες ειναι γρηγορο. πηρα τηλεφωνο και μου αλλαξε κωδικο και καναλι (εφοσου ειχα κανει ρεσετ στο ρουτερ πριν να τους παρω) δουλεψε κανονικα για λιγες ωρες και μετα παλι το ιδιο. εχω αλλαξει διαφορα καναλια χωρις να πετυχω κατι φισιολογικο. το μοντεμ εχω απο το 2012 thomson της forthnet. χθες πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να παω να ζητισω καινουργιο απο το καταστημα που εκανα ανανεωση( μπορει να ζητισουν ξανα ). θα ηθελα να μαθω εαν καπιος ειχε το ιδιο προβλημα και τι εκανε. ταχυτητα σε 1 mgb up / 8 download εχω τσεκαρι συνδεσεις κτλ, ολα φισιολογικα καλη χρονια και ευχαριστώ εκ τον προτέρων Sent from my iPad using Insomnia
skoulas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονια... οι εργοστασιακοι κωδικοι των Thomson κυκλοφορουν αρκετο καιρο στην πιατσα...αν δεν τον εχεις αλλαξει ειναι πολυ πιθανο καποιος να "κλεβει ιντερνετ" απο εσενα και να σου γονατιζει τη συνδεση...ακομα ομως και να εχεις αλλαξει τον κωδικο υπαρχει περιπτωση καποιος να τον εχει βρει (αυτη η περιπτωση ειναι λιγοτερο πιθανη αλλα υπαρχει...) Εγω θα σου προτεινα για να σιγουρευτεις οτι δε συμβαινει κατι απο τα παραπανω αλλαξε ανα 2 ημερες κωδικο και κανε δοκιμες με κινητα/ipad να δεις πως τα παει...
dimopou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 λογικά έχει απαρυθιμστεί το ρούτερ σου από τη στιγμή που όπως λες η ύνδεση σου κ.τ.λ. όλα φυσιολογικά
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 επισης πριν απο λιγες μερες ανοιξε καποιος ενα αλλο θεμα οτι εχει το zte (αυτο που θα σου δωσουν λογικα) και οτι ενω ολα παιζουν μια χαρα στο facebook πηγαινει αργα. για μενα αλλαξε και firmware στο ρουτερ αν δεν εχει το τελευταιο.τα εχουν στην σελιδα της forthnet.και καντο ενα Hard reset.απο αλλο Pc σου κανει τα ιδια?
plakafoto Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονια... οι εργοστασιακοι κωδικοι των Thomson κυκλοφορουν αρκετο καιρο στην πιατσα...αν δεν τον εχεις αλλαξει ειναι πολυ πιθανο καποιος να "κλεβει ιντερνετ" απο εσενα και να σου γονατιζει τη συνδεση...ακομα ομως και να εχεις αλλαξει τον κωδικο υπαρχει περιπτωση καποιος να τον εχει βρει (αυτη η περιπτωση ειναι λιγοτερο πιθανη αλλα υπαρχει...) Εγω θα σου προτεινα για να σιγουρευτεις οτι δε συμβαινει κατι απο τα παραπανω αλλαξε ανα 2 ημερες κωδικο και κανε δοκιμες με κινητα/ipad να δεις πως τα παει... ευχαριστω, αλλα σε αυτο ειμαι συγουρος οτι δεν ειναι το προβλημα επισης πριν απο λιγες μερες ανοιξε καποιος ενα αλλο θεμα οτι εχει το zte (αυτο που θα σου δωσουν λογικα) και οτι ενω ολα παιζουν μια χαρα στο facebook πηγαινει αργα. για μενα αλλαξε και firmware στο ρουτερ αν δεν εχει το τελευταιο.τα εχουν στην σελιδα της forthnet.και καντο ενα Hard reset.απο αλλο Pc σου κανει τα ιδια? το firmaware ειναι το τελευταιο. εγω πιστευω οτι ειναι θεμα καναλι λογικά έχει απαρυθιμστεί το ρούτερ σου από τη στιγμή που όπως λες η ύνδεση σου κ.τ.λ. όλα φυσιολογικά αυτο τι σημαινει? πεταμα;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 το καναλι ενα λεπτο ειναι να το αλλαξεις αν καιτο παραξενο ειναι οτι δεν στο κανει στα υπολοιπα αλλα μονο στο Facebook.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μόνο ασύρματες συνδέσεις έχεις σπιτι?
plakafoto Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μόνο ασύρματες συνδέσεις έχεις σπιτι? oxi, sto yopologisti ola kala. tha dokimaso na valo sto ena kai vlepo, allios avrio pao forthnet tha prepei na mou dosoyn kainourgio
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 σε αλλη συσκευη με ασυρματο το δοκιμασες?γιατι χλωμο το κοβω να φταιει το ρουτερ.
christos_0b Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα , κατι παιζει με το wifi του Thomson και το φβ , δεν ξερω , στην αρχη νομιζα οτι ειναι κατι γενικα απ'την forthnet οπως ο dns η κατι τετοιο αλλα με καλωδιο ολα μια χαρα , δεν το ειχα ψαξει παραπανω αλλαξα ρουτερ γιατι ειχα 2-3 να καθονται. Παντως σιγουρα δεν ειναι καποιος που leecharei την συνδεση σου η κατι τετοιο , μαλλον καποια επιλογη στο ρουτερ , πειραματισου. 1
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 δοκιμασατε αλλαγες καναλια κλειδωματα /firmware??γιατι απειρος κοσμος εχει thomson και ειναι παραξενο.οπως ειπα ενας αλλος ειπε για το zte οτι του κανει αυτο το προβλημα.ξερω ατομο με thomson v8 (αν λετε για το v8 και παιζει μια χαρα σε fb).βεβαια πανω εχει Generic firmware οχι της forthnet. generic firmware Υπαρχει εδω http://leoforeia.gr/thomson/ εδω υπαρχει και ο wizard αμα θελει καποιος να το αλλαξει το firmware και να βαλει καποιο generic για δοκιμη. αν ηταν ο dns τοτε ολα θα ηταν ευκολα με μια αλλαγη του dns αποτο tcp ip
plakafoto Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 exei to teleftaio firmware tns forthnet, den boro na katalavo, ola ta vasika exo kanei, reset, allagh password, kanaliou ktl. gia DNS den exo idea. pempti pao na zhtiso allo modem afou den mou dosan otan ekana ananeosi. na katalavete vlepo taineis kai youtube se ola ( stathero me earthnet kai laptop wifi) kai iphone, ipad, ola kanonika, mono sto facebook kolaei, arxiso kai beno meso 3g
christos_0b Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Για v8 μιλαω ναι ,δεν ασχοληθηκα παραπανω , δεν εβρισκα λογο
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 exei to teleftaio firmware tns forthnet, den boro na katalavo, ola ta vasika exo kanei, reset, allagh password, kanaliou ktl. gia DNS den exo idea. pempti pao na zhtiso allo modem afou den mou dosan otan ekana ananeosi. na katalavete vlepo taineis kai youtube se ola ( stathero me earthnet kai laptop wifi) kai iphone, ipad, ola kanonika, mono sto facebook kolaei, arxiso kai beno meso 3g Plz οχι greeklish.v7 η v8 εχεις?αν θες τυπικα δοκιμασε και Generic firmware απο το site που σου εδωσα απλα θα πρεπει να σεταρεις εσυ μετα χειροκινητα το Username/password.δεν θα τα παρει αυτοματα οπως γινεται πχ με το v8 και το custom firmware της forthnet.το v7 νομιζω οτι ακομα και με firmware forthnet δεν τα παιρνει αυτοματα.παραξενο παντως.και παραξενο που το κανει με Wifi και οχι με καλωδιο.πρωτη φορα το ακουω και εδωμεσα παρολο που εχουν δωθει απειρα thomson v7 v8 απο πολλους Providers. Για v8 μιλαω ναι ,δεν ασχοληθηκα παραπανω , δεν εβρισκα λογο οκ απλα ρωταω μηπως εκανες δοκιμες γιατι το v8 ειναι πολυ καλο και σταθερο και γενικα κλειδωνει αρκετα ψηλα
plakafoto Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 συγγνωμη για το greeklish, απο βραζιλια ειμαι και, δυσκολευομαι λιγο. εχω το v7. θα δοκιμασω να παρω ενα καινουργιο απο την forthnet, εαν δεν μου δοσουν, κανενας κοντα νεο κοσμο για μια βοηθεια? κερναω καφε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα