Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα και χρονια πολλα

εδω και λιγο καιρο, το λαπτοπ μου δεν εμφανιζει το ρουτερ στα διαθεσιμα ασυρματα δικτυα (ενω εμφανιζει αλλα εκει γύρω)

για να το βρει πρεπει να κανω μερικες επανεκκινήσεις το λαπτοπ. συνηθως 2-3 και το βρίσκει

επίσης παρατήρησα κάποιες φορές με το που ανοίγει το λαπτοπ αν παω κατευθειαν στα ασυρματα βλεπω και το δικο μου αλλα αμεσως εξαφανίζεται. δεν ξερω αν αυτό είναι ψεύτικη εικόνα και απλά είχε κρατήσει τα σήματα που ηταν ανοιχτα την προηγουμενη φορα

καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

δηλαδή πως γίνεται να βλέπει σήματα με 1-2 γραμμούλες και όχι το δικό μου που με φυσιολογικές συνθήκες είναι φουλ;

ευχαριστώ :)

Δημοσ.

δοκίμασε για αρχή να αλλάξεις κανάλι στο δίκτυο σου μέσα απο τις ρυθμίσεις του router σου. μπορεί να κάνει παρεμβολές με κάποιο άλλο γειτονικό δίκτυο.

Δημοσ.

στην ταμπέλα wireless εχει ενα channel με προεπιλογή Greece. Auto και current channel 13

να αλλάξω το auto και να βάλω ένα χειροκίνητα; το zte έχω που δίνει ο οτε

Δημοσ.

δοκίμασε να βάλεις κάποιο χειροκίνητα. αν δεν δεις αποτέλεσμα, δοκίμασε κάποιο άλλο. τουλάχιστον να μάθεις αν οφείλεται στο κανάλι ή όχι

Δημοσ.

στην ταμπέλα wireless εχει ενα channel με προεπιλογή Greece. Auto και current channel 13

να αλλάξω το auto και να βάλω ένα χειροκίνητα; το zte έχω που δίνει ο οτε

αυτο το current channel 13 ειναι ενα μεγαλο θεμα.μην βαζεις καναλι 12 και καναλι 13 στο ρουτερ.πολλες ασυρματες καρτες δεν τα πιανουν.βαλε απο 1 εως 11.

Δημοσ.

εβαλα το 1. για να δουμε

σας ευχαριστώ

ενημερωσε μας αν επαιξε.βλεπω οτι πριν ειχε παρει το καναλι 13 στο αυτοματο για αυτο ισως και τα προβληματα σου.

ευρωπη ειναι 1-13

αμερικη ειναι 1-11 και japan 1-14.αν η καρτα για καποιο λογο παιζει σαν αμερικη δεν θα βρει το 12 και το 13.για αυτο και θα δεις οτι τα περισσοτερα ρουτερ γενικοτερα παιζουν απο 1-11 η εχουν μεσα καρφωτα μεχρι 11.ακομα και αν ψαξεις στην γειτονια δεν θα βρεις ευκολα 12 και 13.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...