Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θελω και μια τελικη γνωμη ( αν και τα εχω κοιταξει πανω κατω) για αγορα μηχανης (ss) και εξοπλισμου...
Κοιτουσα για μτχ ninja 250r μεχρι 2k
Και για εξοπλισμο, μπουφαν εδω 
1. http://www.toofast.gr/showprod.php?id=1488 115ε
2. http://www.skroutz.gr/s/3824564/AGVpro-Dexter.html 119ε
3. http://www.skroutz.gr/s/3824658/AGVpro-Bronx.html 119ε

Γαντια
http://www.toofast.gr/showprod.php?id=437 39ε

Κρανος (εδω λεω να μην τα λυπηθω.. θα δανειστω εν αναγκι)
πχ για καποιο entry shoei(εκτος αν υπαρχει και κατι φθηνοτερο, εξισου "καλο"..) http://www.skroutz.gr/s/1764591/Shoei-XR-1100-Solid.html


Ευχαριστω

Δημοσ.

Εγω εχω το macna novice απο αρχες οκτωμβρη και ειμαι ευχαριστημενος, εφαγα και λιγη βροχη και δεν με περασε κατι. Απο θεμα κρυου να σε πω την αληθεια, επειδη μενω βορεια θα ηθελα κατι λιγο πιο ζεστο.

Απο εκει και περα δες και τα revit και spidi, εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια και για αυτα απο φιλους. Τα agvpro δεν τα ξερω, απλα δεν νομιζω να εχουν σχεση με την agv.

Για γαντια εγω εχω κατι απλα της nordkapp και κανουν δουλεια, δοκιμασα και καποια spidi ενος φιλου και ειναι φοβερα.

Για κρανος δες τα shark, εχω φορεσει και ειναι φοβερα, ειδικα το vision r. Πανε σε μια yamaha να τα δοκιμασεις. Απλα οτι και αν παρεις, η γνωμη μου ειναι να εχει ενσωματωμενο γυαλι ηλιου, οχι φιμε ζελατινα, βολευει απιστευτα. Σε θεμα κρανους απλα μην παρεις caberg, πολυ καλα κρανη, εγω σε τρακαρισμα δεν επαθα κατι και που χτυπησα, απλα καθονται παρα πολυ ευκολα τα σφουγγαρια τους, μονο αυτο το παραπονο εχω.

Για μπουφαν παντως δωσε κατι παραπανω αν μπορεις και να εχει και ολες τις προστασιες.

Απο θεμα μηχανης δεν μπορω να σε βοηθησω, μιας και δεν ειμαι και τοσο εμπειρος και δεν εχω οδηγησει πολλα για να μπορω να δινω και συμβουλες.

Δημοσ.

ninja 250 μεχρι 2000 θα παρεις κανα χρεπι[sorry κιολας]

Αν ειναι να δωσεις μεχρι 2000 ,σιγουρα θα θελεις σερβις,λαστιχα αλυσιδογραναζα ,μπορει να εχει φαει και καμια τουμπα.

Επισης δεν ειναι ss το μηχανακι,250 cc δεν το λες ss.Εγω το ninjaκι εχω ,οταν εψαχνα οτι μηχανακι ειδα με 2000 ητα ολα σαπια.Οποτε υπομονη και βλεπεις.

Εγω θα σου προτεινα το mt 03 ή το xt 660.Το νιντζακι μετα απο λιγο καιρο θα το βαρεθεις για πλακα.,

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις,

Οποτε βοηθεια πιο πολυ θελω σε θεμα εξοπλισμου.

@socratis mt03 μπορω να οδηγησω, το ασφαλιζει και η ασφαλιστικη, αλλα σε περιπτωση ατυχηματος.. ειναι λιγο πιο πανω το μηχανακι στα kW και ισως να μην με καλυψει.... επιτηδες. Δεν πιανεται για Α2.

Κοιταω κατι σε naked και κυριως (mini ss) .. δεν με πειραζει που ειναι 250κυβικα.. θα το βαρεθω ισως αλλα θελω να μαθω πανω  σε αυτο πριν παω σε μεγαλυτερη ( το γκαζι ειναι πειρασμος.. ) 

Μεχρι 2,000 θα δωσω δυστηχως, τωρα αν βρω καποιον με 2,500 και ειναι κομπλε το μηχανακι και καιγεται.. ε δεν θα πει και οχι τετοια εποχη.. :/

Δημοσ.

Για μενα παντως ειναι καλυτερα να παρεις ενα μονοκυλινδρο με περισσοτερα κυβικα. Αν θελεις κατι αξιοπιστο και νομιζω ειναι κατω απο 48 αλογα, suzuki freewind, ολοι λενε οτι ειναι τιμιο για τα λεφτα του, λιγο παππουδιστικο μεν, αλλα πιστευω ειναι πιο ανετο σε σχεση με ενα μικρο ss. To aprilia pegaso επισης ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του, αλλα δεν ξερω ποσα αλογα ειναι.

Επισης να ξερεις οτι αμα κανεις πολλα χιλιομετρα εντος πολης, θα εκτιμησεις πιο πολυ κατι με ροπη παρα με δυναμη στα ψηλα.

Εγω προσωπικα εχω σκουτερ, γιατι βολευει απο ολους τους τομεις, προστασια, χωρους καταναλωση. Ξερω οτι δεν εχω συμπαιριφορα μηχανης, αλλα με βολευει για καθε μερα, δεν θελω να κουβαλαω κρανος γαντια και ετσι. Αμα τελειωσω με την σχολη και εγω θα δω για κανα er6n.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις,

 

Οποτε βοηθεια πιο πολυ θελω σε θεμα εξοπλισμου.

 

@socratis mt03 μπορω να οδηγησω, το ασφαλιζει και η ασφαλιστικη, αλλα σε περιπτωση ατυχηματος.. ειναι λιγο πιο πανω το μηχανακι στα kW και ισως να μην με καλυψει.... επιτηδες. Δεν πιανεται για Α2.

 

Κοιταω κατι σε naked και κυριως (mini ss) .. δεν με πειραζει που ειναι 250κυβικα.. θα το βαρεθω ισως αλλα θελω να μαθω πανω  σε αυτο πριν παω σε μεγαλυτερη ( το γκαζι ειναι πειρασμος.. ) 

 

Μεχρι 2,000 θα δωσω δυστηχως, τωρα αν βρω καποιον με 2,500 και ειναι κομπλε το μηχανακι και καιγεται.. ε δεν θα πει και οχι τετοια εποχη.. :/

 

Μια χαρα πιανετε,ειναι μεσα στην λιστα με τα μηχανακια του Α2

και το pegaso μπορεις να δεις και κανα xt.

Δημοσ.

Το νιντζάκι είναι μια χαρά για να μάθεις και όχι μόνο. Είναι αξιόπιστο, φτηνό, μουράτο και (για την κατηγορία του) γρήγορο. Στα αρνητικά ότι δεν είναι τόσο άνετο για τον συνεπιβάτη ειδικά σε πιο μεγάλες διαδρομές.

Σκέψου ότι εγώ πριν πέντε χρόνια μαζί με άλλους δύο με νιντζάκια είχαμε κάνει ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη και πίσω, τριήμερο, Νοέμβρη μήνα με κρύο και βροχή και δεν μάσησαν καθόλου. Μιλάμε για ταχύτητες 150-160 άνετα και είχαν κι άλλο. Στην ίδια δια περίπτωση με ένα ΧΤ θα είχες πάθει πάρκινσον και θα του είχες συμπληρώσει και 2 λίτρα λάδι.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό, τα μπουφανάκια που αναφέρεις φαίνονται καλά και σε καλή προσφορά. Κοίτα και κάνα bering αν θες που τα χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια σε όλες τις συνθήκες και είναι οικονομικά και καλά.

 

Τα γάντια τα δερμάτινα έχε υπ'όψη σου ότι δεν είναι για βροχή και δεν ξέρω αν είναι και τόσο ζεστά μπορείς να κοιτάξεις και χειμωνιάτικα υφασμάτινα που να είναι και αδιάβροχα. (είναι και πιο φτηνά) και παίρνεις άλλα για το καλοκαίρι.

 

Τέλος το κράνος. Αν διαλέγεις shoei για να είναι πιο ασφαλές το κεφάλι σου κάνεις λάθος. Όχι ότι δεν είναι ασφαλές, κάθε άλλο, πουλάνε όνομα και ποιότητα υλικών και κατασκευής γι αυτό είναι τόσο ακριβά. Μπορείς όμως να πάρεις και κράνος που να σε προστατεύει να είναι ελαφρύ, άνετο κλπ με τα μισά λεφτά.

πχ: http://www.fc-moto.de/Helmets/Marushin-Helmets/Marushin-999-RS το φέρνει και ο Τζωρτζόπουλος στην Ελλάδα και κάνει και προσφορές.

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές πιο οικονομικά. Απλά μην πάρεις κάνα μούφα απ το πράκτικερ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...